Dodaj do ulubionych

Prezent dla dziadka

IP: *.* 30.10.02, 15:40
Mój szef za kilka dni zostanie dziadkiem i w związku z tym mam dylemat jaki prezent powinnam ( czyt.: chcę ) kupić dla jego pierwszego w życiu wnuczka. Wiem na pewno, że nie kupię mu paczki pieluch ani innego praktycznego prezentu bo jest człowiekiem dobrze sytuowanym i dla niego to raczej nie wypada. Więc jakąś fikuśną drobnostkę, tylko co?? Poradźcie coś proszę. A może w ogóle nic nie kupować ? Żeby nie czuł się do czegoś zobowiązany. Pozdrawiam Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: eBeata Re: Prezent dla dziadka IP: *.* 31.10.02, 09:51
      Basiu nie wiem jakie masz układy z szefem. Ten prezent nie będzie dla Niego lecz dla wnuczka. Nie wiem, ja /w przypadku swoich przeszłych i obecnych szefów/ nie kupowałabym nic dla wnuczka. Jeżeli już musisz /chcesz ;-)/ kupiłabym z tej okazji coś szefowi, jako dziadkowi. Są jakieś drobiazgi, obrazki z napisami - dla dziadka. Ale z drugiej strony, szef może czuć się obrażony lub niezręcznie.Nie wiem, wszystko zależy od tego jakim człowiekiem szef jest, jaka jest atmosfera w pracy. Moze wystarczy złożenie życzeń i np. jakaś ramka na zdjęcie wnuka, którą postawi sobie na biurku?
    • Gość: guest Re: Prezent dla dziadka IP: *.* 31.10.02, 10:49
      A ja uważam że to miły gest. Może faktycznie jakaś ładna ramka na zdjęcie wnuka tak jak radzi eBeata? To mało zobowiązujące, a naprawde sympatyczne. A może własnoręcznie wykonana drobnostka dla maluszka? Wyszywana czapeczka lub śliniaczek? Albo lalka/misio czy też wyszywany obrazek do pokoju dziecinnego.Co by nie było - takie prezenty zawsze wzruszają.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka