metoda_7 24.09.06, 16:23 tak jak gosia 22.09.06r o 5:35 urodziłam Nastusię, wazyła 3020g i mierzyła 52 cm, ma kudłatą głóke i jest taka strasznie malutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: urodziłam 24.09.06, 17:09 wowwwwwwwwwwwww gratulacje! niech Nastusia rośnie zdrowo i daje Ci dużo radości! Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: urodziłam 24.09.06, 20:09 gratulacje )))szybko cię na forum zapędziło ))) Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: urodziłam 24.09.06, 20:50 super! gratulacje dla Ciebie i malutkiej Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: urodziłam 27.09.06, 19:09 Gratulujemy serdecznie- też bvym chciała już przytulić moją Hanusię. Hanti- jak twoje dzieci przeżywały rozstanie z tobą jak leżałas w szpitalu? u nas nie ma odwiedzin wiec odpada ze maly mnie zobaczy choc na chwile- tak wiec pewnie 4 dni bez niego...wiem, ze to porod i bede zmeczona i pewnie bede sie cieszyla ze odpoczne - ale boje sie sie ze maly bedzie za mna tesknil a ja jeszcze mocniej i tym porodem sie tak cieszyc nie bede.. Przymierzam sie go pierwszy raz zostawic na weekend z mamą - ale zobaczymy Może przy drugim dziecku mi sie ta mimlość rozłoży i nie będe sie tak stresowała i tęskniła jak głupia..Zreszta podziwiam np. moja kolezanke ktora zostaiwla synka rodzicom a sama pojechala z mezem na 2 tygodnie na prawie drugi koniec świata na wakacje...bo ja bym sie nie zdecydowala. Taka chwila refleksji :0 Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: urodziłam 27.09.06, 19:29 Aniutka my wcześniej uzgodniliśm z teściami że dzieci przyjeżdżają do nich, powiedzieliśmy im że to będzie taka WPRAWA z dziadkami ))) no i łyknęli, co wieczór dzwoniliśmy do siebie, opowiadali mi co robili, a ja mówiłam że mam już dla nich dzidziusia, ale najpierw pan dktor musi przez pare dni na niego popatrzeć czy jest zdrowy ) No i jakoś to poszło. A ja tęskniłam strasznie, ale jednocześnie miałam chwilę żeby nacieszyć się tym nowym ludziem Odpowiedz Link Zgłoś