marlena_w 07.11.03, 23:44 Mam prośbę: otóż potrzebuję skontaktować się z Polakiem zamieszkałym w Republice Południowej Afryki. Jesli znacie taką osobę - bardzo proszę o namiary (mail, telefon) Dziekuję! Marlena - mama Emi Mail: marlena10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosiamamafilipa Re: RPA 08.11.03, 12:19 hej niestey nie znam niekogo takiego ale moze poprostu napisz do polskiego konsulatu w tym kraju mysle ze adres mailowy znajdziesz na stronach ministerstwa spraw zagranicznych adres jak wszystkich ministerstw nazwa ( w skrocie) .gov.pl pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_w Re: RPA 08.11.03, 20:14 Pisałam już do konsulatu RPA w Polsce z prośbą o adresy organizacji polonijnych w RPA. Proszą o kontakt osobisty, ale nie mam możliwości pojechać do Warszawy. Skorzystam z Twojej rady i napiszę do konsulatu polskiego w RPA. Ponawiam jednak swoją prośbę: jesli któraś z Was, drogie eMamy, ma w RPA kogoś znajomego - proszę o kontakt! Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
brzoze Re: RPA 09.11.03, 21:13 Spróbuj na GG w szukaj znajomych wpisać w polu miejscowość jakieś duże miasto z RPA - ja w ten sposób znalazłam Polaków w Nowej Zelandii pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś