gosia1510 17.10.07, 13:28 jakie macie pierwsze wrażenia, odnośnie szkoły. Pytanie kieruje do dziewczyn, zaczynających studia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulek87 Re: pierwsze wrażenia 17.10.07, 14:55 hmmm... moje wrazenia nie wim duzo ludzi ktorycch nie znam a zobaczymy jak przyjda zaliczenia, ba narazie tylko strasza Odpowiedz Link Zgłoś
miczunow_swiat Re: pierwsze wrażenia 21.10.07, 17:50 ja nie nazekam odskocznia od 4 scian ale duza tesknota za synkiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: pierwsze wrażenia 22.10.07, 13:11 ja właśnie w ten weekend miałam drugi zjazd. I mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony nie tego się spodziewałam i myślę że będą to przedmioty które w zupełności mnie nie interesują (polityka, ekonomia etc...), a z drugiej strony mam takich wykładowców, którzy potrafią naprawdę zaciekawić przedmiotem, opowiadają dowcipy odnośnie tematu, swoje prywatne spostrzeżenia itp. W życiu nie spodziewałam się że zaciekawi mnie socjologia, a teraz spędzam czas przy czytaniu różnych rzeczy na ten temat Rozbroiła mnie tylko kobieta od angielskiego Jestem w grupie średnio zaawansowanej, uczyłam się angielskiego ładnych kilka lat, a teraz zaczynamy od... nauki alfabetu Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: pierwsze wrażenia 22.10.07, 13:50 ekipa super, juz sie jako tako zintegrowalismy, wspieramy sie w ciezkiej matmie na razie sporo zajec nam wypada, biola chemia i fiza to powtorka z liceum, technologia informacyjna zaden strach, ogolnotechniczne podstawy biotechnologii tez, wiec zostaje tylko analiza z algebra i jak sie uda zaliczyc kola w listopadzie bedzie wszystko OK. Juz polubilam ta uczelnie, tych ludzi, ten styl, wiec jest fajnie szkoda mi tylko okienek i dwoch dni w ktorych mam zajecia od 9 do 17, wtedy mam malutko czasu dla Nusienki... coz, cos za cos, kiedys Nusia bedzie miala za co jesc dzieki temu... Odpowiedz Link Zgłoś