szukaj_mnie 24.11.04, 07:41 Ja tylko w kwestii formalnej :) Naleśniczki dziś być mają !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 08:07 koniecznie, bo ja nic do jedzenia na to konto dzis nie wzielam ;) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 08:08 Ja na wszelki wypadek mam kanapeczkę :) moge się podzielić... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 08:35 ale i.r sie nie odzywa........... hmmmm nie pamieta juz o nalesniczkach? buuuuuuu Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 08:37 Uznajmy, że jeszcze śpi i niebawem do nas dołączy... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 08:59 OK, ale ten tytul to trzeba bylo WIELKIMI literami nasmarowac Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:03 Taaaak... a ja już mam zaówienie od Yezyka, która jest mocno zapracowana... trza cosik zdziałać... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:05 cos takiego?? chcesz porcje yezyka dla siebie! ja czytalam, ze ona nie chce, bo ma za duzo gdzies tam;) no pieknie pieknie Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:08 Przysłała mi meila, cytuję: "ja poprosze kawe i nalesniki z miesem i warzywami oraz sosem beszamelowym. dziekuje"... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:09 o raju to takie tez daja dzis?? no i co ja bidulka mam robic???????? osiolkowi w zloby dano............... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:12 ale ja dzis obiadu nie mam a moj malzowin w delegacji wiec nie bedzie mi sie chcialo gotowac Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:17 ja w tygodniu nie gotuje, bo nie mam dla kogo... Odpowiedz Link
yezyk Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:18 potwierdzam tylko swoje zamówienie :)) i dzięuję Izo za złożenie jego. zrobiłam jedną rzecz i coś sie nie mogę qrcze zabrać do kolejnej. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:21 A mówiłam Lippy, że to nie dla mnie !! Nie jestem żarłokiem !! Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:25 ja mam dla kogo i gotuje, ale jak M nie ma w domu to mi sie zwyczajnie nie chce Odpowiedz Link
bekad Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:21 Wczoraj mnie nie było, ale dziś prosze podzielcie się ze mną czymś kalorycznym. Tak mi jakoś nijako, ze chętnie coś bym zjadła i wypiła w miłym Waszym towarzystwie. A czy moze być coś jeszcze do kawy,no...płynnego ze tak powiem? Z procencikami. Np jakiś adwokacik? wiem, ze w pracy nie wolno, ale tak po cichu pod biurkiem. To taka moja nieśmiała propozycja... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:21 Hmmmm... mam Jasia Wędrowniczka w barku i jakieś winko w lodówce :) Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:24 heheheeh, to dopiero nam sie weosolo zrobi....... i dobrze Odpowiedz Link
yezyk Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:26 za % dziękuję, bo roboty tyle, że mogłabym się nie ogarnąc później. ale kawkę owszem, owszem... Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:33 oooooooooooooo bidulka, zatem herbata+cytrynka aaa i malego herbatniczka nim sie i.r pojawi wreszcie z pelna taca nalesnikow Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:36 Herbatniczek a jakże... tylko może taki nie całkiem mały, co?? :) Odpowiedz Link
yezyk Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:38 mam herbate i kanapke ;)) nie czestuje bo to sniadanie. a podobno to trzeba zjesc samemu. obiadem sie z wami podziele;)) Odpowiedz Link
lippy Re: Naleśniczki 24.11.04, 09:51 my tu gadu gadu, a nalesnikow ni ma ( jak mowi moja Ania) Odpowiedz Link
i.r VOILA! .... 24.11.04, 10:21 ... jak to mowia w kraju, gdzie le_lutki mieszkaja sympatyczne. towarzystwo lekko wyglodniale, wiec na dwie patelnie kuchnia hula. uprzejmie informuje, ze w zwiazku z wczorajszym obzarstwem sernikowym kolezanki, ktore maja nie wiedziec czemu wyrzuty sumienia, moga zazyczyc sobie nalesniczki ze szpinakiem lub pieczarkami...... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:23 Ja chcę z Nutelką!!!!!!!!!!!!!!!!!! poproszę znaczy się :) Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:23 oooooooooooooo nareszcie!!!!! to ja zamawiam i slodkie i wytrawne a co Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:25 no naraz nie bede jesc teraz poprosze slodkiego a ten inny tak kolo 14;) Odpowiedz Link
i.r Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:39 Proszę bardzo! Przyznaję, dziś wstalam trochę póżniej niz zwykle, ale mi Tymek szalal od 5-6, cale szczęście padl na dodatkowe dwie godzinki. Potem troche sie pobawil i wlasnie ucina drzemkę, mam nadzieję, że nastepne dwie godzinki, to popracuję w spokoju, jeśli neostrada mi znowu nie będzie przerywać :) Tymczasem zostawiam Wam talerz nalesników, nutelle, szpinak, pieczarki, dzem truskawkowy, danio z rodzynkami, syrop klonowy... i muszę troszke popracować :) Odpowiedz Link
bekad Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:47 Wielkie dzieki!!! chyba mi coś hormony buzują, bo ciągle głodna jestem. Miałam kanapkę i jabłko, ale odeszły już do przeszłości. Co ja będę jadła przez następne parę godzin??? W portfelu tylko karta. Nie wiem zupełnie co się stało z gotówką? A za kartę to mi miła pani w naszym barku nawet wczorajszej bułki nie da.Na zeszyt?Hi hi. Przynajmniej poczytam sobie o tych naleśniczkach. A szpinak uwielbiam! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 10:48 Nie znoszę szpinaku !! Ale kanapka podzielić się moge :) Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 11:18 Iza, ale kolezanka chciala nalesnika nie kanapke Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:05 no nie wiem dzis tyle smakolykow.........., ze moze juz wiecje nic ale jutrzejszego ciasta nie odpuszcze Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:07 A ja bym te naleśniczki poskubała :) z takim sosikiem waniliowym... mniam :) Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:08 noooooooo nalesniki sie powoli koncza, a i.r zniknela ale na takie z sosikiem ...........sie skusze Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:09 To podsuwamy talerzyki do monitorka... może coś jeszcze skapnie :) Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:10 aaaaaaaaaaaaaaa caly monitor mi ubrudzil ten sosik :( ale to dobrze i tak mialam go juz umyc Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:35 tak jest!! wiesz Iza, my wyjdziemy na straszne obzarciuchy zeby nie powiedziec nienazarte!! tylko my sie udzielamy w tym watku jedzeniowym hmmmmmm Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:37 No właśnie sama się dziwię... ja taki Tadziu - Niejadziu najbardziej się tu burzę z Tobą w duecie... ale co tam, jakoś to przeżyjemy :) Odpowiedz Link
lippy Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:51 OK, ale umiesz piec? co by tu komus nie zaszkodzilo......... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: VOILA! .... 24.11.04, 12:51 Podważasz moje kucharskie zdolności???????????????? Odpowiedz Link