gkjustyna 06.09.05, 09:19 czy ma ktos jescze inne linkie o manadarynie oprocz wystepu w sopocie i tego nagrania przed sopotem ? jak tak to wklejajcie linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekkosc_bytu1 Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:35 gkjustyna napisała: > czy ma ktos jescze inne linkie o manadarynie oprocz wystepu w sopocie i tego > nagrania przed sopotem ? jak tak to wklejajcie lin To już przeradza się w przesadę. Tak Mandaryna śpiewać nie umie, ale czy Wy czasem nie leczycie sobie kompleksów jej kosztem? "Oj zobaczcie, niby ma lepiej od nas, ma męza, dzieci, pieniądze, wygląda w miarę przyzwoicie, ma świetną figurę i fajne silikonowe cycki to chociaż śpiewać nie umie, oj jak nam lepiej". Po co ? Dajcież spokój. Pełno tych linków, aż do obrzydzenia na każdym prawie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:41 Mam wrażenie, że niektóre dziewczyny są szczerze zawiedzione faktem, że Mandaryna nie spadła z tych schodów Karmią swoje ego porażką innych. To smutne Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
lekkosc_bytu1 Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:45 ligia76 napisała: > Mam wrażenie, że niektóre dziewczyny są szczerze zawiedzione faktem, że > Mandaryna nie spadła z tych schodów > Karmią swoje ego porażką innych. > To smutne > > Pozdrowienia > Ligia Właśnie. Ja nie oglądałam Sopotu, ale ściągnełam linki i Mandarynę i Dodę i całą resztę. Mandaryny posłuchałam, pośmiałam się i wykasowałam. Nie napawam się jej porażką, mam wrażenie że większość z Was tutaj - jednak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:49 ligia76 napisała: > Mam wrażenie, że niektóre dziewczyny są szczerze zawiedzione faktem, że > Mandaryna nie spadła z tych schodów > Karmią swoje ego porażką innych. > To smutne ale Mandaryna - temu nie mozna zaprzeczyc, jest zjawiskiem kulturowym. I chyba czyms, co kazalo nam byc moze trzezwiej spojrzec na sposob kreacji gwiazdy w mediach - bo to dosc ciekawy temat. A o kulturze jako takiej, czy wszelkich (udanych czy tez nie) przejawach zycia kulturalnego mozna podyskutowac, prawda? Czym sie rozni rozmowa na temat uslyszanego koncertu (majaca na celu wymiane wrazen) od lektury na temat przeczytanej ksiazki (chocby Maslowskiej - zeby juz w skandale wejsc) czy filmu, sztuki teatralnej, wystawy (i zeby w skandale wejsc - przypomne wystawe prszeciw aborcji w Lodzi)? Ja roznicy nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:52 tak,ale tworzenie coraz to nowych wątków wychodzi bokiem.wystarczy spojrzeć do któregokolwiek a w nim kilkakrotnie podane są linki a to ryczącej a to rozebranej,czy też z sopotu. dajcież juz jej spokój albo wpisujcie się w jednym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
lekkosc_bytu1 Re: linki o mandarynie 06.09.05, 09:55 > Czym sie rozni rozmowa na temat uslyszanego koncertu (majaca na celu wymiane > wrazen) od lektury na temat przeczytanej ksiazki (chocby Maslowskiej - zeby juz > > w skandale wejsc) czy filmu, sztuki teatralnej, wystawy (i zeby w skandale > wejsc - przypomne wystawe prszeciw aborcji w Lodzi)? > Ja roznicy nie widze. Tym że każdy tutaj śmieje się z niej. Po co? Wiadomo że sie zbłaźniła. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: linki o mandarynie 06.09.05, 10:00 no trudno jesli ktos jest gwiazdą i publicznie, zamiast zachowac resztki honoru i wycofac sie z konkursu, wystawia się na ludzka ocenę (bo branie udzialu w konkursie jest takim wystawieniem sie na ocene) - coz... musi sie liczyc z reakcją ludzi nie umiem malowac - to sie nie zabieram do tego a tym bardziej nie robię ogolnopolskiej, ogloszonej przez media wystawy malarstwa niestety - branie udzialu w tzw zyciu publicznym ma to do siebie, że publicznosc na temat aktywnosci w ramach tego zycia publicznego mowi. Mowi, mowila, bedzie mowila. A dlaczego ja mowie? Dlatego, ze nie mogę pojąc, jakim cudem osoba nie majaca talentu znalazla sie wsrod finalistow konkursu sopockiego. w sumie mam prawo, co nie? a jak kto zmeczony tym zołądkowanie się występem Mandaryny - niech po prostu nie czyta owocowych wątkow. Pogadamy se, podziwimy sie i sprawa ucichnie. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetaforum Re: linki o mandarynie 06.09.05, 10:16 warto posłuchać media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś