lila1974 17.06.05, 21:09 Dziewczyny pomózcie prosze, bo nie moge znalezc watku Natiz "poznajmy sie bli|ej". Szukam i nic. Wyszukiwarka ten temat pomija molczeniem, co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: do moderatorek 17.06.05, 21:11 Jest przeniesione na forum "Przedstawmy sie" Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: o rany :( 17.06.05, 21:16 niedlugo nic tu nie zostanie.. coraz wiecej watkow jest przenoszonych ( Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: o rany :( 17.06.05, 21:18 najgorsze jest to, ze brakuje konsekwencji w tym przenoszeniu, kasowaniu, wysylaniu na osla lawke... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: do moderatorek 17.06.05, 22:56 I zbywanie pytań milczeniem... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: do moderatorek 17.06.05, 22:59 zbywanie milczeniem przez dwie godziny nie jest grzechem i nie świadczy o złym wykonywaniu obowiązków Dziewczynom nikt nie płaci, ani nie mają obowiązku siedzenia na forum 24 h/dobę! Bez przesady. co do pozostałych zarzutów to już sama nie wiem. Faktycznie, często wątki są wyrzucane, ale z drugiej strony teoretycznie znajdują się tam, gdzie ich miejsce - tylko czasem tych interesujących nas trzeba się naszukać(( Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: do moderatorek 17.06.05, 23:19 Ja czasami odnoszę wrażenie, że tytuł postu, a nie treść decyduje o tym gdzie dany wątek wędruje Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: do moderatorek 17.06.05, 23:43 anek.anek napisała: > zbywanie milczeniem przez dwie godziny nie jest grzechem i nie świadczy o złym > wykonywaniu obowiązków Oczywiście, że nie znaczy, a i dwie godziny, czy też nawet cała "dniówka" milczenia n/t grzechem nie jest. Tylko trochę przykro wiedząc, że w tym czasie któraś z moderatorek jest obecna w sieci... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: do moderatorek 17.06.05, 23:50 martek40 napisała: > anek.anek napisała: > > > zbywanie milczeniem przez dwie godziny nie jest grzechem i nie świadczy o > > złym > > wykonywaniu obowiązków > Oczywiście, że nie znaczy, a i dwie godziny, czy też nawet cała "dniówka" > milczenia n/t grzechem nie jest. Tylko trochę przykro wiedząc, że w tym czasie > któraś z moderatorek jest obecna w sieci... > Pzdr. > > > To, że teraz wątki poleciały, to wcale nie oznacza, że któraś z moderatorek jest w sieci. To admin przenosi wątki, moderator je tylko zgłasza do przeniesienia, a mógł to zrobić nawet kilka godzin temu. Oj, ciężka jest dola moderatora. Nie wywiązuje się z obowiązków - cięgi od administracji, wywiązuje się - niezdowolenie uczestników forum . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: do moderatorek 18.06.05, 09:52 Obecna w sieci nie byłam, jestem teraz, a wątek jest przeniesiony. I tak nadprogramowo długo wisiał na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: do moderatorek 18.06.05, 14:44 twinmama76 napisała: I tak > nadprogramowo długo wisiał na emamie. Twinmamo, dzieciaczki najpierw są zgłaszane do ośrodka adopcyjnego. Jeśli tą drogą nie uda się znaleźć nowych rodziców uruchamia się wszelkie inne możliwości, by taką adopcyjną rodzinę dziecko w końcu znalazło. Powiem więcej - rzadko wprawdzie, ale bywa, że małżeństwa decydują się na adopcję, choć nigdy wcześniej o tym nie myślały (działa to podobnie trochę jak powołanie do kapłaństwa, którego wczoraj nie było a dziś jest...). Tak więc nie sądzę, by wątek dotyczący Marcelka wisiał tu nadprogramowo długo, czy wręcz zupełnie niepotrzebnie, bo niby miejsce niewłaściwe. To tylko taka mała dygresja celem wyjaśnienia mojego zainteresowania wywaleniem wątku z emamy. Nie mnie decydować o manewrach na forum, jednak to moderatorki zgłaszają wątki do przeniesienia, dlatego proszę o wcześniejsze przemyślenie decyzji. Moim zdaniem niektóre wątki mimo wszystko powinny na emamie pozostać. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: do moderatorek 17.06.05, 23:21 no a wątek był taki fajny! i chodziły o dziewczyny udzielające się na emamie a nie na innych podforach (potworach) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do moderatorek 18.06.05, 19:51 Rzekomo na miejsce jednego skasowanego,wpisywane sa trzy nowe. No wiec dbajac o ilosc,warto jest skasowac od czasu do czasu cos niecos. Odpowiedz Link Zgłoś