golfstrom 01.03.09, 13:53 Młodemu we wrześniu wyszły dwie dolne jedynki. Teraz idą mu dwa górne, ale tak jakby dwójki albo trójki. Spotkałyscie się z czyms podobnym? Szef mi mówi, że to się zdarza. Ale ja się trochę martwię tym wampirzym rozstawiem zębów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deodyma Re: A propos zębów. 01.03.09, 14:11 z moim Mikolajem tez tak bylo najpierw wyszly mu dwie dolne jedynki a pozniej dwa gorne zeby wygladal, jak wampir 6 marca skonczy 16 msc, ma 14 zebow i teraz wychodza mu te najgorsze. czworki. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: A propos zębów. 02.03.09, 10:00 Mojemu tak własnie wyszły, najpier dolne jedynki a potem gorna dwojka, a teraz czekam dalej na rozwoj wydarzen Odpowiedz Link Zgłoś
czarnataka Musisz uważać!!!Bo... 02.03.09, 11:00 Mnie (jak byłam malutka oczywiście) najpierw wyrosły kły (na górze i na dole). Teraz mam przez to same problemy. Do tej pory mam górne kły mleczne a stałe zęby mam na podniebieniu (nie widać ich są ustawione równolegle z podniebieniem). Ortodontka powiedziała, że to prawdopodobnie dlatego, że będąc maluszkiem tak mi dziwnie rozły. Mam jeszcze mleczaki-hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzior077 Re: A propos zębów. 02.03.09, 11:05 Mojej córce wysyp zębów zaczął się właśnie od dwójek, wyglądało to komicznie.Jedynki nadgoniły później. Nic się nie martw taka kolejność się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś