cazarynka 04.07.06, 15:23 ile was jest na tym forum w takich rolach? Czy wszystkie tutaj są jedynie żonami, czy zdarzają sie wam chwile słabości. jak to z wami jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: matki, żony i kochanki 04.07.06, 15:26 matka jestem i staram sie cały czas byc,żona jestem od 8 lat a kochanką od 11.Normalnie 3w1. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: matki, żony i kochanki 04.07.06, 15:31 Mam męża, którego nie widziałam jakieś 3 lata. Mam konkubenta (kochanka????) Oraz królika. Nie kwalifikuje sie do żadnej kategorii, jestem żałosna PP Odpowiedz Link Zgłoś
cazarynka żałosna? ciebie nie mozna inaczej określić 04.07.06, 15:37 jak tylko słowami na tym forum nie pasującymi. Jak można zdradzać męża?? To niemorlane, a pozatym to grzech.. powinnas sie wstydzić!! Ale dobrze ci z nim?? Jeśli tak, to wszystko w porządku)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: żałosna? ciebie nie mozna inaczej określić 04.07.06, 15:55 cazarynka napisała: > jak tylko słowami na tym forum nie pasującymi. Jak można zdradzać męża?? > To niemorlane, a pozatym to grzech.. powinnas sie wstydzić!! > Przeczytałam wątek, o zdradzie i jak małżeństwo powiedziało sobie koniec to ja już nie zdradzam )) A powiedzieliśmy to sobie 15 czerwca 1999 to chyba juz nabrało ważności?? PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: matki, żony i kochanki 04.07.06, 15:39 o Chloe, juz współczuję Twoim przyszłym dzieciom...z konkubentem tym czy innym o zgrozo. O króliku nawet nie wspomnę. Pomyśl ile mozliwości: można być matką, a nie żoną; albo nie-matką a kochanką; albo matką nie będąc ani żoną ani (już)kochanką; a można i żoną, ale ani matką ani kochanką....o m a t k o !!!!! No. A mozna jeszcze być...sobą po prostu. Niezależnie od konfiguracji. Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: matki, żony i kochanki 04.07.06, 15:38 roznie w roznych okresach zycia- raz bylam zona raz nie... raz bylam kochanka raz nie, tylko matka mi zostala do zaliczenia. Ale juz niecale 3 miesiace zostane mama Odpowiedz Link Zgłoś