denea 22.06.07, 20:47 Oglądałam kilkanaście razy i ryczę ciągle jak głupia, buhahaha DD www.joemonster.org/filmy/4456/5-sekund-ktore-zmieni-Twoje-zycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 20:54 hmmm, nie zdążyłam się uśmiechnąć i juz się skończyło. Ale ja dzisiaj zrypany mam humor, może dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 20:57 tez sie wlasnie zastanawiam co w tym smiesznego? te 5 sek mojego zycia nie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 20:59 ja też się zastanawiałam co w tym śmiesznego? doszłam do w niosku że NIC Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Denea 22.06.07, 21:00 jakie środki spowodowały, że ten filmik wydał Ci się śmieszny?)) Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 21:01 uff... bo juz myslałam, że tylko ja nie łapie dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 21:16 ale o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Ratunku!! 22.06.07, 21:19 ..nie cxzaje o co chodzi,denea USWIADOM NAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 21:22 A mnie się podobało! Nie za pierwszym razem ale za drugim i trzecim pod rząd ma swój urok )) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 22.06.07, 21:20 Na pierwszy rzut oka mnie tez to nie rozsmieszylo. Ani na drugi, ani nawet na trzeci... Jednak obejrzalam jeszcze kilka razy i tez sie turlam ze smiechu Rozsmiesza mnie mina zwierzatka w kontekscie muzyki... Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
agysa dagbe 22.06.07, 21:23 Chyba mamy te same odczucia )))) Teraz też się pośmialam )) Odpowiedz Link Zgłoś
denea Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:22 Naprawdę nie przemawia do Was bóbr stylizowany na zły charakter z Bonda ??? To spojrzenie bazyliszka posłane przez puchate zwierzątko ?! Ta muzyka grozy, która kompletnie tu nie pasuje ?? To ujęcie rodem z klasyków kina akcji ?? O w mordę bobra, ale się na Was zawiodłam ( Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:24 denea napisała: > Naprawdę nie przemawia do Was bóbr stylizowany na zły charakter z Bonda ??? to bylo z bonda?? > To spojrzenie bazyliszka posłane przez puchate zwierzątko ?! YYY..NIE? > Ta muzyka grozy, która kompletnie tu nie pasuje ?? W TYM FILMIKU NIC NIE PASUJE > To ujęcie rodem z klasyków kina akcji ?? NIE > > O w mordę bobra, ale się na Was zawiodłam ( PRZYKRO MI.ALE TO NIE JEST SMIESZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:24 denea no nie gniewaj sie, no! ja filmów z Bondem nie widziałam)) Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:27 Nie no coś Ty, tylko łyso mi się zrobiło żem jakaś odmienna a byłam pewna że komu jak komu ale Wam to się pewnie spodoba. No nic, puszczę jeszcze mailem znajomym, jak reakcja będzie taka jak tutaj to się nad sobą porządnie zastanowię ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:31 Tylko im nie pisz że oglądałaś kilkanaście razy i ryczysz ciągle jak głupia. Po prostu wyślij bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:53 koralik12 napisała: > Tylko im nie pisz że oglądałaś kilkanaście razy i ryczysz ciągle jak głupia. Po > prostu wyślij bez komentarza Dobra, może z zaskoczenia faktycznie lepiej bierze. Dzięki ) Tu musiałam coś napisać bo nie wolno wrzucać gołych linków. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:35 czułam się podobnie po ostatnim wątku z gościem co operowym głosem śpiewał w takim anmerykańskim programie, kojarzysz zapewne. Wszyscy, że och! Jak pięknie, że dreszcze itp, a ja nic, NIC! I też się nad sobę zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:57 Taaaa... To właśnie mniej więcej jak u mnie tylko że w drugą stronę, czuję się jak wioskowy głupek co rży do sera D Ty masz widać bardziej wysublimowany gust, bo to był jednak program dla pospólstwa Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 23.06.07, 05:03 hexella napisała: > czułam się podobnie po ostatnim wątku z gościem co operowym głosem śpiewał w > takim anmerykańskim programie, kojarzysz zapewne. > Wszyscy, że och! Jak pięknie, że dreszcze itp, a ja nic, NIC! I też się nad > sobę zastanawiałam brytyjskim programie! brytyjskim! Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 21:25 To chyba piesek preriowy. Możliwe że by mnie rozśmieszył ale spontanicznie. Jak już spodziewałam się czegoś śmiesznego to jednak filmik mnie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 22:42 Denea mnie rozśmieszył Nie jesteś sama Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 22.06.07, 23:51 loganmylove napisała: > Denea mnie rozśmieszył Nie jesteś sama No to witaj w klubie, widocznie ja też z tych "innych" bo zarżałam Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Coście dzisiaj takie drętwe oo 23.06.07, 13:30 aja w ogole wtopilam, bo zaraz po tym spojrzeniu wlaczyl mi sie bialy ekran i z glosnikow: reklama 'hostel 2'. i caly czas sie zastanawialam co to ma wspolnego z tym zwierzeciem? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-mili Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 23.06.07, 14:13 ja juz widziałam ten filmik wcześniej, mój luby mi go puścił i rozbawił nas bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
poccnr Re: Nie mogę :DD Musicie to zobaczyć :DDDD 23.06.07, 20:23 chyba nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś