organica 12.06.07, 15:20 wsadziłam mojego byłego do kicia, bo nie płacił alimentów a przecież nie o to chodziło. zastanawiam się teraz czy po wyjściu zaczai się na mnie w ciemnej bramie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:25 Sam się wsadził bo to on przecież nie płacił. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:30 Przez to pieniedzy ci nie przybedzie. Zadziwiajace jest to, ze prawdziwi bandyci laza po ulicach jakby nigdy nic, a w wiezieniach siedza ludzie " malego kryminalnego kalibru". Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:39 lola211 napisała: > Przez to pieniedzy ci nie przybedzie. > Zadziwiajace jest to, ze prawdziwi bandyci laza po ulicach jakby nigdy nic, a w > > wiezieniach siedza ludzie " malego kryminalnego kalibru". bo wsadzic takiego jelopa to zadna filozofia a kto bandziora zlapie i jeszcze mu udowodni malo jest "kryminalnych" w prawdziwym zyciu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:30 No i to jest chore nie dość że nie płaci to jeszcze ma darmowe wczasy na nasz i Twój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:31 Jakie wczasy? Co ty za bzdury wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:45 Jeść dadzą, na głowę mu się nie leje, jak dostaie pastetową to rzuca nią w ścianę, wypoczywa oglądając TV. Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:47 no pewnie, że wczasy, w toku studiów mieliśmy zajęcia w więzieniu o złagodzonym rygorze, fajnie mieli: bibliotekę, wideo, teleizory w celach, ogród dla relaksu, mogli nawet studiować a wracając do tematu to raczej autorce wątku lekko nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:51 To przejdz sie do "normalnego pierdla". Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 09:45 Dalej wczasy tylko "hotel" mniej "gwiazdkowy". Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 15:31 Cóż, Ty masz swoje wyrobione zdanie n/t, pewnie na jakiejś podstawie a ja mam swoje zdanie i gwarantuje że też ma realne podstawy. Wakacje w hotelu tyle że wycieczki krajoznawcze rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 15:34 Kurcze, a ludzie z powodu pobytu w pierdlu sasmobójstwa popelniaja..To chyba z nadmiaru luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:52 A zatem nic tylko popelnic przestepstwo i dac sie wsadzic, skoro tam tak fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 11:31 zależy co kto sobie ceni. A poważnie to nie marzę o życiu na czyjś koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 15:19 Jasne- ci zas , ktorzy siedza w pierdlu na pewno marza o zyciu na koszt innych ,dlatego tak ochoczo tam idaDD. Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: jestem złą kobietą 12.06.07, 15:38 to, jakie jest prawo to jedna sprawa to, ze kobieta ma wyrzuty sumienia, to drugie On miał chyba świadomość, co się może stać, jeśli nie będzie płacił? Jeśli tak, to na własne życzenie jest w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 10:03 Wyrzuty sumienia to powinien mieć były, i jeszcze ze wstydu powinien sie spalić,ze olewaj własne dziecko. O czym Ty móisz, raz ,zenie wywiązywał się z prawnego obowiązku to jeszce miał w poważaniu własne dziecku.Dak spokój..to jakby wsadzić złodzieja do paki i mieć wyrzuty sumienia bo w sumie szkoda faceta a ten samochód co mi rabnął to w sumie nie tak potzrebny..ni proszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 10:11 Nie wiem, czy się zaczai. Osobiście go to tej instytucji zawlokłaś, czy władza wykonawcza sprawę załatwiła? Jak osobiście, to znaczy, że jesteś silniejsza i się nie przejmuj. A jeśli władza, t sie wypieraj, bo to nie Ty. Fakt, że dużo na tym nie zyskasz i pewnie rzeczywiście nie o to Ci chodziło... Może chociaż jakaś zaliczka alimentacyjna od instytucji [hehe] prorodzinnych? Odpowiedz Link Zgłoś
organica bj32 13.06.07, 11:23 przekazałam sprawę od komornika do prokuratury, a tu już biorą się ostro do rzeczy i poszłoooooo. jasne,że to ja byłam siłą napędową, nie da się inaczej. zaliczka odpada, bo żyję w szczęśliwym związku. czekam na powrót banku alimentacyjnego i może się doczekam, bo pani minister obiecywała... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: bj32 13.06.07, 13:13 A to z MOPSu Ci się nie należy? Jak nieboszczyk-małżonek nie uiszcza, to nie ma znaczenia, czy Ty masz kogoś innego chyba, bo on na dziecko ma obowiązek płacić, a jak nie to państwo. Chyba, że tam też zależy od Twoich dochodów w rodzinie a osobę. Obiecankami pani minister się nie przejmuj. Dwa kartofle w moherowych beretach obiecywały mieszkania i też nie ma. Oni tak tylko gadają... Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: bj32 13.06.07, 14:28 no niestety MOPS mnie olał, zaliczka alimentacyjna przysługuje samotnym mamusiom, a jak urodziłam kolejnego bobasa to się wydało(becikowe),że mam chłopa no i figa Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 11:25 a może któraś z was ma podobne doświadczenia i podzieli się tą radością Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 12:46 organica napisała: > a może któraś z was ma podobne doświadczenia i podzieli się tą radością podobne nie, ale nosze sie z zamiarem pisemka coby podniesc alimenty.... ostatnio przegial, na calej linii. szczurzysko... Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: jestem złą kobietą 13.06.07, 15:15 Sama mam ochotę to zrobić,aby miał nauczkęAle na razie płaci choć nie tyle co ma więc bardziej się z tego cieszę.A alimenty zawsze moga płacić dziadkowie jeżeli ci przy dziecku/dzieciach nie pomagaja... Odpowiedz Link Zgłoś