Dodaj do ulubionych

Apel do apelujących

IP: *.* 18.10.02, 11:34
Zwracam się z apelem do licznie ostatnio apelujących w róznych miejscach o nieapelowanie, bo apele apelujących się bardzo rozmnożyły i w związku z tym apele traca funkcję apelacyjną bo giną w tłumie apeli apelujacych osób. Apeluję o nieapleowanie ale o zwykłe przedstawianie własnej opinii.Pisząca ten apel zwykle nie apelującaATA :hap: :grin:
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata32 Re: Apel do apelujących IP: *.* 18.10.02, 13:21
      Popieram apel zwykle nie apelującej o nieapelowanie!!!:D ;) :DZazwyczaj omijająca apele dużym łukiem ;)Beata
    • Gość: ATAX Re: Apel do apelujących - ODCHODZĘ IP: *.* 18.10.02, 15:04
      Niestety muszę odejść. Czuję się tutaj ignorowana, bo na mój apel do apelujących odpowiedziała tylko Beata32. Chciałam się pożegnać. Bardzo was wszystkie kocham, ale muszę odejść, skoro mnie tu nie chcecie. Dziękuję za wszystko (szczególnie za dzisiejszy czat, dzieki któremu lezałam pod biurkiem i kwiaczałam, ja mama-stare pudło). Niestety czytać Was też nie będę. A to z prostego powodu - przez weekend nie mam dostępu do kompa :( chociaz z drugiej strony :) Smutno miATAPS. Ale nie myślcie sobie, że dam się tak łatwo wykopać :lol: W poniedziałek wracam !!!!!! :p:Wszelkie podobieństwa do wypowiedzi z forum sa przypadkowe. :grin:
      • Gość: Ika Re: Apel do apelujących - Tylko spróbuj!!! IP: *.* 18.10.02, 15:20
        Wariatka! :lol: :lol: :lol:
      • Gość: Beata32 Nie błagam !!! - lepiej ja odejdę !!! IP: *.* 18.10.02, 15:24
        ATA ... nie mogę tego znieść, że odchodzisz więc proszę nie odchodź - jeśli ktoś ma odejść, to lepiej ja odejdę, bo jak nie ja odejdę, to może ktoś jeszcze inny odejdzie a ja nie chcę żeby ktokolwiek odchodził niezależnie od tego czy przyczyniłam czy starałam się go odwieźć od odejścia!!!Bo zaraz się rozpłaczę przez to odejście ... ze śmiechu ;):D ;) :DBeataPS. Ale wrócę (i"ll be back) w poniedziałek
      • Gość: Yoanka Re: Apel do apelujących - ODCHODZĘ IP: *.* 18.10.02, 18:49
        hehehehe wiedzialam, ze tak to sie skonczy, nikt tu nie zostanie :love:
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Apel do apelujących - ODCHODZĘ IP: *.* 19.10.02, 15:04
          to ja tez ide..... forum bez aty i beaty w dodatku, zasadzajacej sie jak ja na pewnego faceta..... (on ma kilka imion...) buuuuu :cry:zabieram dzieci pod pache i iiiiideeee......
          • Gość: Beata32 Re: Apel do apelujących - ODCHODZĘ IP: *.* 21.10.02, 07:40
            Ale jest poniedziałek - i wróciłam.HA! (CHA ?) ;)Nie dam się tak łatwo wykopać!!!! :D :D :DBeata
    • Gość: guest Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry IP: *.* 10.03.03, 11:51
      ...w związku z licznymi ostatnio apelami pojawiającymi się tu i na emamie informuję uroczyście że nihil novi sub sole :-)Usmiechnijcie się dziewczyny :-)
      • Gość: Beata32 Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry IP: *.* 10.03.03, 11:55
        To był fajny wątek ...A wiec zgodnie z prośbą wyciągającej do góry ::) :D :) :DBeata
        • Gość: Gosia1 Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 10.03.03, 18:13
          Więc stało się...jako się rzekoło: stało się! :what: Ja wiem, że to piwo było pite do mnie...:crazy: Mam tylko nadzieję, że pianka Wam uszami wylezie! :hap: Więc - ODCHODZĘ!! Nie dam się więcej zaapelować! :crazy: Ani zasugerować! Bo się staniecie piwnymi piwoszkami! :lol: A więc odchodzę...I nie wiem kiedy wrócę...:crazy:Ale myślę, że aby Was ukarać, nie będzie to wcześniej niż za 10 min!!!! :eek: No i macie za swoje...:lol: :lol: Odchodząca GosiaP.S. A żem wygwiazdowana gwiazda to będziecie jeszcze gorzko za mną płakać!! :crazy: :lol: :bounce: :hap: :grin:
          • Gość: Adzia Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 08:19
            mama Ani i Krzysia napisała/ł:> Ja wiem, że to piwo było pite do mnie...:crazy: Mam tylko nadzieję, że pianka Wam uszami wylezie! :hap: W poście nie piję ;-) tym bardziej do Ciebie, a wyciągnięcie wątku zasugerowane było wczorajszą rozmową na czacie z Wiesią, kiedy to stwierdziłyśmy, że co parę miesięcy ktoś odkrywa Amerykę typu "Kiedyś nie było tylu kłótni"...podczas gdy kłótnie były zawsze. Nawet o ortografię się czepiali od samego początku ;-)
            • Gość: Gosia1 Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 08:40
              Dobra, dobra - ja wiem swoje! :lol: A tak mówisz, bo Ci pianka do głowy uderzyła! O! :grin: Więc odchodzę...:sweat: Żegnam ukochane moje...O rozpaczy! Jesteś okrutna...Zamiast krzyczeć i drzeć szaty na sobie, wypierasz się prawdyyyyyyy!!!!!!!!! :cry: Chlip...Idę sobie...Zrozpaczona Gosia
              • Gość: Adzia Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 08:46
                Jak ja mam drzeć na sobie szaty? Trzech facetów w pokoju, zmiłuj się waćpani, co oni sobie o mnie pomyślą ;-)
                • Gość: Gosia1 Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 09:22
                  Aha! Czyli mam dowód ile dla Cię znaczę...:cry: Przegrywam w przedbiegach z jakimiś trzema...:grin: A tak - oni by byli zachwyceni, i ja...:lol: Zobacz ile tracisz...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No choć wirtualnie te szaty...jedną tu, drugą tam...:sol: Masz sznurek jak Aluc? :lol: :lol:
                  • Gość: Adzia Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 09:37
                    O nie, moja droga gwiazdo ;-) tak Cię dopieszczają na emamie, że ja juz do tego dopieszczania ręki nie przyłożę, bo byś jeszcze w tłuszczyk obrosła ;-) a wiosna idzie. Proszę ładnie podziękować, bo ja to dla Twojego dobra :-)Nie lubię sznurków ;-) no chyba że przy specjalnych okazjach jesli oczywiście dobrze rozumiem :sol:
                    • Gość: Gosia1 Re: Apel do apelujących - wyciągam do góry, a ja odchodzę... IP: *.* 11.03.03, 10:05
                      Iiiii tam, jedno kilo w te czy we wte...:lol: Nie robi różnicy! ;) No to na złość nie odejdę!! :grin: I będę gwiazdować! :lol: :lol: :lol: A co! :sol:Dobrze, dobrze rozumiesz...hihihihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka