maginek 28.11.06, 15:04 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3759835.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakuz1 Re: To straszne!! 28.11.06, 15:08 Straszne rzeczywiście! Zastanawia mnie tylko co tak wszystkich fascynuje rozsyłanie złych, strasznych wiadomości, linków do tych dobrych jest jakby dużo dużo mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: To straszne!! 28.11.06, 15:10 można też odnaleźć w tym pozytywy. tej rodzinie nie straszne już bezrobocie, zamachy terrorystów, corhydrol i wiele innych uciążliwości życia. Odpowiedz Link Zgłoś
maginek Re: To straszne!! 28.11.06, 15:11 nie fascynuje mnie rozsyłanie złych wiadomości, jestem tym wstrząśnięta, człowiek nie jest już nigdzie bezpieczny, po prostu wyć się chce!!!( Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: To straszne!! 28.11.06, 19:15 Mówili o tym przed chwilą w Faktach. Koszmar jak dla mnie. Żeby facetowi przyszło do głowy z powodu ewnetualnie spraw alimentacyjnych czy rozowdu zastrzelić własną córeczkę, i była żonę. Za chwilę kobiety będąa się bały odchodzić od mężów, zwłaszcza tych agresywnych. A jeśli już mężczyźni ci sami odejdą, ogarnie ich strach szarpać się o dziecko i o alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: To straszne!! 28.11.06, 19:20 Nie dramatyzujcie. To nie powod do az takiej egzaltacji. Swiry byly sa i beda. Takie zbrodnie zdarzaja sie niemal co dzien. Zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś