big__mama 30.05.07, 19:57 i jeszcze jeden ciekawy temat. Reality show w którym główna wygraną jest nerka: www.tvn24.pl/12691,1508370,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: DonorShow 30.05.07, 20:25 gatunek ludzki zmierza w nieznanym mi kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: DonorShow 30.05.07, 21:20 Tak się zastanawiam co tak naprawdę ludzi w tym oburza? Skojarzenie z handlem narządami? Walka o życie? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanflow7 jestem w szoku 31.05.07, 13:36 Nie słyszałam o tym wcześniej!! Dowiedziałam się z Twojego posta i jestem zszokowana! Pomysł na taki program jet niedopuszczalny. Nie wyobrażam sonie jak można wypuścić taki program do emisji. I czy ludzie będą wysyłać smsy? Czy będą dawać sobie to prawo do decydowania który z uczestników reality show ma prawo do życia, a który nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: DonorShow 31.05.07, 13:47 w pierwszej chwili byłam wstrząśnięta.. ale .. ponoć program ma na celu otwarcie ludziom oczu na problem pt" brakuje dawców narządów" pożyjemy , zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: DonorShow 31.05.07, 15:02 marghe_72 napisała: ponoć program ma na celu > otwarcie ludziom oczu na problem pt" brakuje dawców narządów" dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
catmruu Re: DonorShow 31.05.07, 17:00 tez zaczelam sie nad tym zastanawiac, ale w jaki sposob ten program mialby pomoc? On moze zwrocic uwage na problem, ale o co chodzi? O to, ze ludzie maja chetniej oddawac nerki? Nie lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
zillka Re: DonorShow 03.06.07, 04:28 Marghe, dokładnie, to wszystko było "ukartowane" i celem tego show było zwrócenie uwagi na problem, główna osoba - Lisa, "śmiertelnie chora" to aktorka, której nic nie jest, osoby mające wygrac nerkę co prawda rzeczywiście chore ale w pełni świadome tego w jakiej szopce biorą udział. Odpowiedz Link Zgłoś