kiniozaur 12.02.06, 17:29 Chcę się przywitać. Czytam forum od dawna , ale jeszcze nic nie pisalam. Jestem mamą 14-miesięcznej Jadwini. Posiadam też męża ( czasem niestety...) oraz sporą gromadkę kotów. No i jestem jakby fanką Lipcowej... he he he. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comic_sans Re: Witam! 12.02.06, 17:32 Witaj, ja też dziś debiutuję, choć też czytam od dość dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
comic_sans Re: Witam! 12.02.06, 17:37 kiniozaur napisała: >No i jestem jakby fanką Lipcowej... he he he. e tam, szkoda czasu na bycie jej fanką. Samotna panna, bez zainteresowań, średnio ładna i średnio zgrabna, marząca o mężu (którego nie może znaleźć) i o dzieciach, ale z braku partnera - marzenie nieziszczalne jak na razie)) I do tego z braku znajomych ma nadmiar wolnego czasu i szwęda się w związku z tym po dzieciowych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Witam! 12.02.06, 17:54 > e tam, szkoda czasu na bycie jej fanką. Samotna panna, bez zainteresowań, > średnio ładna i średnio zgrabna, marząca o mężu (którego nie może znaleźć) i o > dzieciach, ale z braku partnera - marzenie nieziszczalne jak na razie)) I do > tego z braku znajomych ma nadmiar wolnego czasu i szwęda się w związku z tym po > > dzieciowych forach.] Łaaaaahahahaa! No proszę. Ależ opinia. Tak sie zastanawiam co tu jest złego - samotna? to źle? panna ? to źle ( pomijając że to nieprawda ) Średnio ładna i zgrabna to Twoja opinia,,,,więc tu akurat nic zrobic nie mogę, tylko sie nie zgodzić. Nie, NAPRAWDE nie marze o męzu i dzieciach. Nadmiar wolnego czasu? zbrodnia???????? Założę się że pisała to "szczęśliwa" mężatka, z bachorami na karku, spełniona matka, na utrzymaniu średnio przystojnego i średnio zarabiającego męża, albo bezrobotna, bo wychowawczy sie nie liczy, kobieta o średnym lub zawodowym wykształceniu, albo umęczona pracownica fizyczna albo kasjerka z biedronki marząca o nadmiarze wolnego czasu, byciu wolną, niezależną, średno zgrabną i średnio ładną panną. Odpowiedz Link Zgłoś
comic_sans Re: Witam! 12.02.06, 18:17 18_lipcowa napisała: > > Założę się że pisała to "szczęśliwa" mężatka, SZczęśliwa, przez duże SZ z bachorami na karku, mam jedno dziecko - i nie jest bono absolutnie bachorem (ciekawe skąd ludzie mają takie wzory, żeby tak dzieci nazywać? z domu????) spełniona > matka, na utrzymaniu średnio przystojnego i średnio zarabiającego męża, zgadza się, że mój mąż jest średnio przystojny, średnio zarabia, ale ja na jego utrzymaniu nie jestem. Zarabiam sporo więcej niż on, a za to Ty o takiej jak moja pensji możesz tylko w gazetach czytać. albo > bezrobotna, nigdy nie byłam na bezrobotnym, a szkoda, bo bym troszkę się poleniła za państwowe pieniądze! bo wychowawczy sie nie liczy, na wychowawczym też nie byłam, ale może przy następnym dziecku kobieta o średnym lub zawodowym > wykształceniu, wykształcenie mam akurat wyższe albo umęczona pracownica fizyczna albo kasjerka z biedronki ups, na stanowisku kasjerki, to mogłam w liceum pracować, teraz doszłam do takiego stanowiska, do którego Ty nigdy nie dojdziesz > marząca o nadmiarze wolnego czasu, byciu wolną, niezależną, średno zgrabną i > średnio ładną panną. nie nie marzę o tym, bo nie marzy mi sie być Tobą > > Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Witam! 12.02.06, 18:25 > SZczęśliwa, przez duże SZ > mam jedno dziecko - i nie jest bono absolutnie bachorem (ciekawe skąd ludzie > mają takie wzory, żeby tak dzieci nazywać? z domu????) > > zgadza się, że mój mąż jest średnio przystojny, średnio zarabia, ale ja na jegoutrzymaniu nie jestem. Zarabiam sporo więcej niż on, a za to Ty o takiej jak > moja pensji możesz tylko w gazetach czytać. > nigdy nie byłam na bezrobotnym, a szkoda, bo bym troszkę się poleniła za > państwowe pieniądze > wykształcenie mam akurat wyższe > albo umęczona pracownica fizyczna albo kasjerka z biedronki ups, na stanowisku kasjerki, to mogłam w liceum pracować, teraz doszłam do > takiego stanowiska, do którego Ty nigdy nie dojdziesz > nie nie marzę o tym, bo nie marzy mi sie być Tobą Tjaaaaaaaaaaaaaaaa........... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Witam! 12.02.06, 17:59 No fakt , coś jest w tym co piszesz . Ale zobacz jak Lipcowa - w swoim niepowtarzalnym stylu - zaraz sie wkurzyla!! Ach ta niechęć do mężatek dzieciatych i kasjerek z biedronki... Aż żałuję że nie jestem taką kasjerką Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Witam! 12.02.06, 18:09 > No fakt , coś jest w tym co piszesz . Ale zobacz jak Lipcowa - w swoim > niepowtarzalnym stylu - zaraz sie wkurzyla!! Ależ ja się nie wkurzyłam! Gdyby mnie mialo denerwować takie coś - byłabym zła prawie codziennie. Szczerze mówiąc spływa to po mnie jak po kaczce i gorsze zarzuty juz pod moim adresem tu czytalam. Pani ta ani specjalnie oryginalna nie jest, ani pierwsza w tym swoim opisie. Odpisałam bo post był o mnie, ale nie wkurzylam się. Ach ta niechęć do mężatek > dzieciatych i kasjerek z biedronki... Aż żałuję że nie jestem taką kasjerką :- Oj nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Witam! 12.02.06, 18:18 Hmmm ,Lipcowa , to dowodzi że nie masz problemu z asertywnością , a to pozytywny objaw jest. Tak trzymaj!! Lecę dziecię obudzić bo mi znów pójdzie spać po 22... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Witam! 12.02.06, 17:41 kiniozaur napisała: > Chcę się przywitać. Czytam forum od dawna , ale jeszcze nic nie pisalam. > Jestem mamą 14-miesięcznej Jadwini. Posiadam też męża ( czasem niestety...) > oraz sporą gromadkę kotów. No i jestem jakby fanką Lipcowej... he he he. Nie, nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Witam! 12.02.06, 17:54 Eeee Lipcowa nie bądź taka skromna!!! Tobie to nie przystoi.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Witam! 12.02.06, 17:44 O! Witaj! Milo, ze "kociamama" bedzie na forum . Ech, Lipcowa, ale podsumowanie Twojej dzialalnosci . Ja tam mimo wszystko Cie polubilam . Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Witam! 12.02.06, 17:57 > Ech, Lipcowa, ale podsumowanie Twojej dzialalnosci . Taa i najlepiej wie to osoba zalogowana na forum od DZIŚ.... Ja tam mimo wszystko Cie > > polubilam . Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Witam! 12.02.06, 18:03 Fakt , dziś się zalogowałam , ale czytam baaaaardzo długo. No i pomimo wszystko Cię polubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 do lipcowej 12.02.06, 19:16 czy jest jakis środek na szczury który można ci zaaplikowac?Ale to muszą być jakieś wiiiiieeeelkie tablety żeby napewno cie zmiotło Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 lipcowa nie pij za dużo 12.02.06, 19:37 tego piwka bo cie jeszcze kto omyłkowo dorwie w ciemnej bramie.Dzidzie ci zrobi i nie będziesz mieć czasu na pisanie głupot.Jak chcesz być mądrą lipcową to musisz wiedzieć że naukowcy odkryli rzecz najstępującą: ciąża podwyższa iloraz inteligencji...Boże o czym ty tu kobitko,biedulinko samotna z nami mamami mądrymi próbójesz dyskutować,skoro twoja głowa taka mała... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: lipcowa nie pij za dużo 12.02.06, 19:51 = ciąża podwyższa iloraz > inteligencji...Boże o czym ty tu kobitko,biedulinko samotna z nami mamami > mądrymi próbójesz dyskutować,skoro twoja głowa taka mała... po tobie widac że to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Witam! 12.02.06, 22:30 Witam serdecznie nowe uczestniczki tego reality show jaki jest forum emama. A może raczej witam nowych zxawodników na arenie walki? W każdym razie witam. Na tym forum wymagana jest "gruba skóra" i lekki dystans do tego co się tu wypisuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Witam! 12.02.06, 22:49 "Grubą skórę " posiadam , a i z dystansem nie jest u mnie tak źle Po nieludzko wyczerpującym dniu udaję się nareszcie na zasłużony spoczynek ( ale nie wieczny...). Jutro znów poniedziałek , praca i codzienny "zapieprz"... Dobrej nocki życzę wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś