desire.et 27.04.05, 03:04 www.gry.jeja.pl/ucieczka.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desire.et Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 09:52 trzeba wyjsc z pokoju.. tylko nie pytaj jak, bo jeszcze do tego nie doszlam.. Narazie rozdarlam te poduszke i klucze przypasowalam do szafy.. Moze ktos jest juz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Co nikt nie gra???? 27.04.05, 09:04 Miłe Panie, pokombinujcie trochę, bo nie wiem, jakie hasło do kompa wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:13 tepa jestem, ale co dalej? otwiera mi sie co nieco, jakies odglosy ale kompletnie nie wiem co z tym robic(( jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:38 rozcieta poduszke i klucz z niej i jeszcze cos spod tego obrazka, ale ja nie wiem jak to sie gra w ogole, pierwszy raz i nie kumam, to cam to prawdopodbnie przypadek, czy tu sa jakies reguly? Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:41 Sa Trzeba pozbierac rozne rzeczy, pootwierac jeszcze inne i na koncu znalezc klucz do drzwi wejsciowych. Calosci nie bede tutaj zdradzac. jak chcesz, to na priva, by innym nie popsuc zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:33 a ja wogóle nie mam pojęcia jak to przejść naciskam wszystko i nic)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:39 no ja tez wlasnie i cos tam sie dzieje ale to przypadek raczej niz moja swiadoma gra, dlatego jakies reguly byc chciala Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:53 jak mi zaraz nie podacie hasla do kompa o ile jest ono istotne to dostane jasnej i niepohamowaneJ)) Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 10:59 popstrykaj sobie...znaczy sie swiatlem sie pobaw )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 11:15 mam haslo, tylko co dalej, w zasadzie to wszystko mam, tylko wylezc nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: JEST!!! HUURA!!!!!! 27.04.05, 11:40 Rany skąd wziąść to hasło????? Zaraz chyba mnie piorun szczeli!! Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: JEST!!! HUURA!!!!!! 27.04.05, 11:42 popstrykaj swiatlem i spojrz w strone uniesionego diamentu )) Odpowiedz Link Zgłoś
bizu Re: JEST!!! HUURA!!!!!! 27.04.05, 11:46 dlaczego różowy klucz nie pasuje do szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: JEST!!! HUURA!!!!!! 27.04.05, 11:49 pasuje.. zalezy w ktora dziurke wlozysz. Jest jeszcze niebieski i oba musza pasowac Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: JEST!!! HUURA!!!!!! 27.04.05, 11:50 podpowiedz z pstrykaniem swiatla naprowadzila mnie na haslo, ktore pisalam ze wszystkich stron najpierw, ale szybko mozna sie pokapowac o co chodzi,. a do szafy? to chyba nie jest szafa, a wszystko jedno musza byc dwa klucze Odpowiedz Link Zgłoś
mamand HASŁO 27.04.05, 11:50 ok, pojawia się adres strony, tylko jak to wpisać? próbuje i nic Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: HASŁO 27.04.05, 11:51 nie podpowiadaj za duzo, a haslo piszesz w miejscu na dole, kliknij i sie pojawi miejsce do napisania mrugajace jak to zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: HASŁO 27.04.05, 12:03 tak też robie ale pojawia mi się komuikat, że hasło jest nieprawidłowe Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: HASŁO 27.04.05, 12:05 no to moze wlasnie jest nieprawidlowechcesz na priva to ci podam, ale wiesz jeszcze pomecz sie troche) Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 14:41 prosze o pomoc - mam otwarte to niebieskie w rogu, na ktorym sa te trzy krazki. Mam srubokret, cutter, dwa klucze i zarowke. I nie wiem co dalej - chyba zaraz mnie cos trafi Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 14:45 jak masz zarowke to zapal swiatlo, a wtedy jak pisaly dziewczyny pobaw sie swiatlem i znajdz haslo do kompa, a pozniej ostatni klucz do drzwi wyjsciowych, powidzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 14:47 no tak tak - mam to wszystko, haslo tez, klucz tez - i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 14:57 kurcze blade - no nie moge wyjsc! Pewnie mi jeszcze czegos brakuje, albo cos mi sie zepsulo w tej grze. Sprobuje wieczorem jeszcze raz, bo teraz mi cierpliwosci zabraklo i za bardzo mnie palce bola od klikania myszka - poklikalam po wszystkim i wyjsc nie moge No i meliske musze wypic na uspokojenie. Dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Kto ucieknie? 27.04.05, 14:59 nie ma sprawy, chyba wszystko masz, dasz rade, ja tez myslalam ze nie zrobie tego do konca, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Udalo sie 27.04.05, 15:04 Ufffff dzieki wielkie - uspokoilam sie troche i zaczelam od nowa. Brakowalo mi glownego klucza. Ale juz wyszlam i jestem szczesliwa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Kurcze. 27.04.05, 15:16 Ja jestem za głu[ia na to hasło i gdzie jest drugi klucz do tej niby szafy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: Kurcze. 27.04.05, 15:24 jak znajdziesz hasło i wpiszesz je do kompa, to ci się pojawi różowy klucz Hasło znajdziesz jak będziesz zapalać i gasic światło i spisywac literki, które pojawią się na ścianie za podniesionym diamentem. Odpowiedz Link Zgłoś