Dodaj do ulubionych

25 LAT UPLYNIE WKROTCE KIEDY GDANSK OPUSCILEM

IP: *.proxy.aol.com 22.01.04, 01:18
ale na pozostale lata mojego zycia,miastem moim najukochanszym na swiecie
pozostanie,powroce z pewnoscia tam gdzie sie rodzilem i chrabaszcze lapalem
wieczorami,a pozniej ich "muzykalnosc" ze sloika podziwialem.Pzdr.dla
wszystkich Gdanszczan .
Obserwuj wątek
    • biedronka2003 Re: 25 LAT UPLYNIE WKROTCE KIEDY GDANSK OPUSCILEM 22.01.04, 06:40
      Czas leci! Ja przebywam poza krajem "tylko" 10 lat. Daleko Cie ponioslo?
      Rowniez mieszkalam w Gdansku. Pozdrawiam!
      • Gość: Marek Re: 25 LAT UPLYNIE WKROTCE KIEDY GDANSK OPUSCILEM IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 01:10
        Az do New York mnie ponioslo ,a Ciebie o ile wolno mi zapytac?
        • biedronka2003 Re: 25 LAT UPLYNIE WKROTCE KIEDY GDANSK OPUSCILEM 23.01.04, 04:24
          Vancouver, Kanada :)
        • pstolars Fil jest ostry ale cos w tym jest. 24.01.04, 15:19
          Tak. Pamieta sie tylko o tych dobrych rzeczach, a jak tak tu dobrze to czemu
          tu nie mieszkasz? Wracaj i pracuj tutaj na rzecz tego 'ukochanego' miasta
          i 'ukochanego' kraju. Tak, tak.

Nie sadze, ze jakbys naprawde chcial to bys nie mogl.

A jednak jestes tam a nie tu i cokolwiek bys nie napisal to czyny swiadcza
          wiecej niz slowa. Niestety.
          • Gość: ostryFil Re: Fil jest ostry ale cos w tym jest. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 24.01.04, 17:09
            ...to taka emigrusia-dolarusia Marka gadka do polskiego - jego zdaniem -
            głupola Władka.
    • Gość: Maga Re: 25 LAT UPLYNIE WKROTCE KIEDY GDANSK OPUSCILEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 20:19
      Ja wyjechałam rok temu z Gdańska na drugi koniec Polski, nic nie zapowiada, że
      tam wrócę, i choć urodziłam się jeszcze gdzie indziej, to Gdańsk zostanie moim
      najukochańszym miejscem na ziemi. Tyle wydeptanych ścieżek, tyle ludzi tu
      zostawiłam, i jak o tym myślę, to ryczę jak bóbr...
    • Gość: zazdrosnyFil Toś szczęściarz, żeś się wyrwał z tego zadupia !!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 22.01.04, 21:07
      Jakże Ci zazdroszczę ... Tylko Ci gratulować!!!
      • Gość: Marek Re: Toś szczęściarz, żeś się wyrwał z tego zadupi IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 01:03
        Nie zazdrosc,ja tobie zazdroszcze ,ze tam mieszkasz,a jak bedziesz mial szanse
        na wyjazd na Zachod(mimo ze bedziesz juz bogatym i szczesliwym w nowym zyciu
        swoim),zobaczysz co zostawiles w wspomnieniach lat dzieciecych swoich,nie latwo
        Ci bedzie sie z tym pogodzic,pzdr.
        • Gość: skowytFila Krokodyle łzy lejesz z Tych Twoich prapolskich... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.01.04, 09:38
          patriotyczno-katolyckich oczętów! Za grosz Ci nie wierzę - jeden fałsz
          przemawia przez Ciebie. Jeżeli aż tak "cierpisz", to wróć na to zadupne łono -
          po tygodniu będziesz ze skowytem i kwikiem wyrywał z powrotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka