Dodaj do ulubionych

Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze

IP: 195.242.183.* 07.11.08, 09:34
pan sobie jaja robi! Wygonił Pan z Klubu Gizę, Bojara a na koniec
Skrzyńskiego - "bo był za słaby"...to są jaja - za słaby na ostatnią
drużynę w tabeli a w sam raz na lidera - pan nie mam pojecia o
współczesnej piłce...i jeszcze to 3-5-2!!!
Obserwuj wątek
    • m-dabrowski Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze 07.11.08, 09:34
      Gdyby taka sytuacja miała miejsce w jednym klubie, nie zaś w każdym, gdzie
      Doktorek pracuje, może byłoby to wiarygodne. Zepsułeś w Cracovii wszystko co
      dało się zepsuć, ofensywny styl po Stawowym, atmosferę, wiarę kibiców i
      piłkarzy. Przez Ciebie w fatalnych okolicznościach odeszli najbardziej
      zasłużeni dla klubu gracze. Nie masz za grosz honoru, żeby powiedzieć po
      męsku: Jestem do bani, nie nadaję się.

Idź psu cođ poya granice kraju.
    • Gość: gość Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze IP: *.kuzniki.net 07.11.08, 09:34
      trener z bożej łaski, żeby nie powiedzieć z koziej d...y
      • Gość: McCuskey Re: Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 09:40
        Nie jestem fanem Stefana, bo u nas też trenował, ale gdyby taka sytuacja miała
        miejsce w klubie zachodnim, to piłkarzyk grzałby lawę do końca swojego
        kontraktu. I dziwić sie potem, że nasi się nie łapią w składach zachodnich
        drużyn i narzekają, że trener ich nie rozumie, że wcale ze sobą nie rozmawiają...
        • m-dabrowski Re: Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze 07.11.08, 09:49
          O ile faktycznie Baran tak powiedział, to skłaniałbym się ku temu, że zrobił to,
          gdy Doktorek zaserwował jakiś totalny kretynizm.

Słyszałeś o jego treningach? Piłkarze twiedzą, że w zasadzie to ćwiczyli
          bieganie. Niemal zero taktyki, stałych fragmentów, akcji. najważniejsze jest biegać.

Słyszałeś jego założenia na mecze:
          - Ci trzeba zrobić, żeby Cracovia wygrywała: Musimy strzelać więcej bramek.
          - W jaki sposób to ma nastąpić: Napastnicy muszą dostawać więcej podań.
          - A jaka taktyka na derby: Trzeba biegać i być agresywnym.

Tyle, a nawet nieco więcej, to i ja mogę ich nauczyć. Za pół ceny :)
    • minasz dla mnie majewski to psychopata jakis 07.11.08, 09:48
      nic dziwnego ze wykancza druzyne - zjedzie ich npsychicznie to i graja na jakies
      50% swoich mozliwosci a powinni na 110

a odnosnie tego przykładu z baranem- to dobrze ze piłkarz stawia takie pytanie-
      dobry trener powinien mu wyjasnic po co jest to cwiczenie i jaki progress dzieki
      niemu zawodnik osiagnie- zawodnicy majacy swiadomosc sensownosci cwiczen beda je
      sumiennie wykonywali - bo ktoz by nie chciał grac w jakims super klubie- a
      włsciwy trening moze spełnic te marzenia

• guru133 Jeżeli trener chciałby szczegółowo wyjaśniać po co 07.11.08, 10:47
        należy coś ćwiczyć, to na same ćwiczenia brakło by czasu. Zwłaszcza że
        inteligencja wielu piłkarzy jest na takim poziomie jaki sugeruje nazwisko
        piłkarza o którym Majewski mówił. W zawodowym, zachodnioeuropejskim klubie takie
        pytanie piłkarza do trenera było by ostatnim pytaniem jakie taki zawodnik by mu
        zadał jako gracz tego klubu. On dostaje pieniądze za to żeby jak najlepiej grał
        i wykonywał polecenia trenera, który jest jego przełożonym a nie filozofował. I
        to by było na tyle.
    • Gość: Sopel Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze IP: *.izacom.pl 07.11.08, 11:01
      Pozdrawienia od Kolejorza pan doktor chyba pomylł ligi.
      3majcie się chłopaki odbijcie się od dna w końcu i pokażcie psom
      gdzie ich miejsce w szeregu.
      • Gość: kot odbiją się od dna w III lidze IP: *.demon.nl 07.11.08, 21:48
        jak im się uda wygrać z Kablem albo Garbarnią.
    • Gość: Obserwator Majewski: Problemem Cracovii są jej piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:05
      Nie jestem fanem piłkarzy bo szkoda czasu i nerwów by oglądać widowiska jakie dają.Kto tam gra?Wystarczy przeczytać ich komentarze pełne chamstwa.Chcieliby zarabiać jak na zachodzie tylko nie potrafią nawet celnie piłki podać.I nie ma co wydziwiać na trenerów.Do tego trzeba mieć talent,pracowitość i ambicję.Panowie piłkarze mają talent do wódy i przerost ambicji(bez uzasadnienia).Nic dziwnego,że używają określeń "doktorek",bo ktoś na wyższym poziomie intelektualnym to wróg.Nie znam pana Majewskiego jedynie z telewizji ale słyszałem,że to dobry człowiek.Pamiętam jego grę jako piłkarza i szauję go za to.Panie Majewski,życzę Panu wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrowia,które Pan stracił na tych nieuków i nierobów.Olkusz się Panu kłania.
    • Gość: baran Swietni pilkarze Cracovii IP: *.demon.nl 07.11.08, 21:45
      nieustannie pokazuja swoja klase np. dzisiaj w Belchatowie.
      • Gość: Jerry Re: Swietni pilkarze Cracovii IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 08.11.08, 03:29
        Zanim sie te nieudaczniki czegos naucza ,beda musieli pojsc na
        emeryture.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka