Dodaj do ulubionych

Re: Dobry basen dla niemowlaków

IP: *.* 12.01.02, 22:39
Witaj Joanno!Jeżeli chodZi o twoje problemy to wydaje mi się, że najodpowiedniejszy będzie dla was basen na Spartańskiej. Do basenu mogą wejść obydwoje rodzice z tym że za każdą osobę płaci się 10 zł, czyli koszt jednorazowych zajęć to 30 zł.- moim zdaniem drogo.Niestety poza tym plusem są same minusy. Zajęć w zasadzie nikt nie prowadzi, pan instruktor przesiaduje w kanciapie, przewijaków nie ma, jest za to kojec. Ogólnie panuje harmider, w basenie ilość dzieci jest niekontrolowana także nawet nie trzeba się na nie zapisywać. Po prostu co pół godziny wchodzi nowa grupa. Byliśmy tam dlatego tylko raz. Na stałe chodzimy na Na uboczu. Zajęcia prowadzi Małgorzata Mostowska(ta, która pracuje na Gocławiu), jest szalenie sympatyczna. Niestety do basenu wchodzi jeden rodzic ale drugi może stać tuż przy brzegu i nie ma żadnych problemów. Sama niecka jest malusieńka i dlatego jednocześnie może przebywać tam około 6 dzieci z rodzicami. Miejsca do przebierania jest wystarczająco dużo, są też przenośne przewijaki. Półgodzinne zajęcia kosztują 25 zł i odbywają się w niedzielę (tak samo jak na Spartańskiej).Niestety w obu miejscach nie ma specjalnych parkingów ale w zasadzie z parkowaniem nie ma problemów. Nasza Michalinka polubiła basen i nie mamy takich kłopotów jak wy więc życzę powodzenia.Pozdrawiam - Kasia.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dobry basen dla niemowlaków IP: *.* 13.01.02, 20:10
      Kasiu, dziękuję bardzo,że zechciałaś odpowiedzieć na mój post. Mam nadzieję, że nasz Krzyś polubi wodę, wydaje mi się, że dzisiaj było odrobinę lepiej. PozdrowieniaAsia
    • Gość: guest Re: Dobry basen dla niemowlaków IP: *.* 13.01.02, 20:26
      cześćKasiu czy możesz mi powiedzieć jak jest Na uboczu - bo jest to basen najbliżej nas.Interesuje mnie- czy chodzą tam takie maluszki (nie wiem w jakim wieku jest Twoja pociecha- moja ma 3 miesiące) - czy zajęcia są prowadzone pod kątem takich małych dzieci- jaką temp. ma wodaPozdrawiamMonika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka