beata985 29.07.06, 14:18 zarezerwowałam pokoik w Sarbinowie.Jadę nad kochane morze.jeeea. mam nadzieję ,że pogoda mi dopisze tak jak wszystkim do tej pory i nic innego nie zepsuje mi radości z tego wyjazdu.po drodze tylko dzieci zabieramy i ruszamy 12-go sierpnia))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_o_k_o Re: cieszę się,cieszę 29.07.06, 14:41 wypoczywaj ile się da udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: cieszę się,cieszę 29.07.06, 15:29 ja też jadę do Sarbinowa ale 7 sierpnia ( na cały tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 13:58 no dobra laseczki.Czas się pakować.jutro wyjeżdzam-jakbyscie sie zastanawiały gdzie jestem. Taki mały odwyk. Ale Nie płaczcie wrócę tu do Was za tydzień a dzisiaj jeszcze miły wieczór rocznicowy..... co to będzie jak dzieciaki wrócą... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 14:01 be.em napisała: > fajnie a gdzie to..? co??sarbinowo??? na lewo od Kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 14:02 no coś mi się tak kojarzy, bo ja w grzybowie niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 14:02 ja jadę pojutrze. Głośne YOOOOOP!!!! Szkoda że bez chłopa...ale my to sobie odbijemy Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 14:08 My tez w poniedzialek wyjezdzamy najpierw jedziemy do opola do rodziny (koszmar, to prawie 400km . od naszego domku)a jak wrocimy to nad morze jedziemy do dzwirzyna kolo grzybowa )zeby tylko chociaz troszke slonka wyszlo!! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: cieszę się,cieszę 10.08.06, 14:57 oooo dla mnie morze to wlasnie Sarbinowo! jezdzilam tam w czasach studenckich (czyli wcale nie tak dawno )) z grupa znajomych rok w rok przez kilka ladnych lat pod namioty do pana Rysia - ech pieknie bylo.... Ostatni raz tam bylam juz w ciazy z Ignasiem Odpowiedz Link Zgłoś