Dodaj do ulubionych

Praca dla tlumacza

IP: *.* 24.08.02, 13:56
Kochane mamy umieszczam ten post na tym forum bo juz nic innego nie moge wymyslic i zaczynam wpadac w czarna rozpacz :(Mam termin porodu na koniec pazdziernika, a moj maz nadal nie moze znalezc pracy. ZADNEJ pracy. Do tej pory prowadzilam wlasna dzialalnosc (nauczanie, tlumaczenia), ale boje sie ze za chwile zostaniemy zupelnie bez srodkow do zycia.Dlatego chcialabym sie tu troche zareklamowac, bo nie chce siedziec bezczynnie i czekac az nie zostanie nam juz ani zlotowkaPODEJME SIE KAZDEGO TLUMACZENIA Z JEZYKA ANGIELSKIEGOmam staly dostep do internetu z domu, dlatego przyjme kazdy tekst wyslany mailem, lub faxem.Prosze o kantakt na privanna
Obserwuj wątek
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 24.08.02, 14:51
      pani owieczko! (jak ja lubię twój nick :) )polecam zamieszczenie ogłoszenia na www.gratka.pl tam zagląda więcej ludzi zainteresowanych twoją ofertążyczę powodzenia Gosia :hello:
      • Gość: pani_owieczka Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 26.08.02, 09:10
        Gosiu, bardzo dziekuje za rade :)Skorzystalam z rady i umiescilam tam ogloszenie :) dzieki wielkie :) :) :)Moze nie bedzie tak zle...ania
        • Gość: eBeata Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 26.08.02, 09:52
          Aniu, są też serwisy internetowe dla tłumaczy, z darmowym wpisem do bazy danych.A korepetycje? Jak maluch będzie spokojny może się uda.pozdrawiamBeata
    • Gość: guest Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 26.08.02, 20:49
      Zajrzyj na stronę www.libra.edu.plPoszperałam trochę u siebie, ale tylko ten adres udało mi sie znaleźć. Tam trzeba wypełnić formularz. Już nie pamiętam, czy trzeba też wysłać próbkę swojego tłumaczenia. Nie wiem, jak długo czeka sie na ich odpowiedź, bo nie współpracowałam z nimi, choć też w pewnym momencie byłam zdesperowana tak jak Ty. Na szczęście znalazłam lektoraty. Niedługo rok szkolny, może też Ci się coś trafi.W każdym razie życzę szczęścia.Pozdrawiam Rafaelka
      • Gość: pani_owieczka Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 27.08.02, 10:14
        Dziewczyny kochane :love:Serdecznie Wam dziekuje za wszystkie rady, za kazdy post, przeciez rownie dobrze moglyscie sobie pomyslec: "eee, nie bedzie tak zle, jakos sobie poradzi" albo "ktos na pewno jej cos doradzi", ale okazalyscie zainteresowanie i wsparcie i juz sam ten fakt sprawia ze czuje sie lepiej :)DZIEKI!!!Sprobuje we wszystkich miejscach ktore wskazalyscie, a lektoraty odpadaja bo w pazdzierniku rodze, wiec kto mnie przyjmie? :( :cry:jeszcze raz dzieki, a gdyby cos Wam sie obilo o uszy, dajcie znaccalusyania
        • Gość: eBeata Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 27.08.02, 12:01
          Aniu,www.e-gama.plalbo e-gamma.plalbo com.pl, wczoraj nie napisałam, a dzisiaj nie pamiętam.Tam szukają internetowego tłumacza.Poszukaj z lewej strony.PaBeata
    • Gość: Kasia_M Re: ............................................. IP: *.* 26.08.02, 22:12
      umieść taki post na swoim odpowiednim regionalnym forum..........................................
      • Gość: guest Re: praca IP: *.* 30.08.02, 20:52
        Napsz do "mojego" biura tłumaczeń, jestem co prawda na wychowawczym, ale mam wciąż swoje wtyki. adres: phuanna@medianet.plzaadresuj do Ani M., cos jej na ten temat wspominalam, i napisz ze jestes z forum eDziecko. Nie gwarantuję, ale miejmy nadzieję. Pozdrowienia, Graża, mama Szymusia
        • Gość: pani_owieczka Re: praca IP: *.* 01.09.02, 14:28
          Jeszcze raz dziekuje, pozwolilam sobie wyslac do Pani maila na priv.ania
    • Gość: KarolinaKarp Re: Praca dla tlumacza IP: *.* 01.09.02, 16:06
      Anno prosze skontaktuj sie ze mna via mail.karo_k@poczta.onet.plKarolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka