jamamajka1 17.01.06, 12:05 Ja osobiście bardzo lubię "Na Wspólnej" , "M jak miłość", "Samo życie"- to z seriali. A jakiś ulubiony film to chyba "Dziennik Bridget Jones" i "W pogoni za rozumem". A wy co lubicie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scania81 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 12:16 moda na sukces<hahaha> żartuję nie oglądam zadnych, internet mi zżera resztki wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 12:19 Ja lubie Na Wspólnej, a internetu w domu nie mam z czego sie ciesze, bo pochłaniałby mój cenny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb ostatnio Chirurdzy... 17.01.06, 12:19 czyli Grey's Anatomy Poza tym niezmiennie od dawna Morderstwa w Midsomer (na Hallmarku), Kryminalni i wszelkie inne kryminalne seriale. Ale to wszystko i tak w przerwie pomiędzy domem, dziećmi, mężem, pracą, netem i oczywiście KSIĄŻKAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia o chirurdzy tez sa ok 17.01.06, 12:21 ale na nich mam malo czasu- na razie chyba zreszta sa powtarzani Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: o chirurdzy tez sa ok 17.01.06, 12:25 czasu mało, ale na szczęście już wszystkie dwa odcinki widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia ja mam- ubolewam 17.01.06, 12:21 bo tez mi zzeraja ogladam wiec: zagubionych akta zbrodni oraz kryminalne zagadki las vegas wczoraj kolo polnocy poza tym ogladalam dziuple cezera po raz pierwszy i wylam ze smiechu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: ja mam- ubolewam 17.01.06, 12:25 serial-m jak milosc bo dziala na mnie uspokajajaco zwlaszcza ta muzyczka podczas serialu film-wichrowe wzgorza, wichry namietnosci, przeminelo z wiatrem, ania z zielonego wzgorza, skarwki zyciai wszelkie dobre thrilery i kostiumowe Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 JA nie mam w domu netu i nie ubolewam :) 17.01.06, 12:35 A oglądam: - zagubieni - chirurdzy -kryminalni - m jak miłośc -na wspólnej Ale przeważnie nie każdy odcinek i zazwyczaj oglądam robiąc kolację, wieszajac pranie, prasując ubrania do założenia na nastepny dzień itd Zagubionych oglądam ZAWSZE i nie robiąc nic! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 12:38 Lubię Dowody zbrodni, Detektywa Monka Z seriali polskich oglądam M jak miłość i Na Wspólnej ( nie codziennie, hurtem w sobotę ) Z filmów ulubionych to mam dużo i nawet nie pamiętam by je teraz tu wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Monka też lubię 17.01.06, 12:42 a z filmami mam podobnie,nie sposób wymienić wsyzstkich ulubionych, bo lista ciągle się zmienia i rozrasta... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Monka też lubię 17.01.06, 12:47 nchyb napisała: > a z filmami mam podobnie,nie sposób wymienić wsyzstkich ulubionych, bo lista > ciągle się zmienia i rozrasta... No jak ktos lubi Agatę Christie to nie może nie lubić Monka. A Dowody zbrodni oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Monka też lubię 17.01.06, 15:23 czasami. Z przyjemnością. Jak nie zasnę, bo ja czasami wczesnie chodzę spać. Ale lubie. A Christie oczywiście też! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 12:44 Serial: "M jak miłość" Film "Teksańska masakra..." Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 18.01.06, 09:20 Mieszkowamamo zestawienie po prostu piorunujące OOO A ta ulubiona "teksańska masakra..." to ta stara, czy remake Ciętak zauroczył?? Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka teraz moje typy 17.01.06, 14:04 ukochany film "Milczenie owiec", "Dzień świra", "Ciało" ulubiony serial "Alternatywy4", "Wojna domowa", "Colombo" Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 14:13 Seriale: Chirurdzy, Gotowe na wszystko, Przyjaciele, Kochane kłopoty, Noce i dnie(oglądam zawsze jak tylko jest w tv). Film: jest tego mnóstwo ale kilka wymienie: Blade, Przeminęło z wiatrem, Wichrowe wzgórza, Emma(ogólnie ekranizacje powieści Jane Austen,bo ksiażki uwielbiam), Ania z Zielonego wzgórza(chociaz to serial chyba bo jest kilka odcinków przeciez), Władca Pierścieni, Efekt motyla, i wiele wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 14:20 Z seriali powala mnie "Gotowe na wszystko" - BAAARDZO mi sie podoba - świętna akcja i aktorzy Nie mogę się doczekać następnych odcinków.. Z filmów dużo różnych, ostatnio oglądałam "Dom dusz" - ryczałam okropnie... aż następnego dnia byłam spuchnięta od płaczu. Ale filmik EXTRA! Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 14:19 z seriali to: "Na wspolnej" - lubie ogladac ale fanatyczka nie jestem "Klan" - jak sobie przypomne to obejrze "Moda na sukces" - no comments) Z filmy to: przeminelo z wiatrem, cube, waleczne serce, seksmisja, kingsajz, czego pragna kobiety - te filmy moge ogladac na okraglo)) Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 14:46 "Rodzina zastępcza" i razem z mężem lubimy oglądać "Gotowe na wszystko". Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 14:59 polski serial M jak miłość zagraniczny Przyjaciele - jestem od niego uzależniona film zagraniczny Kiedy mężczyzna kocha kobietę polski film - chyba nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 15:08 Filmy: "Wielki błękit", "Pożegnanie z Afryką" i "Spacer w chmurach". seriale ... ogadam różne ale z powodzeniem mogłabym nie oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
matkatrojgadzieci Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 15:12 A ja lubię W-11 Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb W11 i detektywi 17.01.06, 15:25 Lubię treść, ale nie formę. Na dokument za bardzo fabularyzowane, na film fabularny za bardzo sztywne i nienaturalne... Ale treściowo niezłe (czasami) Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 15:16 Z seriali-Dowody zbrodni, M-jak miłość, Na wspólnej. Z filmów to przede wszystkim The dukes of Hazard, a reszta to dobre horrory, ostatnio oglądałam 3 komedie po których dostałam głupawki-Starsza pani musi odejść, Poznaj mojego tate, i Poznaj moich rodziców, wszystkie 3 z Benem Stillerem. Polecam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 16:18 Film"Władca pierścieni",a serial"Zagubieni" Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 16:58 Hmm seriale to zdecydowanie od lat Buffy A ostatnio Desperate Housewives, Lost, Monk, Smallville, 24, CSI LAs Vegas i NY, Hex. Filmów to nawet nie podejmę się wymienić-uwwielbiam kino i książki od wielu wielu lat i za dużó tego jest Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 21:39 buffy i Aniol ciemnosci.. mm to jest to smallville tez lubie takie tam mlode ciacha chodza )) starsze ciacha tez niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 18:25 z aktualnie w Tv to "gotowe na szystko" i " sześć stóp pod ziemią" i gdzieś się powtórki Monki plączą a ze starych seriali to Wojna Domowa, Czterdziestolatek, Alternatywy4 , Przystanek Alaskaa filmowa lista byłaby strasznie długa Odpowiedz Link Zgłoś
kagorek Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 17.01.06, 19:21 seriale,no nie wiem...teraz chyba przyjaciele, ale sie skonczyli, no taaaak,prawie wszystkie brytyjskie- na bbc prime, ostatnio dwa piwka i chipsy a filmy? poza gangsterskimi to Wielki Błękit ..... Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 18.01.06, 09:31 Seks w wielkim mieście Gotowe na wszystko Kryminalne zagadki... i jeszcze jeden, którego tytułu nie pamiętam o policjantce która była jakimś tam wybrańcem i miała taką bransoletę zamieniającą się w uzbrojenie i dającą moc nadprzyrodzoną (hi hi opis brzmi kretyńsko, ale pamiętam wszystko trzy po trzy, bo to dawno było) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 18.01.06, 09:38 ta czarownica z bransoletka to teraz leci )) cos z witch ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 18.01.06, 09:43 o ja gdzie? kiedy? o której? kurcze programu telewizyjnego nie mam a z radością sobie przypomnę, ratuj Wieczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 PRZYJACIELE 18.01.06, 11:37 Przyjaciele - mam wszystkie odcinki na DVD. Oglądam po 1-2 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 19.01.06, 13:31 Zagubieni (koncze sciagac najnowszy odcinek) Prison Break (moze ktoras slyszala serial leci w stanach jest rewelacyjny) dowody zbrodni Alias (agentka o 100 twarzach) Kryminalne zagadki LA CZASEM m jak milosc albo na wspolnej filmy.... a tego to mnostwo stawiam jednak na reqiem dla snu Odpowiedz Link Zgłoś
wiola6 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 19.01.06, 13:43 oglądam Na Wspólnej,no i ulubiony RODZINA SOPRANO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajedrusia Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 19.01.06, 22:33 M jak miłość,czasem Na Wspólnej, jak sie uda to Na dobre i na złe. Filmów całe mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2071 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 19.01.06, 13:45 co do filmów do duzo bardzo tego. Ale te ukochane, które mogłabym oglądac w nieskonczonosc: Seks misja, Dirty Dancing, Chlopaki nie placza, Uslane rozami, Zagadka Powdera. Z seriali tylko i wylacznie Kryminalni Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Jakie są Wasze ulubione filmy lub seriale??? 19.01.06, 14:14 Seriali nie śledzę, może MjM oglądam w miarę regularnie. Filmy: Co się wydarzyło w Madison County, Pożegnanie z Afryką. Odpowiedz Link Zgłoś