kokolores 06.07.05, 12:24 Gdzie nie spojrze to AWANTURA o bzdety.Mozna przeciez dyskutowac nie obrazajac innego. Dziewczyny proponuje herbate z melisy i troche dystansu. Szkoda nerwow!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Atmosfera na forum jest chora! 06.07.05, 12:25 To nie atmosfera jest chora, to niejaka Mamaoli ostatnio jest podżegaczem A moze upał sprawa ze mamy niższy próg cierpliowści? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Atmosfera na forum jest chora! 06.07.05, 12:30 Jezeli masz wrazenienie ,ze ktos(nie mam nikogo konkretnego na mysli!!) to robi celowo ,to chyba lepiej jest(moim skromnym zdaniem) olac taka osobe niz z nia dyskutowac w nieskonczonosc!! Pozdrawiam. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Lila:)) 06.07.05, 12:34 Lila nie chce sie z Toba kocic , masz racje)))))))))))))) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Lila:)) 06.07.05, 12:35 mialo byc K L O C I C p.s. niestety nie mam poskiej czcionki( Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kokolores???? 06.07.05, 12:54 A czemu mialybysmy sie klócic? Mój poprzedni wpis nie byl chyba zaczepny? Zobaczylam sygnaturke i bardzo mi sie spodobala. Daleka jestem od awantur, bo forum to dla mnie mila rozrywka a nie ring. Nawet jesli sie z kims nie zgadzam, to go nie gryze i nie opluwam jadem - nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: kokolores???? 06.07.05, 12:59 Witam, ja z innej beczulki-tez nie mam polskiej trzcionki i troche mnie to irytuje,zastanawiam sie czy dlatego ze mam angielska wersje przegladarki-jaka ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores lila1974:))) 06.07.05, 13:16 To mial byc zart (z mojej strony) ,sorry ,ze zle mnie zrozumialas.Ja sie jak najbardzie z Toba chcialam zgodzic co do sygnaturki i nie klocic o to) )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ups... 06.07.05, 13:20 ale gapa ze mnie )) no niestety oprócz slowa pisanego niekiedy do zrozumienia tekstu potrzebna jest intonacja lub wyraz twarzy naszego rozmówcy, Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: ups... 06.07.05, 13:25 mozemy sie "kocić" to o wiele lepszy pomysl niz sie klocic. Niestety tez czasami zakladalam takie watki nawolujace do "olania" zaczepnej niby mamusi siejacej ferment ale niestety jest nas tak duzo, ze zawsze sie znajda bodaj dwie ktore rozdmuchaja z macicleka watek na 100 i wiecej postow ku uciesze zalozycielki, ze taka intrygujaca jest. Melisy nie lubie ale podobno regularne przyjmowanie magnezu czyni cuda zwlaszcza, jesli sie jest maniaczka kawowa. Kawa wyplukuke ten cenny pierwiastek. Stara bywalczyni tego forum Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Atmosfera na forum jest chora! 06.07.05, 14:47 przynajmniej jest ciekawie)) Odpowiedz Link Zgłoś