Dodaj do ulubionych

pierwsze wrażenia

17.10.07, 13:28
jakie macie pierwsze wrażenia, odnośnie szkoły.
Pytanie kieruje do dziewczyn, zaczynających studiawink
Obserwuj wątek
    • aniulek87 Re: pierwsze wrażenia 17.10.07, 14:55
      hmmm... moje wrazenia nie wim duzo ludzi ktorycch nie znam a
      zobaczymy jak przyjda zaliczenia, ba narazie tylko straszatongue_out
      • miczunow_swiat Re: pierwsze wrażenia 21.10.07, 17:50

ja nie nazekam smile
        odskocznia od 4 scian ale duza tesknota za synkiem ....
        • anulkas86 Re: pierwsze wrażenia 22.10.07, 13:11
          ja właśnie w ten weekend miałam drugi zjazd. I mam bardzo mieszane uczucia. Z
          jednej strony nie tego się spodziewałam i myślę że będą to przedmioty które w
          zupełności mnie nie interesują (polityka, ekonomia etc...), a z drugiej strony
          mam takich wykładowców, którzy potrafią naprawdę zaciekawić przedmiotem,
          opowiadają dowcipy odnośnie tematu, swoje prywatne spostrzeżenia itp. W życiu
          nie spodziewałam się że zaciekawi mnie socjologia, a teraz spędzam czas przy
          czytaniu różnych rzeczy na ten tematsmile

Rozbroiła mnie tylko kobieta od angielskiegosmile Jestem w grupie średnio
          zaawansowanej, uczyłam się angielskiego ładnych kilka lat, a teraz zaczynamy
          od... nauki alfabetusmile
    • martina.15 Re: pierwsze wrażenia 22.10.07, 13:50
      ekipa super, juz sie jako tako zintegrowalismy, wspieramy sie w ciezkiej matmie
      smile na razie sporo zajec nam wypada, biola chemia i fiza to powtorka z liceum,
      technologia informacyjna zaden strach, ogolnotechniczne podstawy biotechnologii
      smile tez, wiec zostaje tylko analiza z algebra i jak sie uda zaliczyc kola w
      listopadzie bedzie wszystko OK. Juz polubilam ta uczelnie, tych ludzi, ten styl,
      wiec jest fajnie smile

szkoda mi tylko okienek i dwoch dni w ktorych mam zajecia od 9 do 17, wtedy mam
      malutko czasu dla Nusienki... coz, cos za cos, kiedys Nusia bedzie miala za co
      jesc dzieki temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka