ewcialinka 12.04.06, 17:26 Tyle dzieci jest biednych,głodnych,chorych a oni zamiast wpłacić pieniądze np.na jkis Dom Dziecka to sponsorują nochal tej głupiej Fryty!! Skandal nieuważacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sutra Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 17:31 Każdy ma praw wydawać swoje pieniądze, na co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 17:34 Fakt( to jakis brukowiec?) kieruja sie stara jak swiat maksymą: „Nie ważne jak o Tobie mówią, ważne by nie przekręcili nazwy”. i chyba stąd to cale zamieszanie odnosnie powiekszanego nosa frytki. ---- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37532 Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 17:55 > i chyba stąd to cale zamieszanie odnosnie powiekszanego nosa frytki. ale mi sie napisalo <lol>))))))))))) mam nadzieje, ze ona chce ten nochal zmniejszyc, a nie powiekszyc))) Odpowiedz Link Zgłoś
natiania Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 17:44 nie "FAKT" Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 17:47 A jak ty te biedne dzieci wspomagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 18:00 Jaki skandal.Skad wiesz, ze rownoczesnie nie wspomagaja kogos charytatywnie? Gdyby isc tym tropem to kazdy zakup czekokolwiek ponad niezbedne minimum jawilby sie jako fanaberia, bo przeciez jest tyle potrzebujacych, a tu na głupia szminke czlowiek wydaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 18:12 oczywiście że mogą wspierac kogoś charytatywnie. ale nawet tylko ta suma pieniędzy mogła by pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś
natiania Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 18:17 ale zdjęcia będą!!!!!!!!!!!!! Na jedną stronę nochal przed, na drugiej nochal po. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 18:08 hahahahahaha niezle......q cy mozna dostac.....ma nochal jak gasnica to niech sobie go operuje ale sama.....i co mysli ze bedzie piekniejsza??? musialaby cala twarz zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 i jeszcze jedno 13.04.06, 16:09 fakt, super express i fryta sa na tej samej pozycji...pozycji dna Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 18:40 Nie nie uważam. Fakt jak każda gazeta, firma, prywatna inicjatywa ma prawo sponsorować co chce, komu chce, za ile chce. Porównywanie nosa Frytki do biednych dzieci to czysta demagogia. Zupełnie mnie to nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 12.04.06, 19:03 W sumie są to stracone pieniądze, bo Frytka cała powinna iść do poprawki ;p Nie wiem, czy "Fakt" na to stać ) Frytka... Kiedy to było... Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 08:22 kawka74 napisała: > W sumie są to stracone pieniądze, bo Frytka cała powinna iść do poprawki ;p Nie > > wiem, czy "Fakt" na to stać ) > Frytka... Kiedy to było... czy Frytka sobie zoperuje nos czy nie to bez różnicy, jak ktoś ma charakter szmaty to po operacji nosa i tak charakterek zostanie taki sam D Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Skandal? Bez przesady. 12.04.06, 20:03 Koszt operacji nosa nie jest az tak duzy, zeby to mozna bylo w kategoriach skandalu umieszczac, chocby nie wiem kogo dotyczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 oboje sa warci.. 12.04.06, 20:27 i fakt i frytka. Dla mnie ta gazeta i TA pani to porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 08:08 Reklamują się jak mogą a pismo na miarę frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 09:28 Fakt to gazeta prywatna. Czy Tobie ktoś mówi na co masz wydawać własne pieniądze? Taki zabieg to koszt około 5 tys zł a więc żaden majątek -możesz smiało wyłożyć za nich żeby bilans i na dzieci i na Frytkę się zgadzał! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 09:36 No tak do takiej gazety pasuje Fryta nochal ma jak klamka od zachrystii,nochal sie naprawi ale rozumu NIE Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka do gosik 13.04.06, 09:43 dla jednych żaden majątek dla drugich duzo pieniędzy..i na pewno jakiemus dziecku moznaby było pomóc np.sfinansowac jakąs operację.Własnie przez podejscie ludzi takie jak ty masz sytaucja wygląda nieciekawie z niesieniem pomocy ... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: do gosik 13.04.06, 09:53 A jaką Ty niesiesz pomoc skoro innych tak rozliczasz z ich kasy? A może wogóle nie pomagasz, bo Cię nie stać i uważasz to za wystarczające usprawiedliwienie? Nie znam Frytki osobiście żeby wyrokować czy jest mądra czy głupia - na pewno jest bardzo obrotna i skoro jakaś gazeta chce wyłożyć na nią kasę to znaczy, że jest tego warta! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: do gosik 13.04.06, 09:58 dlaczego myslisz że mnie nie stac uważasz tylko ty masz pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: do gosik 13.04.06, 16:12 o ludzie kochani o co ta draka....wychodze z zalozenia ze kazdy pomaga komu chce....ten brukowiec jest prywatny wiec wydaja swoje pieniadze..... ja tez nie lubie jak ktos wpiernicza sie w to na co mam wydac kase...wiec nie rozumiem problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka gosik 13.04.06, 09:50 dla ciebie 5 tys. to bułka z masłem może ty zasponsoruj Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: gosik 13.04.06, 16:14 5000 to zadne pieniadze....piszesz ze lepiej dac na operacje jakiegos dziecka tylko najpierw spytaj ile kasy na to potrzeba....5000 to wezmie konowal za operacje a gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 09:49 Ja nie czytam tej gazety, nie interesuje mnie też na co idzie ich kasa, to ich sprawa w końcu muszą czymś zachęcić czytelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 13:11 tania demagogia a ty, ewcialinka, lepiej byś poczytała coś ambitniejszego, niz niemiecki szmatławiec jak myslisz, co Niemców obchodzą polskie dzieci? oni chca sprzedawać swój brukowiec, i jak widać na twoim przykładzie, dobrym tropem idą, skoro sponsorują operację nsa jakiejś idiotce - od razu mają za darmo reklamę na serwerze konkurenta twój post nie jest niczym innym, jak reklamą Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 15:50 akurat o tym dowiedzalam sie z pudelka.nie miałam tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 15:50 reklama faktu he he he dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Albo jeszcze lepiej 13.04.06, 16:30 Jeszcze lepiej by było gdyby Tobie przysponsorowali jakąś odnowę biologiczną z odsysaniem tłuszczu, nie? Sama się skarzyłaś na doła po programie "Chcę być piękna". DDDD Nie siedź przed kompem, nie zazdrość tylko poćwicz na przykład, pobiegaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Albo jeszcze lepiej 13.04.06, 23:18 a czemu sie ynosisz masz problem ? chcesz o tym porozmawiać?/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka :) 13.04.06, 23:19 boże jakie to forum głupie a jeszcze głupsze sa niektóre kobietki ktore sie tu wypowiadają.ale pozdrawiam wasz wszystkie nawet te niesympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Fakt zasponsoruje operacje nosa Frytki!!! sk 13.04.06, 23:48 Nie mieszkam w Polsce juz od kilku lat wiec musze zapytac: kto to jest Frytka??? Odpowiedz Link Zgłoś