triss_merigold6 Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 12:50 Mogę podziwiać za osiagnięcia ale wizualnie są w kategorii "nie ma takiej ilości wódki". Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 12:52 Aaaaa A ja wlasnie na odwrot - i Bill Gates, i Woody Allen jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 12:54 hmmm.... w tym miejscu "męski" i "seksowny" rozjeżdża mi się kompletnie ale Gates jednak nie, ani w jednej a ni w drugiej kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 12:55 O matko... de gustibus itd. Prędzej bym bzyknęła niepiśmiennego pasterza kóz byleby był dobrze zbudowany niż któregoś z w/w dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 12:58 ja tez wolałabym tego pasterza. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 13:03 Ja jednak tę dwójkę,heh. Mnie tam zawsze pociągał bardziej umysł niż ciało - straszliwie leciałam na takich w liceum, ale oni mnie jakoś nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 13:48 A nie, nie, mnie nie pociagaja pilkarze i strazacy. Bill Gates jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Niemęskie... 08.11.07, 12:57 ...a wręcz obrzydliwe jest głośne plucie na ulicy, chodniku...fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 13:01 Sie podpisuje. Niektore moje kolezanki twierdza, ze wladza/sukces zawodowy/intelekt faceta sa dla nich afrodyzjakiem. Przyjmuje do wiadomosci, natomiast jesli o mnie chodzi, to podziw za osiagniecia/intelekt/wyniki nie pitoli sie z atrakcyjnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Krótko: Bill Gates i Woody Allen 08.11.07, 16:51 A dla mnie intelekt jest najwiekszym afrodyzjakiem. Moge sie zakochac nawet w miotle, jesli ma interesujacy mozg Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Triss 08.11.07, 13:12 "Erotyczny jest dla mnie nieskomplikowany w obsłudze, duży, jurny, wysportowany chłop. Konkretny i nieszarpany abstrakcyjnymi dylematami" "Wszyscy księża poza księdzem z filmu "Ptaki ciernistych krzewów". "Prędzej bym bzyknęła niepiśmiennego pasterza kóz byleby był dobrze zbudowany niż któregoś z w/w dwójki." Jesli zdarzy sie tak,ze stana sie samotną kobieta,to prosze,zabierz mnie ze soba na bzykanko moje odczucia so identyczne,tyle ze ich ubrac w slowa nie umialam Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Ależ proszę :) 08.11.07, 14:00 No problem ale osobistego chłopa nie użyczam.D Nie muszę sobie kłamać żem wyrafinowana i lecę na subtelności intelektualne. Taki wysokotestosteronowy typ to ideał. Żeby doprecyzować: z postaci filmowo-literackich Bohun (wersja Domagarow) oraz Geralt z sagi Sapkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Ależ proszę :) 08.11.07, 14:11 Ale osobistego to ja mam Zylastego ociekającego testosteronem. tyle ze wiadomo,zycie sie róznie plecie.Dzis jest,jutro może pojsc przed siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Ależ proszę :) 08.11.07, 16:56 Ja tez lece na samcoc alfa, Triss, ale dla mnie samiec alfa to raczej pan profesor (jak moj narzeczony) niz jurny strazak. Miesniaki ociekajace testosteronem w ogole mnie nie pociagaja, tak samo jak rozni latino lovers. Za to mniej przystojny, ale za to diabolicznie inteligentny facet - najlepiej jakis prezydent czy szef wywiadu - o, to inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Budowlaniec 08.11.07, 13:17 No to Wam powiem,ze poznalm kiedys w pracy takiego jednego w pracy- insepktor budowlany..wlansie to o czym piszecie..o tym co nieuchwytne srdenio on byl przystojny choć napewno nie brzydki.Nie byl tez specjalnie wysoki.Bary mial za to szerokie jak drzwi a łapsko..jezusicku!jakby za tylek zlapal to by zgniotł.Blyskal bialymi zdrowymi zebami,nieswiadom chyba swoejo eroztymu.A jak pachnial....wszytskie baby w biurze nozdrza rozszerzaly automatycznie.Testosteron z niego kapal/. Kiedys koleżanka poprosila go,zeby nie przychodzil do nas jak ona ma jajeczkowanie,bo nie wytrzyma i sie na niego rzuci samczy samiec po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 14:25 1.Brak szacunku dla kobiety 2.Mentalność ja oglądam tv ty pierz, gotuj, itd 3.Farbowane włosy 4.Solarium 5.Biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 14:51 obgryzione paznokcie, takie do krwi bleee Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-007 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 16:23 nie będę oryginalna chyba, ale: - wysoki głos - niski wzrost - nażelowane włosy - solarka, samoopalacz - otyłość - opadające poliki (patrz Adam Bielan) - przerwa między zębami - brak prawa jazdy i samochodu (co to za facet bez samochodu!!!) - niskie zarobki - nieumiejętność finansowego utrzymania rodziny - mówienie "pieniążki" - żerowanie na rodzicach - zbytnia emocjonalna zależność od mamy(tzw. pępowina) - sknerstwo i małostkowość to z grubsza na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
paprochy Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 18:01 Za najbardziej małomęskie uważam podkreślanie i dowodzenie swojej męskości, gdyż najcęściej podkreśla się cechy których się nie posiada lub posiada w stopniu niewidocznym Męskość (jak i kobiecość) to cecha, którą się ma albo nie, nie znika pod przebraniem i nie da się jej braku wypełnić gadżetem/strojem/masą mięśniową/gadaniem, zwłaszcza mówione podkreślanie męskości zdradza jej brak. Męskość sie czuje na odległość! A to, o czym mówicie, to antyfetysze czyli cechy, które katrupią pociąg seksualny do danego osobnika Moje: małe ręce, chudość - facet musi swoje ważyć i mierzyć, nie może mieć bioder bardziej wystajacych niż moje, to boli i rozprasza, brzydka skóra (szara, blada, piegowata, z wypryskami i innymi tego typu zdobieniami - nie dotknę), fajtłapowatość, brak odwagi w każdym tego słowa znaczeniu, jak w korespondencji internetowaj używa słów cio i nio, masakra. Cechy niezbędne: inteligencja i zaradność życiowa. Meżczyźni często wyrzucają kobietom, że mierzą grubością portfela (głównie ci, którzy ich nie mają), a to dość prosta zależność, inteligentny, niefajtłapowaty, zdrowy i zaradny życiowo mężczyzna (a takich wybieramy na ojców swoich dzieci) ma pieniądze albo persektywę na nie. Gdy nie ma, to znaczy, że którejś z tych cech nie posiada i gdyby nawet był dwumetrowym himalaistą o jędrnym tyłeczku posadzonym na ścigaczu, męski jest nie bardzo, no sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 17:39 plucie przez zęby i zgrywanie maczo Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 wyglad ala ksiegowy 08.11.07, 17:57 czyli sflaczale cialo, lysa glowa, podkoszulek pod koszule, wielkie dupsko, cienki glos, nietwarzowe okulary zero meskosci brak prawka kobieca budowa ciala i cienki glos nieumiejetnosc zachowania sie sie czasem jak facet Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 19:56 gamoniowatość, brak charakteru, maminsynkowatość, brak zainteresowań, niezaradność, ja nie lubię przesadnie chudych facetów, to już bym prędzej zaakceptowała pączka niż patyk, chorobliwa niesmiłość, flejowatość, grubiaństwo, podkoszulek z siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna322 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 20:16 moj maz jest niemeski Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 20:29 No to dlaczego Woody Allen miał tyle kobiet ??? Czy ktoś może mi to wytłumaczyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Sława + kasa? 08.11.07, 20:56 - jest sławy - bogaty - zna sławnych i bogatych - część kobiet leci na taki typ poczucia humoru - część ma instynkty opiekuńcze i sypia z nim z litości Dla mnie to totalna abstrakcja, Russela Crowe bym z łózka nie wyrzuciła ale Woody Allena?! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Sława + kasa? 08.11.07, 21:05 Ja bym z kolei z Russelem Crowem nie chciala nawet za doplata A Woody, owszem. Piekny nie jest, ale za to dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Sława + kasa? 08.11.07, 21:32 Z dowcipnym to można miło spędzić czas przy kawie i wtedy wygląd nie ma znaczenia. No to ten, Aragorn z "Władcy pierścieni" - Viggo Mortcośtam zapomniałam nazwiska - piękny okaz samca Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: Sława + kasa? 09.11.07, 09:32 Aż muszę westchnąć... Aragorn to dla mnie wyjątkowo męski typ. Męskość klasyczna, to mój typ od pierwszego wejrzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 21:03 brak zdecydowania Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 21:04 A nie niski wzrost? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: co jest w facetach MAŁO MĘSKIE? :))) 08.11.07, 23:21 prawdopodobnie u faceta z miesniem piwnym i lustrzyca by mi przeszkadzal, ja mam w domu egzemplarz jak z podrecznika anatomii wiec nie narzekam powiem wiecej jeszcze sie taki wysoki nie trafil co by byl tak meski jak moj malzonek P Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia kidy mają skończone 30 lat.. 08.11.07, 22:58 zajmowanie się plotkami, volvo od rodziców,kot, farbowane włosy..... znam takiego obrzydliwego dupka Odpowiedz Link Zgłoś