IP: *.* 01.04.02, 18:55
Hej!Sluchajcie! Znow jestem w ciazy. Malenstwo urodzi sie na poczatku grudnia :) Czy to nie wspaniale????? :bounce: Znow bede nosic malenstwo pod sercem :love:A moze to nie dobre dla Izuni? :(:hello:Suzann
Obserwuj wątek
    • Gość: sawlb Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 19:03
      WOW!!!!Suzann!!!!Usciski i.:love:gratulacje.:love:Dla Was i dla Izunie.:)
    • Gość: MIM Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 20:48
      Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatulacje !!!!Iza
    • Gość: amfic Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 21:19
      Suzann GRATULACJEsmile)))) Mysle ze Izunia bardzo sie ucieszy.Pozdrawiamy:bounce:
    • Gość: 123 Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 21:29
      rety Suzann ale fajnie!smile :hop:to spodziewane czy dziecko-niespodzianka? :)to jak przyjedziesz do Polski w czerwcu?ale pytan!pozdrawiam Was serdecznie!smilecleo
      • Gość: MiGoTkA Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 21:41
        Wierzyc nie wierzyc o to jest pytanie ;-))))ANia z prima aprilisowym pozrowieniem....
    • Gość: Mama-Kangurzyca Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 22:07
      Wow! Super! Bardzo się cieszę, a może nawet troszkę zazdroszczę... Czy można już liczyć na następny poród na czacie ;-) ?Pozdrawiam!Ania
    • Gość: Dragon ciąża IP: *.* 01.04.02, 22:14
      :bounce: No to moje gratulacje :) Tylko fakty czy to nie dowcip prima aprilisowy, a jeśli nie to napradwe moje gratulację, ja też bym chciał mieć kolejne dziecko ale narazie mi sie urodziło jedno ( Pawełek ) i troche mam obawy czy podołamy z małżonką z kolejnym...W każdym bądź razie moje GRATULACJE :wahoo:Pozdrawiam DRAGON ;)
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 22:54
      Kochana Suzann!Jakoś węszę w tej informacji primaaprilisowy kawał ;)! Swoją drogą jeśli to prawda - serdeczne gratulacje. I koniecznie pisz pamietnik! Nawet nie wiesz, jak wspaniale się Ciebie czyta :D!!!Magda :hello:
    • Gość: Mika_P Re: CIAZA! IP: *.* 01.04.02, 23:52
      Suzann, jak super !!! :love: :love: :love:Gratulacje, zobaczysz, że będzie wspaniale :bounce:
    • Gość: Siunia Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 02:12
      SUZANN :)GRATULACJE - pod warunkiem, że to nie żartsmileI pisz dalej pamiętniczek, bo nie mam co czytać :)- Siunia
    • Gość: Patyk Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 06:06
      :love: Suzann!:love: serdecznie Ci gratulujemy i cieszymy sie razem z Toba:love: Pa - Patyki dwa :):bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
    • Gość: Morud Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 06:20
      Gratulacje !!!!!!
    • Gość: Honda Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 06:59
      :love: Gratulacje :love:mam nadzieję, że będzie można "uczestniczyć" w Twoim drugim porodzie.strasznie Ci zazdroszczę. Ja się chyba nie zdecyduję "dobrowolnie" na drugą ciążę.Jeszcze super gratulacjeEliza:bounce: :bounce:
    • Gość: Lilly Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 07:04
      Moje gratulacje!
    • Gość: NataliaM Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 07:28
      Gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!NAtalia,Która Trochę Ci Zazdrości!
    • Gość: Lusia Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 07:43
      :hello:Moje naj naj najszczersze gratulacje. Tak bardzo Ci zazdroszczę. Mam nadzieję, że ja też będę mogła ogłosić taką wiadomość jeszcze w tym roku.:bic:
    • Gość: suzimuzi Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 02.04.02, 07:57
      Hej Wam!!Bardzo dziekuje za gratulacje. Jak sie pare z Was domyslilo - byl to dowcip prima aprilisowy :lol: . W ciazy byc jeszcze nie moge (nawet gdybym chciala) - bo jeszcze ciotka do mnie od porodu nie przyjezdza.Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje, ze sie nie obrazilyscie :) Gdy znow zajde w ciaze to bedziecie pierwszymi ktore sie dowiedza.:hello:Suzann
      • Gość: Morud Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 02.04.02, 08:33
        Taki sobie dowcip
      • Gość: Gosia1 Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 02.04.02, 13:25
        :hap: :lol:Gapowata Gosia :bounce:
      • Gość: humbak Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 02.04.02, 16:25
        Fajmy dowcip, ale - 2-go kwietnia !!!!Spalony!!!;)Aga
        • Gość: suzimuzi Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 03.04.02, 06:21
          Dowcip wyslalam 1-go kwietnia - tylko 2-go napisalam, ze to byl dowcip :)
          • Gość: janeczka Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 03.04.02, 11:04
            To, że jeszcze nie masz cioci, wcale nie oznacza, ze nie mozesz zajść w ciążę. :sarcastic:To może niedlugo naprawdę...:grin:
          • Gość: janeczka Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 03.04.02, 11:04
            To, że jeszcze nie masz cioci, wcale nie oznacza, ze nie mozesz zajść w ciążę. :sarcastic:To może niedlugo naprawdę...:grin:
          • Gość: humbak Re: CIAZA! - PRIMA APRILIS IP: *.* 03.04.02, 15:11
            No, dobrze!!!Zart byl wspanialy :) !!!!!!!!!!!!!!Pozostaje tylko jeszcze posluchac ikasi, ktora daje do myslenia...Drugi raz nas nie nabierzesz!!! No, chyba, ze...;)Pozdrawiam!:hello:spragniona tak wesolych postow na naszym forum - Aga
    • Gość: giera Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 08:19
      Suzannn cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Strasznie się cieszę z Wami, gratuluję!!!!!Bosko!!!!
      • Gość: giera Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 08:21
        HIHIHI no to dałam się nabrać, ale ze mjnie sierotka...
    • Gość: ajr Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 10:18
      Hi, hi. To ci się udało! Nabrałam się aż miło.
    • Gość: Gosia1 Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 13:23
      Suzann, GRATULACJE!!!!!!! Kochanie, tak się cieszę!!! Nie martw się, to jest wręcz cudowne dla Izuni, będzie mieć braciszka albo siostrzyczkę, będzie mieć jeszcze kogoś DO KOCHANIA!!! To cudowna wiadomość, naprawdę. Pozdrawiam Cię cieplutko GosiaP.S. A może znowu chatowy poród..........? hihihihi
    • Gość: amfic Re: CIAZA! IP: *.* 02.04.02, 16:16
      Ale nas nabralas :lol::bounce:
    • Gość: ikasia Re: CIAZA! IP: *.* 03.04.02, 09:54
      Ha ha ha !!!!!A teraz kiedy naprawdę zajdziesz to nikt Ci już nie uwierzy !!!Ale dowcip się udał - to trzeba Ci przyznać !!!!Pozdrawiam :hello: ikasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka