basha 09.09.03, 20:12 Hej! Jestem wzruszona po tym jak uspałam dziś moją córeczkę. Całując ją delikatnie po twarzyczce w różnych miejscach. Zasnęła z wyrazem błogości na twarzy. Boże, jak ja ją kocham!!!!! Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fra_mauro Re: Błogie usypianie 09.09.03, 20:22 Pieknie, naprawde! A ja sie wzruszam wtedy, gdy moj czteromiesieczniak da sie uspac w czasie krotszym niz 15 minut a jego lamenty nie trwaja dluzej niz polowa tego czasu. Niestety wzruszam sie rzadko ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Błogie usypianie 10.09.03, 02:52 Alinka, Czyli mała maruda nadal marudzi. U nas podobnie choć muszę przyznać, że godziny drzemek ustabilizowały się. A o 20 to Danielcio zasypia sam z siebie i nawet nie muszę go usypiać! Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Błogie usypianie 10.09.03, 02:54 Basia, Ja też ogromnie kocham mojego synka, z każdym dniem mocniej. Uwielbiam go całować. Tak ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karina17 Re: Błogie usypianie 10.09.03, 09:19 My nie mamy problemu z usypianiem, ale jak już spi to jest taka słodka i śliczna jak Aniołek, że mogła bym ją "zjeść" Wtedy mam ochotę wyciągną ć ją z łuzeczka i tak mocno przytulić....ale mogła by się wybudzić... karina mama Pauli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5848202 Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakraj Re: Błogie usypianie 10.09.03, 09:38 To piekne co piszesz,takie chwile sa naprawde cudowne i wzruszajace.Mi czasem tez uda sie uspic w ten sposob synka,chociaz odkad zaczal intensywne zabkowanie jest to raczej trudne do wykonania.Za to kiedy juz usnie to zdarza mi sie stac i patrzec jak slodko spi.Wtedy jest mi tak blogo.... Agnieszka-mama Michalka. Odpowiedz Link Zgłoś