Dodaj do ulubionych

ZosTalam emama !!!!

IP: *.* 25.11.01, 11:05
Dnia 17.11 o godzinie 19.55 w SZpiTalu Wojewodzkim w OlszTynie zosTalam emama.Moje edziecko wazylo 3300,mierzylo 54 cm i 4 dni pozniej dosTalo imie ANNA KAROLINA.Jak na razie mimo Tego ze jesT skorpionem wydaje sie absoluTnie bezproblemowe.A ja czuje sie jakbym zrozumiala Tajemnice stworzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 11:19
      Hej Asiu!!:bounce: Gratulacje!!! :bounce:Cieszymy sie razem z Toba. Zycze duzo, duzo sily oraz samych radosnych chwil :love: A Ani zyczymy duzo, duzo zdrowia i wszystkiego co najlepsze :love::hello:SuzannDo zyczen dolaczaja sie Jas (moj maz) oraz 2 tygodniowa Izunia
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 11:20
      gratulacje !!! ja doświadczyłam tego samego 10 września. Też mam córeczkę. Ma na imię Agatka i jest najsłodszą istotką na ziemi (jak zapewne twoja Ania dla Ciebie). Jeżeli mogłabym Ci w czymś pomóc lub doradzić pisz pod adres: koman-ziolkowska@o2.pl Iwona.
      • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 13:43
        Serdeczne gratulacje :)dużo miłości,Monika A/P.
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 11:40
      Moje gratulacje! Cieszymy się z WamiKruszynka i mała Karolinka :D
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 11:48
      Gratulacje! Dużo radości i... niech Was kolki omijają :))).
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 12:38
      Serdecznie gratuluję!!!Co do znaku zodiaku to cos wiem na temat Skorpiona (sama nim jestem)- interesujący znak ;-)))Zyczę przede wszystkim zdrówka, jak najwięcej przespanych nocy i samych pięknych chwil spędzonych z maluszkiem :bic:Aga z Kubusiem (6-latek) i Madzią (7 tygodni):hap:
      • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 13:00
        :bic: wielkie gratulacje :bic:Bardzo się cieszę że przybywa mieszańców naszemu miastu :)Pozdrowionka Gosia
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 14:05
      Serdeczne gratulacje! :hot: Duzo zdrowia dla Malenstwa.Aldona
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 14:17
      :bounce: :bounce:GratulancjeMonia z Julkiem
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 16:37
      Gratulacje!!!!:hello:Kasia R mama Luizy, też Skorpionicy, tylko najwcześniejszej, bo z pierwszego dnia znaku, która trochę kłopotów sprawia, ale jakich słodkich :)
    • Gość: PETRA Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 16:43
      Serdeczne gratulacje, dużo szczęścia i pociechy z maleństwa :love:Ja też mam termin na 17 tylko grudnia :DPETRA
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 25.11.01, 20:04
      GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 28.11.01, 01:22
      Serdecznie gratulujemy!!!!:bounce: :bounce: :bounce:Aśka z Michałem
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 28.11.01, 10:54
      Witamsmile)Gratulacjie i pozdrowienia dla Ani i jej dzielnej mamusi :)Thessi z Mateuszkiem
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 28.11.01, 17:14
      Piękne imię dzidziusia. Pozdrowienia dla całej rodzinki (zwłaszcza dla Ani).Basia, mama Ani
      • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 28.11.01, 19:26
        Buziaczki dla ciebie i niuni! Niech zdrowa rośnie i pięknieje dla naszych młodych mężczyzn. Agucha z Mateuszkiem
    • Gość: guest Re: ZosTalam emama !!!! IP: *.* 28.11.01, 20:01
      Gratulacje !!! Dużo zdrówka, szczęścia - Tobie i Anusi!!!Jak Ci zazdroszczę!!! Ja dopiero w kwietniu... Nie mogę się doczekać i tak bardzo się boję!Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka