coronella 29.06.07, 10:44 Czy to prognoza sie zacięła?? www.twojapogoda.pl/16dni.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 10:52 nie. pogoda ma teraz dwutygodniowy urlop. na żądanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 10:56 czyli od 16-go wraca do normy? to dobrze, bo tego dnia wyruszam nad morze Mam nadzieje, że to urlop, a nie strajk pogodowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 11:21 Żeby potem na zwolnienie nie poszła! DD Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 11:15 słuchałam wczoraj trójki i media, mnie powaliły.. np tym ,ze wczoraj organizatorzy "openera" walczyli z wiatrem i burza..)...a to ci dopiero ciekawostka, mieszkam niedaleko płotu onej imprezy i owszem zdeczko wiało, ale burza???...słonko swieciło...kropla deszczu nie spadła.... dziś chmurzy sie od rana ...ale puki co ciepło jest....i wody nie widac, a na niebie króluje cepelin allegro..... podobno w tym roku na "openerze" hasłem maja byc kalosze..., moze cos w tym jest....ale powiem ci wieczorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 11:41 Pocieszam się że rok temu też zapowiadali że całe lato będzie lało a było ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a bea.bea 29.06.07, 11:45 Mój mąż pracuje jako akustyk i najmniejszy podmuch wiatru, jest dla akustyka sporym kłopotem, więc nie dziwię się, że organizatorzy mieli problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: bea.bea 29.06.07, 11:54 to będzie miał problemy....bo jak zaczyna wiac to zdrowo idzie.....ale wiart ma tendencje malejąca...wiec moze szczęscie bedzie miał...jest lżej niz wczoraj...:0... ale burzy nie było...i nie zapowiada sie....choć chmury są ...ale choc wyglądaja okropnie to za chwile już ich nie ma...by znów sie pojawic...:0.... ponieważ nieźle na moim balkonie słychac...powiem ci czy twój mąż sie postarał czynie...) Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: bea.bea 29.06.07, 12:19 hehehe Bea, źle mnie zrozumiałaś, mąż jest akustykiem ale nie nagłaśnia TEJ imprezy napisałam to, odnosząc się do informacji z Radia,że organizatorzy mogli mieć problem i skąd ten problem Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: bea.bea 29.06.07, 12:22 a to mam problem...;P......)) ale własnie oglądam "wzgórza mają oczy" i cała w stresie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ramka2 Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 12:28 dla mnie bomba, ja lubię takie temperatury, tylko z tymi chmurami to rzeczywiście coś chyba nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Co sie stało z pogodą????? 29.06.07, 13:48 Ja również uwielbiam taką pogodę. Nie nawidzę upałów. Swobodnie chodzę na spacerki, nie upoce się jak świnia, a na działce wszystko pięknie rośnie, trawka zielona - w tamtym roku samo siano.I powietrze lżejsze po deszczu. Moja córka uwielbia kałuże, więc wszyscy zadowoleni. Jedynie wiatrów nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś