1kamysia1 06.12.06, 11:23 Czy ktoras z was ma meza ktory pracuje za granica i musi sama przez wiekszosc czasu wychowaywac dziecko?Pytam bo moj maz pracuje poza domem 3 tygodnie i wraca na tydzien.Troche ciezko tak samej z malenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marika011 Re: Maz za granica 06.12.06, 12:09 Mój mąż też jest od 3 tygodni za granicą i wraca za 2 tygodnie. Mała niedługo skończy 5 miesięcy i zastanawiam się jak zareaguje, gdy zobaczy tatusia. Czasami jest mi trochę ciężko samej z dzieckiem, ale pomaga teściowa i moja mama, więc jakoś sobie radzimy. Jednak najgorsze są samotne wieczory i weekendy. Na szczęście dzień powrotu męża coraz bliżej. Bądź dzielna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1kamysia1 Re: Maz za granica 06.12.06, 14:31 dzieki za pocieszenie,moj maz wraca w niedziele i jestem tak szczesliwa,tez mam obawy czy pozna tate i nie rozplacze sie na jego widok.Masz racje te dlugie samotne wieczory kota mozna dostac.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
paytay Re: Maz za granica 06.12.06, 15:27 tak ja niestety Widujemy sie co 3 miesiące. Jest bardzo ciężko. Dodam, że mała ma 5 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_monika Re: Maz za granica 06.12.06, 15:33 Mojego męża nie było 1,5 miesiąca, wyjechał jak mała miała 4 z kawałkiem, też się obawiałam jak to będzie po powrocie ale mała była cała szczęśliwa kiedy zobaczyła tatę, śmiała się od ucha do ucha ) mi było strasznie ciężko, bo byłam przez ten czas zupełnie sama, bez pomocy.... ledwo przeżyłam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
may_a1 Re: Maz za granica 06.12.06, 16:25 zapraszam na forum 'my mamy męża za granicą' Odpowiedz Link Zgłoś