dakota123 28.01.09, 19:16 wlasnie pochlonelam ksiazke - rewelka!!! zna ktoras z was serial?? dobrze zrobiony?? nie widzialam ani odcinka bo jak dla mnie to za pozno lecial;P a po przeczytaniu ksiazki nabralam ochoty na obejrzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_pp Re: DEXTER 28.01.09, 19:26 czy chodzi o Dextera seryjnego zabójcę złych ludzi? Bo jeśli tak to ja książki nie czytałam a serial POCHŁANIAM - polecam bardzo Nie wiem jak napisana jest książka więc trudno mi powiedzieć czy się nie rozczarujesz P.S. Witam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Film fajny ;) 28.01.09, 20:04 Czasem bywalo nudnawo, no ale nic nie jest doskonale. ;D Sobie na youtub sobie popatrz na filmowego dextera. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Film fajny ;) 28.01.09, 21:10 ogladalam pol jednego i nic nie zrozumialam, powiedzcie mi fabule bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Mona 28.01.09, 21:47 Dexter to koles z problemami. Od dziecka mial ochote zabijac. Jego przybrany ojciec nakierowal go troche i Dexter zabija tylko innych mordercow, gwalcicieli, ogolnie przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama serial REWELACJA !!! 28.01.09, 21:23 Ogladałam 1 serię i czekam na dalsze. Nawet nie wiedziałam że jest książka. Film polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 no to sie zacznie nowa mania;)) 28.01.09, 21:52 a czy w serialu jest wyjasnione dlaczego on zabija?? (w ksiazce jest) p.s.karolina nie wywiniesz sie takim cichutkim przywitaniem, prosze zalozyc stosowny wacik Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: no to sie zacznie nowa mania;)) 28.01.09, 22:32 no bo zwatpilam koles pracuje w kostnicy i zabija? i pomylilo mi sie kto dobry a kto nie Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: no to sie zacznie nowa mania;)) 28.01.09, 22:45 wsio jest wyjaśnione może i się troszkę odcinki ciągną, ale je zajefajny serial Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: no to sie zacznie nowa mania;)) 28.01.09, 22:58 I bylismy załamani jak się skończył bo wtorkowe wieczory były zawsze zarezerwowane na serial ale Californication też jest SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: no to sie zacznie nowa mania;)) 28.01.09, 22:56 Tak w każdym odcinku było nawiązanie do jego przeszłości i całą serię ścigał "chłodniarza" który na koniec uprowadził jego siostrę i okazał się jego bratem. Ale brazylijski serial mi wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Marysiowa, od któregoś lutego ma byc 2 seria- 28.01.09, 23:25 nie ładnie tak opowiadać koleżankom ktore nie wiedzą o co biega zakończenie nu nu Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Marysiowa, od któregoś lutego ma byc 2 seria- 28.01.09, 23:29 Ale zakonczenie opowiedziałam bo seria się już skończyła ;P A nie wiedziałam że 2 serię już w lutym puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Marysiowa, od któregoś lutego ma byc 2 seria- 28.01.09, 23:59 Od 17 lutego w TVN druga seria Dextera, tym razem o godzinę wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 no, to dokladnie jak w ksiazce:) 29.01.09, 12:40 musze szybko obejrzec pierwsza serie, nim sie zacznie druga w tvn-nie Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 jestem po trzech sezonach 29.01.09, 19:17 z niecierpliwościa czekam na czwarty dla mnie i mojego małża to serial wszechczasów jest po prostu...... brak mi słów Dakota obejrzyj koniecznie Mona, Dexter nie pracuje w kostnicy, pracuje w gliniarni i jest specem od krwi Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Re: jestem po trzech sezonach 31.01.09, 22:43 ja obejrzałam dwie serie i dla mnie jest po prostu rewelacyjny. Polecam. I przyznam się że pierwszy raz obejrzałam trzeci odcinek pierwszej serii, i pomyślałam sobie że jakiś psychol bo akurat rozcinał tą pielegniarke. Ale jak obejrzałam całość, to uważam że jego psychologiczne dywagacje sa świetne. I mimo zabójstw nie ma tam dla mnie takiego kryminalnego "czegoś" (nawet nie wiem jak to nazwać) nie jest dobijający i nie mam później stracha zgasić światła. Ale się rozpisałam.... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: DEXTER 02.02.09, 17:32 Pierwsza seria rewelacja! druga już taka sobie, trzecia to nuuuda.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama dakota 03.02.09, 10:34 A ta książka to na podstawie serialu jest czy serial na podstawie książki? Pytałam o książkę w bibliotece i pani zrobiła oczy wielkości spodeczków Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 marta 03.02.09, 19:51 serial jest na podstawie ksiazki, dokladnie jego pierwsza seria nosi tytul "demony dobrego Dextera" jest jeszcze druga, "dekalog dobrego Dextera" ale tej nie czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: DEXTER 04.02.09, 00:41 toscie SE pogadaly wlasnie sciagam pierwszy sezon. popierdoli mi sie od tych wszystkich seriali Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa pierwszy sezon wrecz pozarty :) 09.02.09, 01:08 w 4 dni sie uwinelam, nocki zarwane ale wsiaknelam na maxa super!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 tak jak i jak... 09.02.09, 10:57 teraz właśnie skończyłam trzeci sezon. Nie jest tak rewelacyjny jak jak pierwszy, ale ten motyw jak go niby-porwania pod koniec 10tego odcinka jest przeiękny... no i wszystkie jego przemyślenia, po prostu uwielbiam.... i to "abso-fucking-lutely" Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 tiaaaa 09.02.09, 11:07 moją zdecydowana idolką jest Debora no uwielbiam ja po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ja tez nocki zarywam;) 10.02.09, 13:47 jestem w trakcie drugiego sezonu i tez wpadlam niestety a Deb jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 zaliczylam trzy sezony 27.02.09, 08:22 i szukam nowego serialu na dluuugie zimowe wieczory co prawda pod koniec nudnawo juz bylo, i to zakonczenie w iscie holilodzkim stylu ale i tak ciekawa jestem co wymysla w czwartej serii... Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: zaliczylam trzy sezony 27.02.09, 10:29 Toś niezła artystka A będzie 4 sezon? Polecam Ci "Californiacation" jak dla mnie rewelacja chyba że ktoś jest bardzo pruderyjny (ale to chyba nie Ty ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: zaliczylam trzy sezony 27.02.09, 14:37 ponoc 4 i nawet 5, chociaz nie wiem co tam jeszcze wymysla... moze sie skusze na Californication, chociaz za Duchovnym nie przepadam... ale skoro polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: zaliczylam trzy sezony 27.02.09, 17:31 dakota123 napisała: > ponoc 4 i nawet 5, chociaz nie wiem co tam jeszcze wymysla... > moze sie skusze na Californication, chociaz za Duchovnym nie przepadam... > ale skoro polecasz Haha miałam tak samo. Duchowny to dla mnie do tej pory był wypacykowany goguś, ale ma tak super i flejtacką role że nie da się go nie lubić. I uśmiać się czasami mozna do łez. Szczerze polecam. Przezywaliśmy strasznie jak skończył się Dexter i zaczął lecieć ten serial a teraz smutno mi że się skończył Ale na HBO ogladam 2 sezon Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: zaliczylam trzy sezony 27.02.09, 17:40 ogladalam kilka odcinkow californication i zajebisty jest, duchovny takiej fajnej roli chyba cale zycie szukal a ja jestem w polowie 3go sezonu dextera Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Dakota 28.02.09, 00:40 danas74 napisała: > > polecam Damages > > A co to ? Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 serial :P 03.03.09, 19:50 baaaardzo fajny z Glen Close w jednej z głownych ról o przekretach w światku prawników morderstwa itp nie chce za duzo pisać, bo bez sensu, nie? mi i małżowi bardzo sie podobał podobno jest już druga seria Odpowiedz Link Zgłoś