Dodaj do ulubionych

Do wszystkich Beatek!

IP: *.* 05.09.01, 23:17
Kochane Beatki,W dniu Waszego święta życzę Wam, aby każdy dzień rozświetlał uśmiech Waszych Pociech, żeby nie straszyły góry naczyń w zlewie, żeby mężowie byli zawsze tacy kochani, żeby ludzie wkoło byli uprzejmi i życzliwi, żeby teściowie, a zwłaszcza teściowe, byli najwspanialsi na świecie (czy wierzę w to co piszę?), żeby nigdy nie dopadała Was chandra, żeby... No właśnie, życzę Wam, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia.Szczególnie chciałabym pozdrowić Isię i Barbę!Bunia i Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Do wszystkich Beatek! IP: *.* 06.09.01, 00:16
      Przeczytałam ze wzruszeniem, dziękuję. :)Buniu ucałuj Adasia w dzióbek i Anię w stópki od cioci Beatki.Barba przyłączam się do życzeń Buni - niech się spełnią Twoje najbardziej szalone marzenia! :)Pozdrawiam wszystkie Beatki, których nie znam osobiście. :)
    • Gość: guest Re: Do wszystkich Beatek! IP: *.* 06.09.01, 07:31
      My rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego ciociom Beatkom :) i podpisujemy sie pod zyczeniami Buni czterema rekamiPatrycja (Patyk) i Zosia :sol:
    • Gość: guest Re: Do wszystkich Beatek! IP: *.* 06.09.01, 14:08
      Piekne Dzięki , miło mi sie zrobiło gdyz w firmie nikt o moich imieninach nie pamietał dopiero kapneli się ja kmiałm telefony od znajomych z zewnątrz.Jedna z Beat:D :hello: :love:
    • Gość: guest Re: Do wszystkich Beatek! IP: *.* 06.09.01, 18:06
      Buniu, wszystkie Beatki, Dziewczyny!Bardzo,bardzo dziękuję. Wzruszyłam się- serio!Wszystkim Beatkom i...Euzebiuszom wszystkiego naj, naj, naj. Spełnienia marzeń, jak najmniej dołków, oby dzieciaczki zdrowo sie chowały a serwery zawsze działały bez zarzutu. Całuję i ściskam stylem breżniewowskim. Beata vel Barba
    • Gość: guest Re: Do wszystkich Beatek! IP: *.* 07.09.01, 08:55
      Dopiero dziś, ale naprawdę bardzo serdecznie dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka