09.11.07, 13:28
Twój mały ma skaze białkową?
Karmisz go piersią czy butlą?
Obserwuj wątek
    • issy25 Re: issy25 09.11.07, 13:51
      Tylko cycem Go karmię. Dostal takich paskudnych krosteczek na buzi i uszkach.
      Lekarz stwierdzil że chyba skaza. Dala maść i kazala odstawić nabial. Krostki
      zeszly. Wczoraj zjadlam plasterek sera i dzisiaj mi się wydaje że już nie ma
      takiej gladkiej buźki. Więc pewnie ten ser mu zaszkodzil. A mnie tak chce sie
      twarożku, jogurtu...uncertain
      • kami_sia Re: issy25 09.11.07, 13:53
        wiesz-moja ma też takie krosteczki na buzi,ale chyba to nie nabiał,mam nadzieje,te krosteczki sa i blade i czerwoen ale nie bardzo..
        A jaka to maść?
        • issy25 Re: issy25 09.11.07, 13:58
          Maść nazywa się TRIDERM. Ale chyba na recepte jest. Malemu wszystko się po 3
          dniach wygoilo. Smarowalam raz dziennie po kąpieli. Kazala mi jeszcze myć się
          tylko w oilatum (górną częśćsmile) żeby wykluczyć uczulenie na żel do mycia.
          Zalamana jestem tą skazą, nawet mi przez myśl nie przeszlo że będzie to mial, a
          tu niespodzianka.
          • kami_sia Re: issy25 09.11.07, 14:02
            a możesz mi jeszcze powiedziec jak te plamki u Hubercika wyglądały?
            • issy25 Re: issy25 09.11.07, 14:05
              To byly czerwone plamki na buzi i biale krosteczki, taka kaszka drobniutka.
              Bardzo szorstkie to bylo. Mial to na calej buźce na uszkach i za nimi. Jak się
              wysuszylo to takimi platkami mu schodzilo.
              • kami_sia Re: issy25 09.11.07, 14:21
                cholerka tu podobnie jest tak z opisu..
                Ale jej nie scchodzi to tylko sobie jest,a u Was zaczeło to schodzić po tej maści tak?
                • issy25 Re: issy25 09.11.07, 14:42
                  Dopiero po maści schodzilo, pomalu bladlo i zniknelo. Te platki byly przed
                  maścią, jakby się luszczylo, ale nie znikalo. Nie umiem dokladniej opisać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka