Dodaj do ulubionych

50 powodów, dla których warto być kobietą

04.01.09, 00:33
Bezczelnie przekleiłam z forum humorum.
Deczko stek bzdur, nie? Od razu widać, że pisał to jakiś przytępawy facet.

1. Nie musisz zastanawiać się, czy już nadszedł dzień tygodnia, w którym
należy się wykąpać.
2. Nikt nie nazwie cię męską szowinistyczną świnią.
3. Możesz uprawiać seks i jeszcze ci za to zapłacą.
4. Potrafisz być dwuznaczna.
5. Od wieków wiadomo, że mężczyzna jest głową, a kobieta szyją, która tą głową
kręci.
6. Nie musisz przejmować się nieoczekiwaną wypukłością pod rozporkiem.
7. Wystarczy, że założysz bluzkę z dekoltem, a znajdzie się samiec, który nie
oderwie od ciebie wzroku (i rąk).
8. Nigdy nie myślisz o tym o ile centymetrów powinien zwiększyć się twój biceps.
9. Zawsze możesz udawać, że było ci dobrze.
10. Nikt nie oczekuje od ciebie, że utrzymasz rodzinę.
11. Moda męska jest ograniczona.
12. Wchodząc do toalety zawsze odpoczniesz – siadając.
13. Nie trzeba ci mówić, kiedy zmienić skarpetki.
14. Potrafisz ugotować cos więcej niż ryż z paczki.
15. Możesz jeździć stopem, mając pewność, że nie będziesz machać ręką przez 3
godziny.
16. Nie dostaniesz w twarz za chęć do życia.
17. Będąc matką od razu pokochasz własne dziecko.
18. Nie musisz trenować, by twoja klatka piersiowa nabrała odpowiednich rozmiarów.
19. Nikt nie każe ci się ekscytować na widok facetów w podkolanówkach
biegających za piłką.
20. Zawsze biją się właśnie o ciebie.
21. Nie martwisz się o to, czy już przeszłaś mutację.
22. Kobieta może się rumienić.
23. Płacz – nawet bez powodu – nie będzie przejawem mazgajstwa.
24. To ciebie przepuszcza w drzwiach.
25. Brak wytrysku może doprowadzić cię do śmiechu.
26. Nie martwisz się o to, czy on zamówi coś na co cię nie stać.
27. Możesz udawać małą, bezradną istotę.
28. Być wrażliwą to żaden wstyd.
29. Nie przezywasz stresu związanego z kupnem prezerwatywy.
30. Twoje zachowanie zawsze da się wytłumaczyć – hormony.
31. Wbrew powszechnym opiniom – to facet jest największym plotkarzem.
32. Masz tyle wyobraźni, że nie musisz wydawać pieniędzy na „Catsa”.
33. Farbowanie włosów nie będzie uznane za dewiację.
34. Nigdy nie spytasz: czy to jest łechtaczka?
35. Nie musisz wiedzieć nic o czołgach.
36. Przeżywasz dwa rodzaje orgazmu.
37. Nie musisz udawać, że bawią cię dowcipy o blondynkach.
38. Nie myślisz penisem.
39. Tylko w twoim przypadku słowo „nie” może znaczyć „tak”.
40. Zawsze możesz użyć świecy.
41. Kobieta nie bije męża.
42. Jesteś w stanie zrobić to 10 razy i nie masz dość.
43. Co to do diabła jest wiertarka udarowa?!
44. Kobieta wykonująca męski zawód nie będzie zażenowana.
45. Nie zgłupiejesz dla faceta do tego stopnia, by śpiewać serenady pod jego
oknem.
46. Kobieta potrafi cieszyć się z kwiatka.
47. Seks miedzy dwiema kobietami nigdy nie powoduje odruchów wymiotnych.
48. Kobieta nigdy nie zostawi cię dla twojej przyjaciółki.
49. Jeśli zajdziesz w ciążę masz pewność, że brałaś w tym udział.
50. To właśnie dla kobiety facet traci głowę!
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:34
      Mmm, a punkt 3 to rzeczywiście koronny argument..
      • minerallna Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:45
        Statystycznie to może i tak, wszak kobiety mają w tej kwestii chyba przewagę,
        mylę się?
        • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:51
          W kwestii prostytucji? O męskich prostytutkach nie słyszała?
          • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:52

> W kwestii prostytucji? O męskich prostytutkach nie słyszała?
            >
            Pewnie ze slyszala, kazda z nas slyszala. Tylko popyt na nich
            mniejszy jest.
            • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:54
              Ale nadal jednego nie rozumiem - jak ktoś może to uważać za przedni żart i nawet
              żartem uważać to za plus bycia kobietą, niech mnie ktoś łaskawie oświeci??
    • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:47
      to bylo z przymruzeniem oka morgen
      jak Cie to dotknelo to gratuluje samooceny
      czy to przez ten rozwod tak ziejesz nienawiscia do calego rodu
      meskiego?
      • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:52
        Dziękuję uprzejmie za takie "żarty". Potem biorą się takie a nie inne męskie
        opinie o kobietach.
        A co ty wyciągasz dziewczyno mój rozwód, co to ma do rzeczy? I mylisz się
        sromotnie - bardzo lubię mężczyzn smile
        • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:57

> Dziękuję uprzejmie za takie "żarty". Potem biorą się takie a nie
          inne męskie
          > opinie o kobietach.

Gorsze juz opinie i stereotypy krazyly o kobietach. Ja to biore jako
          zart i do siebie nie odnosze. Olewam to co pisza o kobietach bo sama
          wiem jaka jestem, a to jak sie kobiety pozwalaja traktowac to ich
          prywatna sprawa. Niestety ale pewne opinie z nieba sie nie wziely.

> A co ty wyciągasz dziewczyno mój rozwód, co to ma do rzeczy? I
          mylisz się
          > sromotnie - bardzo lubię mężczyzn smile

Bo to nie pierwszy Twoj watek o szowinizmie, o glupich zartach- po
          prostu to widac po twoich postach ze jakas niechec do facetow
          czujesz.
          Rozwod ma do rzeczy tyle ze
          - mozliwe ze zostalas skrzywdzona
          -bardziej jeszcze mozliwe ze od dawna nikt Ci dobrze nie zrobil,
          dlatego bywasz taka nadwrazliwa.
          • golfstrom Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 14:18
            > -bardziej jeszcze mozliwe ze od dawna nikt Ci dobrze nie zrobil,
            > dlatego bywasz taka nadwrazliwa.

Słucham???
            • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:02

> Słucham???

ale co sluchasz?
              • golfstrom Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 16:16
                To taki wyraz zdziwienia.
                Np. zamiast "Co???"
                albo "Że jak???"
        • semida Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:58
          E tam,dla mnie to plus.Nie będę miała co jeść-pójdę się bzyknąć.Facet nie będzie miał co jeść-będzie grzebał po śmietnikachbig_grin
          • kali_pso Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:04
            Facet nie będzi
            > e miał co jeść-będzie grzebał po śmietnikachbig_grin

Nie bój żaby, prędzej znajdzie panią, która nakarmi niebożątko,
            opierze i da szklankę mleka przed snem tuląc do piersiwinkP
        • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 00:59
          BTW lipcowa - powyższy twój zupełnie zbędny personalny komentarz jest dodatkową
          przyczyną, dla której nie miałam ochoty odpowiadać na twoje pytania w mailach.
          To było do przewidzenia, bo twoje reakcje i komentarze w takich kwestiach są na
          ogół prymitywne, powierzchowne no i jak widać, można się spodziewać, że
          wywleczesz podobne rzeczy w najmniej odpowiednim momencie i miejscach. I jesteś
          jedną z ostatnich osób na forum, którym miałabym ochotę się zwierzać tongue_out
          • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:01
            Aha, i daruj sobie strzelanie w kwestiach mojego życia prywatnego, bo wciąż
            pudłujesz, marny z ciebie psycholog wink
            • 18_lipcowa1 [...] 04.01.09, 01:04
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:03

> BTW lipcowa - powyższy twój zupełnie zbędny personalny komentarz
            jest dodatkową
            > przyczyną, dla której nie miałam ochoty odpowiadać na twoje
            pytania w mailach.

Alez to samo napisalabym bez maili. Slowo rozwod masz w sygnaturce.
            Wystarczy. Poza tym cokolwiek byc mi prywatnie napisala, nie
            wyciagnelabym tego na forum. Napisalam tylko to co jest oczywiste
            dla kazdego czytajacego twoje watki. Ze rozwod byl. I tyle.
            Masz manie przesladowcza morgen.

Ja po prostu pisze co widze. Cos tam przeszlas wiec moze sie to
            odbijac na twoim podejsciu do mezczyzn.
            I wszystko odbierasz jako PRZECIW Tobie i kobietom.

I jesteś
            > jedną z ostatnich osób na forum, którym miałabym ochotę się
            zwierzać tongue_out

No poplakalam sie.
            • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:06
              Napisałaś tylko o rozwodzie, bo tylko tyle wiesz wink
              A chodziło mi o samo wyciąganie spraw personalnych, gdy to zupełnie nie jest
              koniecznie, ale widocznie merytoryczna dyskusja cię przerasta.
              • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:07
                Aha, czego mi brak?? Bo coś nie doczytałam tongue_out
                • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:11
                  morgen_stern napisała:

> Aha, czego mi brak?? Bo coś nie doczytałam tongue_out

Penisa moja droga. Penisa, ktory sprawi ze w koncu zaczniesz sie
                  usmiechac i przestaniesz wietrzyc podstep. I ze troche z dystansem
                  podejdziesz do pewnych spraw.
                  • babowa Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:48
                    18_lipcowa1 napisała:

> morgen_stern napisała:
                    >
                    > > Aha, czego mi brak?? Bo coś nie doczytałam tongue_out
                    >
                    >
                    > Penisa moja droga. Penisa, ktory sprawi ze w koncu zaczniesz sie
                    > usmiechac i przestaniesz wietrzyc podstep. I ze troche z dystansem
                    > podejdziesz do pewnych spraw.

Padłam big_grin
                    lipcowa -piąteczka big_grin
                    • malila Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 09:57
                      babowa napisała:

> 18_lipcowa1 napisała:

> > Penisa moja droga. Penisa, ktory sprawi ze w koncu zaczniesz sie
                      > > usmiechac i przestaniesz wietrzyc podstep. I ze troche z
                      dystansem
                      > > podejdziesz do pewnych spraw.
                      >
                      >
                      > Padłam big_grin
                      > lipcowa -piąteczka big_grin

Wreszcie zaczynam rozumieć, gdzie się zaczyna pogoń za byle
                      portkamiwink
                      • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 13:42

> Wreszcie zaczynam rozumieć, gdzie się zaczyna pogoń za byle
                        > portkamiwink
                        >

alez ja jestem daleko od twierdzen ze byle jaki pan uszczesliwia
                        ja mowie o penisie
                  • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 09:34
                    Cytat> Penisa moja droga. Penisa, ktory sprawi ze w koncu zaczniesz sie
                    > usmiechac

No i właśnie to miałam na myśli pisząc o tym, że podchodzisz do takich spraw
                    prymitywnie i powierzchownie. Powtarzasz najbardziej wkurzające męskie teksty
                    wobec kobiet. A o mój uśmiech się nie martw, jestem zawsze pogodna i
                    uśmiechnięta, wierz mi wink
                    W ogóle dużo się o mnie martwisz, to szalenie miłe, dziękuję wink
                    • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 13:43

Nie podchodze prymitywnie, po prostu widze u niektorych kobiet stan
                      niedopchniecia. Uwierz mi, po tym swiat nabierze kolorow, a ludzie
                      nie beda tacy podstepni. Sproboj.
                      • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 13:52
                        Coś ty się tak uparła, że mam problemy z częstotliwością uprawiania seksu? A
                        poza tym jakie to płytkie z tym niedopchnięciem, coraz bardziej mnie
                        rozczarowujesz smile Ale jeszcze raz dziękuję za troskę! Pragnę cię zapewnić, że w
                        tej kwestii świetnie sobie radzę wink i skończmy już tę żałosną przepychankę,
                        którą w tym wątku ty zaczęłaś. Deczko to poniżej mojej godności.
                        • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 14:05
                          Szkoda ze nie ma juz watku w ktorym Ty zaczelas podobna zalosna
                          przepychanke.
                          Bez powodu, bez istotnych argumentow tez sie przyczepilas do mnie.
                          Zapomniala morgen?
                          Oj bidulko. Niedobra Lipcowa zniszczyla Ci watek, w ktorym mialas
                          byc gwiazda?
                          Ogolnie Ty chyba masz jakies problemy z samoocena morgen?Chcialabys
                          byc taka super hiper kontrowersyjna ale Ci nie wychodzi.

Nie wiem jaka jest ilosc seksu ktora uprawiasz, moze jest i czesta,
                          ale jakos pozostawia wiele do zyczenia.
                          Dobrze dopchnieta kobieta nie walczy z meskim gatunkiem, nie wietrzy
                          wszedzie podstepu przeciw kobietom, lesbijkom, nie wierzy zamachu na
                          jej prywatne zycie itp.
                          Tak wiec zrob co Ci radze, zobaczysz jakie zycie jest piekne.
                          • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 14:12
                            Z jakiegoś niewytłumaczalnego dla mnie powodu usilnie chcesz przekonać siebie,
                            mnie i wszystkich wokół, że jestem zgorzkniała, sfrustrowana i niedopchnięta.
                            Lubię sprawiać ludziom przyjemność, więc TAK, jestem stęsknioną za penisem
                            sfrustrowaną panną, mam nadzieję, że poprawiłam ci humor na niedzielę wink

Cytat> Nie wiem jaka jest ilosc seksu ktora uprawiasz, moze jest i czesta,
                            > ale jakos pozostawia wiele do zyczenia.

Szokujące dla mnie jest to, że nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo ośmieszasz
                            się takimi tekstami. Ale ok, miałam być nieszczęśliwa, zapominam się i wypadam z
                            roli tongue_out
                            • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 14:14
                              > Z jakiegoś niewytłumaczalnego dla mnie powodu usilnie chcesz
                              przekonać siebie,
                              > mnie i wszystkich wokół, że jestem zgorzkniała, sfrustrowana i
                              niedopchnięta.
                              > Lubię sprawiać ludziom przyjemność, więc TAK, jestem stęsknioną za
                              penisem
                              > sfrustrowaną panną, mam nadzieję, że poprawiłam ci humor na
                              niedzielę wink
                              > Szokujące dla mnie jest to, że nie zdajesz sobie sprawy, jak
                              bardzo ośmieszasz
                              > się takimi tekstami. Ale ok, miałam być nieszczęśliwa, zapominam
                              się i wypadam
                              > z
                              > roli tongue_out
                              >
                              >
                              Plisss skoncz juz!
                              Napisalam co uwazam, czy Cie to oburza czy nie, nie wiem, ale rozwaz
                              to. Tak jak pisalam- sloneczko wyjdzie zza chmur wink
                          • ib_k Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 14:21
                            18_lipcowa1 napisała:
                            > Nie wiem jaka jest ilosc seksu ktora uprawiasz, moze jest i czesta,
                            > ale jakos pozostawia wiele do zyczenia.
                            > Dobrze dopchnieta kobieta nie walczy z meskim gatunkiem, nie wietrzy
                            > wszedzie podstepu przeciw kobietom, lesbijkom, nie wierzy zamachu na
                            > jej prywatne zycie itp.

Jesteś po prostu wulgarna i głupia.
                            • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:06

> Jesteś po prostu wulgarna i głupia.

Powaznie? A jednak jestem pewna ze morgen by pomoglo.
                              Satysfakcjonujące życie seksualne wpływa na zdrowie fizyczne,
                              psychiczne i kontakty interpersonalne.
                              Popatrz na to
                              'Seks działa jak naturalny masaż. Intymna gimnastyka usuwa wzmożone
                              napięcie mięśni spowodowane stresem. Dotyk kochanka stymuluje
                              funkcjonowanie układu parasympatycznego, który odpowiada za relaks
                              organizmu. Poprawia się praca serca i układu krwionośnego. Seks
                              uzdrawia ciało, ale wpływa również pozytywnie na psychikę. Erotyka
                              odpręża, przynosi zadowolenie i odpoczynek od wewnętrznych
                              dylematów, problemów. Jest zbawiennym kompresem na obolałą,
                              zestresowaną duszę. Powoduje leczniczą amnezję, która odrywa Cię od
                              codziennych przeciążeń. Daje okazję do bycia nieskrępowaną i wolną.

W czasie erotycznych zabaw uruchamiasz skryte fantazje, tłumione
                              potrzeby. Czujesz się "lżejsza" psychicznie, oczyszczona. Bliskość
                              seksualna redukuje stany lękowe. Rozładowuje negatywne emocje:
                              frustrację, złość, agresję. Intymne pieszczoty przekazują nie tylko
                              gesty pożądania. Są sygnałami oparcia, bezpieczeństwa, zaufania.
                              Wyrażają wspólnotę, opiekę, dowartościowują. Zapewniają, że jesteśmy
                              potrzebne, ważne i akceptowane. Dzięki temu lepiej znosimy krytykę i
                              zawodowe porażki'

www.ona.24polska.pl/ona_i_seks/artykuly,eliksir_szczescia,285.html
                              • kali_pso Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:30

Są sygnałami oparcia, bezpieczeństwa, zaufania.
                                Wyrażają wspólnotę, opiekę, dowartościowują. Zapewniają, że jesteśmy
                                potrzebne, ważne i akceptowane. Dzięki temu lepiej znosimy krytykę i
                                zawodowe porażki'

Połowa forumiczek udowodni Ci Lipcowa, że to daje również
                                macierzyństwo, będące oczywiście pokłosiem seksu, ale nie samym
                                seksemwinkP, część, że mozna ten stan uzyskać poprzez jakieś używki(
                                jak wiemy, uzytkowniczek tych wspomagaczy tutaj nie brakuje)... Może
                                więc bez przesady z tym lekiem na całe zło?
                                • 18_lipcowa1 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:32
                                  ja nie mowie ze to lek na cale zlo, ja mowie ze to lek dla Morgen wink
                              • babcia47 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 05.01.09, 19:37
                                > Powaznie? A jednak jestem pewna ze morgen by pomoglo.
                                > Satysfakcjonujące życie seksualne wpływa na zdrowie fizyczne,
                                > psychiczne i kontakty interpersonalne.
                                a mi sie wydaje ze to nie Twój cyrk i nie Twoje małpy..a sam dowcip
                                mi się podoba gdy porównam "meskie" dowcipy w guście: "dlaczego piwo
                                jest lepsze niz kobieta"..nawiasem mówiąc osoby inteligentne podobno
                                poczucie humoru posiadają i nie traktuja wszystkiego ze smiertelną
                                powagą, dosłownie i "do siebie"..i teraz zaczynam się zastanawiać
                                czego Tobie tu zabrakło? Poczucia humoru, dystansu, inteligencji? i
                                po co była ta "wycieczka osobista" do Morgen???
                  • jowita771 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 05.01.09, 13:09
                    Tekst o penisie pasuje do ciebie, lipcowa, godzien prawdziwego prymitywa.
                • jola9932 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 01:11
                  O matko morgen ileż można? wszędzie teoria spisku przeciwko kobietom, gejom i
                  ptakom, wyluzuj albo zmień gacie na mniej ciasnetongue_out
                  • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 09:30
                    To ty wyluzuj. Ten wątek miał być w założeniu żartobliwy, dopóki nie wlazła tu
                    lipcowa z jedynie słusznymi teoriami na temat mojego życia.
                    • ciociacesia mnie tam ubawił 05.01.09, 19:17
                      > To ty wyluzuj. Ten wątek miał być w założeniu żartobliwy, dopóki nie wlazła tu
                      > lipcowa z jedynie słusznymi teoriami na temat mojego życia.
                      tekst ktory zacytowałas jakis mało smieszny, ale wesolo sie zrobiło jak sie za
                      czuby z lipcowa wziełyscie. ja wam kisielu nagotuje. mam ananasowy, moze byc?
    • minerallna ??? 04.01.09, 01:36
      Takie osobiste wycieczki, podoba Wam się to? Morgen i Lipcowa.
      Wymiana maili, a potem publikacja części na forum. Po co te maile, bo jak nic
      nie rozumiem. Albo morda w kubeł albo zezwolenie na rozpowszechnianie.
      Ja chyba nigdy nie zrozumiem gadulstwa mojej płci.
      • jola9932 Re: ??? 04.01.09, 02:27
        mineralna jaka publikacja maili na forum?? morgen lubi sie obnażać publicznie i
        jej rozwód nie jest żadną tajemnicą jak i wiele intymnych szczegółów z jej
        zycia. No a z rana fanki staną w obronie więc trzymaj sie lipcowa bo uraziłaś
        nie byle kogotongue_out
        • morgen_stern Re: ??? 04.01.09, 09:29
          Oj dajcie spokój dziewczyny. Lipcowa coś ewidentnie do mnie ma, bo po cholerę
          jednocześnie czepia się na forum i pisze maile z osobistymi pytaniami? I jakoś
          nikt nie zauważył, że ja też się chciałam pośmiać z tych 50 powodów, a
          zdenerwował mnie tylko 3 punkt.
          No i ta tęsknota za penisem.. naprawdę mnie to rozbawiło wink
          • anulka.p Re: ??? 04.01.09, 10:12
            Pomijając całą tę żenadę w tym wątku, ta lista - jakie to słabe.
            Najbardziej wyświechatanee stereotypy, mało zabawne, i bzdurne, i
            jakby z 19 wieku " Nikt nie oczekuje od ciebie, że utrzymasz
            rodzinę" , " Potrafisz ugotować cos więcej niż ryż z
            paczki" "Farbowanie włosów nie będzie uznane za dewiację", To
            właśnie dla kobiety facet traci głowę!" jasne - i nigdy na odwrót.

No i bzdet roku w wykonaniu Semidy:
            "E tam,dla mnie to plus.Nie będę miała co jeść-pójdę się
            bzyknąć.Facet nie będzie miał co jeść-będzie grzebał po śmietnikach"
            Po prostu złota czczionka dla koleżanki.
            • morgen_stern Re: ??? 04.01.09, 10:17
              Tylko ktoś, kto prostytutkę widział jedynie na Pretty Woman mógł coś takiego
              napisać wink
          • 18_lipcowa1 Re: ??? 04.01.09, 13:44
            No pacz a jak ja napisalam ze cos do mnie masz, bos mnie zaczepila w
            innym watku tos podkulila ogon i uciekla.
            A widzisz jak to fajnie?
    • umasumak Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:07
      Beznadzieja. Po pierwsze dlatego, że większość punktów to wyświechtana
      półprawdy, po drugie dlatego, że reszta to totalna bzdura. Chociażby to, że w
      śród kobiet nie ma sprawców przemocy rodzinnej. Albo, że kobieta nie ma pojęcia
      co to jest wiertarka udarowa. To tak na szybko - rzuciło się mi po prostu w oczy
      jako nowość w tego typu bzdurnych wyliczankach.
    • kali_pso Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:10

Część tych wpisów jest głupia, część głupsza, niektóre zupełnie
      durne..wszystkie mało śmieszne a niektóre nieprawdziwe, jak np. 45.
      Chociazby wczorajszy "Biały Oleander" pokazuje, ze kobiety sa w
      stanie robic dla facetów/przez facetów o wiele gorsze rzeczy niż
      śpiewanie serenad.
      • morgen_stern Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:15
        Dziękuję wam za powrót do meritum wątku, wbrew opinii niektórych naprawdę nie
        bawi mnie roztrząsanie na forum szczegółów mojego prywatnego życia wink

Jest to właśnie taki stek stereotypów w większości, z pewnością autorstwa faceta.
        Natomiast czy ktoś mógłby wyjaśnić, o co chodzi w punkcie 16? Kombinuję i nic mi
        o głowy nie przychodzi wink może to tłumaczenie z angielskiego i ktoś
        przetłumaczył jakiś idiom, czy co?
        • malila Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:42
          morgen_stern napisała:
          > Natomiast czy ktoś mógłby wyjaśnić, o co chodzi w punkcie 16?

To pewnie zależy od tego, co dla kogo oznacza "chęć do życia".
          Czasem facetom się wydaje, że życie=seks, a cheć do życia wykazują
          szczypiąc w pośladywink Nie siebiesmile
          • ciociacesia punkt 16 05.01.09, 19:32
            mi sie nasunęło ze moze chodzi o to ze drechy nie pobiją kobiety za sam wygląd -
            ale to troche naciągane i pod wpływem tego ze mojego chłopaka ciągle nawalali w
            rodzinnym miescie za sam fakt istnienia smile opamietam jak pierwszy raz
            przyjechałam i prowadził mnie z dworca, ' a na tym osiedlu chca mnie zabic' 'a
            tu mnie kiedys pobili', a tedy uciekałem z kumplem przed bandą' tongue_out
      • semijo Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 10:24
        Niektóre durne i powielające stereotypy np. ten -
        39. Tylko w twoim przypadku słowo „nie” może znaczyć „tak”.

Ale niektóre fajne i coś w nich jestsmile zwłaszcza ten ostatni przeze
        mnie zacytowanysmile
        9. Zawsze możesz udawać, że było ci dobrze.
        10. Nikt nie oczekuje od ciebie, że utrzymasz rodzinę.( nawiązanie
        do wątku liliwink)
        22. Kobieta może się rumienić.
        23. Płacz – nawet bez powodu – nie będzie przejawem mazgajstwa
        36. Przeżywasz dwa rodzaje orgazmu.
        49. Jeśli zajdziesz w ciążę masz pewność, że brałaś w tym udział.
        • ciociacesia i o penisie 05.01.09, 19:35
          6. Nie musisz przejmować się nieoczekiwaną wypukłością pod rozporkiem.
          gdyby nie to chyba bym umrła z tesknoty za penisem - to tak w nawiazaniu do
          lipcowej - nie uwazam sie za szczegolnie sfrustrowaną, ale penisa mi tak
          strasznie brak... chlip, chlip
    • hexella Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:08
      e tam, ktoś to napisał "na kolanie" i specjalnie się nie przyłożył.
      Do kazdego można bez trudu znaleźć antytezę. Tekst miał być pewnie
      jajcarski, ale autor powinien jednak poszukać talentu w innej
      dziedzinie.
      • doral2 Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:25
        no taki fajny wacik spierniczony uncertain
        mnie punkt 10 bardzo kręci, w ramach ostatnich dyskusji big_grin
        • kali_pso Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 15:32

> mnie punkt 10 bardzo kręci, w ramach ostatnich dyskusji big_grin

Co przekonuje mnie do tezy, że te 50 wydumanych samousprawiedliwień
          jest autorstwa kobietywinkP
          • semijo Re: 50 powodów, dla których warto być kobietą 04.01.09, 20:06
            Jakoś syndrom niedopchnięcia po lekturze forum bardziej widać u
            Ciebie lipcowa. Jesteś głupia i wulgarna jak dobrze ktoś określił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka