Dodaj do ulubionych

ale dolina :(

21.05.06, 13:34
Ja jestem jakaś dziwna sad Strasznie mi brakuje kogoś obok, kogoś kto by się kręcił po domu i z kim mogłabym obejrzeć wieczorem głupi film, a jednocześnie mam absolutny odrzut od facetów, a jak pomyślę o czymś poza przytulaniem, o czymś co juz ma jakiś sens seksualny to mi się robi niedobrze, seks mógłby nie istnieć... no nie wiem co mi jest sad
Obserwuj wątek
    • sweetsusana Re: ale dolina :( 21.05.06, 13:50
      taki dzien...
      ja mam to samo
    • kayah73 Re: ale dolina :( 21.05.06, 14:56
      A co w tym dziwnego? Zeby w ogole chciec miec seks, trzeba miec zaspokojona
      cala game innych potrzeb - np. poczucie bezpieczenstwa, akceptacji, bliskosc
      emocjonalna, obustronny szacunek, itd. W tym poczucie, ze mozna z kims obejrzec
      glupi film, czy byc z kims blisko fizycznie bez koniecznosci od razu uprawiania
      seksu - dla kobiet bardziej seksualny jest pocalunek czy dotkniecie dloni niz
      od razu caly akt w pelnej swojej okazalosci. Niestety dla wielu facetow
      bliskosc fizyczna oznacza zaproszenie do natychmiastowego seksu - w ten sposob
      skutecznie ucza kobiety ze dotykanie sie do nich jest "niebezpieczne" (nie ze
      uwazam seks za niebezpieczny, tylko to, ze nie daja nam szansy na nic
      delikatniejszego).
      Jak sie nie ma spelnionych tych pierwszych potrzeb, to seks moglby spokojnie
      nie istniec, nie ma w tym nic dziwnego.
      • lakie Re: ale dolina :( 21.05.06, 15:41
        Czyli to znaczy że jadnek wszystko ze mną w porządku. Jakoś mi wcale nie lepiej, ale wiesz, napisałaś chyba wszystko o czym ja myślałam a nie napisałam, napisałam o samych skutkach tego że mi kogoś brakuje a jednoczesnie mam alergie na facetów. Nadal jestem niby w związku chociaż bardziej na papierze bo nawet nie mieszkamy razem. Faceci chyba mają taką tendencję że zaraz rzucają się w ramiona nowej kobiety, a może to ja tylko mam takie doświadczenia, ja nie potrafię się rzucić w ramiona nowemu facetowi bo po prostu nie widze w tym sensu, nie mam takiej potrzeby, nie zrobi mi się od tego lepiej, kobiety są strasznie skomplikowanie skonstuowane, gdybym była facetem, wszystko byłoby prostsze, tak sądzę, mogę się mylić...
    • malgra Re: ale dolina :( 21.05.06, 14:56
      to spójrz łaskawszym okiem na kobietę smile
      • inez21 Re: ale dolina :( 21.05.06, 16:10
        Laki napisałam do ciebie na priv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka