Dodaj do ulubionych

PIERWSZE urodziny w Sylwestra

IP: *.* 02.12.01, 18:18
Poradźcie, proszę!Nasza coruś przyszła na świat w Sylwestra 2000 r., więc za niedługo będziemy świętować Jej urodzinki... no właśnie!!!!!Tylko kiedy je świętować, bo w Sylwestra wszyscy idą się bawić, a to przecież jest Jej Roczek. Znajomi się zdziwili, że nigdzie nie chcę iść na Sylwestrową imprezę, tylko zostaję z Malutką w domu. Nie trafia do nich, że to jej urodzinki. Mowią, że Ona i tak nic nie rozumie i że przecież co roku będzie miała urodziny w Sylwestra, więc czy już nigdy nie pojdę na Sylwestrowy Bal?Ja uważam, że pierwsze urodziny powinny być wyjątkowe i że powinniśmy zostać w domu.A co Wy na ten temat myślicie, chętnie przeczytam Wasze opinie.PozdrawiamEwa
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: PIERWSZE urodziny w Sylwestra IP: *.* 02.12.01, 21:00
      Pierwsze, tak... jeszcze zdążysz w następnych latach odbyć sesję swieczkowo-tortową z dziadkami i ciociami, wczesnym popołudniem, ale pierwsze urodziny są niepowtarzalne.Znalazłabym, oczywiście, argumenty także za drugą opcją, ale wolę utwierdzić Cię w podjętej decyzji, bo uważam, ze jest wzruszająca. A, jeszcze jest jedna opcja :) Urodzinki po południu, a wieczorem spotkanie sylwestrowe z przyjaciółmi w waszym domu, jedna, dwie pary, może z dziecmi w zblizonym wieku ? też może być uroczo Ale nie rezygnuj z poświęcenie dnia córeczce, wydaje mi się, że nie darowałabyś sobie tego. Więc nie daj sie przekonać :)
      • Gość: guest Re: PIERWSZE urodziny w Sylwestra IP: *.* 02.12.01, 21:07
        Och! Ulżyło mi, że jeszcze Ktoś podobnie myśli.Wielkie też dzięki za podsunięty pomysł z zaproszeniem Przyjacioł do nas, przecież niekoniecznie my się musimy gdzieś udać w ten wieczor, że też na to nie wpadłam...Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.Ewa
    • Gość: guest Re: PIERWSZE urodziny w Sylwestra IP: *.* 03.12.01, 19:59
      Ja wprawdzie nie mam takiego dylematu (dzieci urodzily sie 30.12.2000) ale tez uwazam, ze pierwsze (i kazde) urodziny dziecka to wazniejsza uroczystosc niz Sylwester. Mimo ze do niedawna nie wyobrazalam sobie zostac w domu w Sylwestra, to w tym roku w ogole nie chce mi sie nigdzie isc. Mam pytanie: jak organizujecie pierwsze urodzinki Waszych pociech?? zapraszacie gosci w podobnym wieku? Jakies menu? Zabawy? W jakich godzinach i jak dlugo trwa taka impreza? A moze tylko najblizsza rodzina i spotkanie przy kawie? A dla dziecka deserek owocowy?Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi,Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka