kawka74 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 29.04.05, 00:24 Od nas kwadrans temu wyszedł kumpel. P.o.mąż właśnie opuścił przybytek higieny, teraz kolej na mnie i idziemy spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 01:04 No właśnie,znowu taki ruch na forum po nocy?A rano woreczki pod oczami,okłady i zły nastroik bo niewyspane... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 29.04.05, 00:27 kochana mufko, sama nie wiem, liczę, że jeszcze ktoś jakis ciekawy temat rzuci i będzie się można przed snem zdenerwować Ja to jeszcze wielu rzeczy o sobie nie wiem. Ale dzisiaj od jednej z mam przeczytałam, żem głupia. To teraz czekam na dalszą diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Marcelino 29.04.05, 00:34 Dobrze się składa,bo jestem akurat na dyżurze.Jest to choroba poważna w niektórych przypadkach nieuleczalna,ale nie śmiertelna.Można z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Marcelino 29.04.05, 00:40 I jak na razie nie ma lekarstwa w wyjątkowych przypadkach pacjent ulega samonaprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Marcelino 29.04.05, 00:53 A może forum pomoże Ci się wyleczyć z naiwności. Zawsze to jakiś pożytek z marnowania czasu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Marcelino 29.04.05, 01:16 Nie, złośliwości to się człowiek tutaj uczy, zresztą nie tylko tego... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 01:07 marcelino, ale kazdej mozna przyczepic etykietke olac, usmiechnac sie i spac isc albo pisac na forum - chocby do rana Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 12:26 yenna_m napisała: > marcelino, ale kazdej mozna przyczepic etykietke > > olac, usmiechnac sie i spac isc > albo pisac na forum - chocby do rana No fakt, jednak poszłam spać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 01:56 Ja gram w tego cholernego MOTASA To gorsze niż chipsy Odpowiedz Link Zgłoś
mamanati Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 03:22 A ja już spałam ale obudziło mnie głodne dziecko (uroki karmienia piersią ) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 30.04.05, 03:54 Skończyłam właśnie pisać jakieś nudne prace zaliczeniowe, więc mogę położyć się spać, a za jakieś 2,5 godz. pobudka do szkoły, hurrrrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 01.05.05, 02:33 No właśnie, czemu ja znowu nie śpię? Te zaliczenia mnie wykończą... i znowu za chwilę będę musiała iść do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: A czemu wy dziewczyny jeszcze nie śpicie? 01.05.05, 04:40 ja wiem, dlaczego, bo pracuję, hehehehehe.... ale o szóstej już kończe i idę spać))))))))))))))))))))) pozrd. Beata i Sara forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19760216&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś