Dodaj do ulubionych

Neurolog-prośba!

30.03.07, 11:56
Wielka prośba.
Gdzie znajdę dobrego neurologa w Otwocku na nfz? Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • megi_mal Re: Neurolog-prośba! 30.03.07, 16:52
      My byłyśmy u dr Marii Wilczyńskiej-lek. pediatra spec. neurologii dziecięcej w
      przychodni w Józefowie, bo nasza pediatra nam poleciła. Byłam zadowolona z
      wizyty i z podejścia pani doktor. Tel. do przychodni 789 50 13. Podobno
      neurolog przyjmuje też w przychodni przyszpitalnej na ul. Batorego, ale nie
      wiem, czy godny polecenia.
    • funcia2 Re: Neurolog-prośba! 30.03.07, 23:04
      Ja z córką byłam w Mlądzu - niestety prywatnie i nie polecam - wyłudzanie kasy w
      spółce z rehabilitantką.
      Z synem chodziłam i nadal jestem pod kontrolą w CDZ (na NFZ), tamtych medyków
      POLECAM, a w szczególności jak zapiszą turnus rehabilitacyjny. Jest to jakieś
      uwiązanie, szczególnie jak się pracuje, bo tydzień wyrwany, ale efekty SUPER. My
      zaliczyliśmy dwa turnusy indywidualne i jeden turnus na basenie - mój glut jest
      takim spryciarzem, że w 10 i pół miesiącu zaczął chodzić samodzielnie, a dziś
      właśnie zrobił sam fikołka (ma rok i 5 m-cy)
      • mlodamama26 Re: Neurolog-prośba! 03.04.07, 08:43
        nie wiem czy mowa o tym samym lekarzu, a właściwe lekarce z Mlądza. Ja
        chodziłam z Klaudią do dr Stemler (niestety prywatnie), na rehabilitację
        jeździłyśmy do Międzylesia (też prywatnie). Nie liczę ile mnie całość
        kosztowała,nie mam porównania do innych lekarzy, ale uważam że było warto, bo
        szybko osiagnęłyśmy efekty. Oczywiście wymagało to także pracy w domu. Jeśli
        dziecku potrzebna jest rehabilitacja to proponuję skonsultowac gdzies nazwisko
        poleconego rehabilitanta. Źle prowadzona rehabilitacja może dziecku powaznie
        zaszkodzić.
        Ale jeśli miałabym polecać neurologa to z czystym sercem polecam dr Stemler.
        • usura Re: Neurolog-prośba! 03.04.07, 09:05
          Dzięki wielkie za informacje.
    • marysiowamama Re: Neurolog-prośba! 04.04.07, 10:20
      A ja za chwilkę mam wizytę w szpitalu. Chyba przyjmuje raz w tygodniu przy
      oddziale dziecięcym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka