arorat4 19.10.07, 14:02 Witam, mam pytanie: ktore z Was maja własna działalność? co robicie? jak godzicie to z domowymi zajęciami i czy dużo czasu poświęcacie swojej pracy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam Re: własna działalność a dom 19.10.07, 14:39 myslę ,ze to zależy jakiego rodzaju dzialalność się prowadzi-jedna bedzie mniej czasochłonna ,inna baaardzo ja prowadzę własną dzxiałalnosc ,poza pracą etatową i jakos dom się nam nie wali Odpowiedz Link Zgłoś
arorat4 do mysiam 19.10.07, 14:47 wiem, że zalezy od tego jaka działalność. Interesuje mnie która pochłania najwięcej czasu a która najmniej.dla statystyki. Można wiedzieć co dokładnie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
4dzieciimy Re: własna działalność a dom 22.10.07, 15:39 Mam 5 dzieci, prowadzę działalność gospodarczą. czwórka dzieci jest już w podstawówce i przedszkole,ostatnie to niemowlak. Do niedawna moje życie był bardzo uporząkowane: rano śniadanko, rozwiezienie dzieci, powrót - praca mniej więcej do 15.00, a potem już tylko sprawy rodziny. Odkąd pojaiło się małe jest trochę gorzej, więcej nadrabiam jak już młodzież śpi, ale nie narzekam. Napewno nie zrezygnuję z mojej pracy (a mimo piąki dzieci spokojnie mogę finansowo sobie na to pozwolić), więcej dzieci nie planuję i taki układ bardzo, bardzo mi odpowiada. A! mam własne biuro rachunkowe- doradcze. Pozdrawiam W razie jakichkolwiek pytań polecam się. aldona Odpowiedz Link Zgłoś