Dodaj do ulubionych

Okna DAKO Gdańsk

01.09.14, 13:50
Czy w rejonie Gdańska znajdę sprawdzonych dystrybutorów marki DAKO? Bardzo przemówiła do mnie reklama puszczana w radiu i chciałbym zobaczyć i pomacać ich produkty osobiściebig_grin Szukam tutaj opinii o ich produktach etc. Będę potrzebował 6 okien do mieszkania w kamienicy.
Obserwuj wątek
    • aless-sio39 Re: Okna DAKO Gdańsk 12.09.14, 17:14
      Dako będzie daleko, bo w Słupsku masz najbliższy firm. Posprawdzaj w panoramie firm i skontaktuj się z kimś bliżej. Może Ci sprowadzą. Dlaczego akurat ta firma? Mało jest ich na rynku?
      • mr0-0wa Re: Okna DAKO Gdańsk 16.09.14, 11:35
        Ja też słyszałem reklamę w radiu ostatnio. Może wymiana okien by się przydała, ale jak rozróżnić producentów. Kazdy ma w ofercie pełno jakiś oznaczników jest jakiś poradnik przy wyborze okien? Wiem głupie pytanie ale no jak się nie ogarnia to trzeba szukać odpowiedzitongue_out
        • mateusz.matyszewski6 Re: Okna DAKO Gdańsk 17.09.14, 11:30
          No jak dla mnie to chyba potrzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czego tak na prawdę potrzebujesz? Mieszkasz w domu czy w bloku, to podstawowa różnica. Nawet takie kwestie jak piętro na którym chcesz montować okna mają znaczenie.
          • vivit.natan Re: Okna DAKO Gdańsk 18.09.14, 11:46
            Dako powinno się sprawdzić w kamienicy, gdzie częstym problemem jest mocna utrata ciepła. Mają duży wybór wydajnych okien zatrzymujących ciepło.
            • jatojat-ojasne Re: Okna DAKO Gdańsk 23.09.14, 16:50
              Poniekąd przyłączam się do tego pytania.Chciałabym się dowiedzieć czy okna takie ciepłe sprawdzają się tylko w domu? Bo tam wiadomo idzie w parze z oknami termoizolacja całego budynku a w blokach to różnie bywa i zastanawiam się czy jest sens kupować ciepłe okna czy wystarczą takie zwykłe. Średniej klasy?
              • czyzewski.patryk Re: Okna DAKO Gdańsk 30.09.14, 16:35
                W necie można znajeźć całkiem spoko filmik gdzie gość tłumaczy wszystkie parametry, z którymi się spotkasz przy zakupie okien.
                www.infookno.pl/JAK_WYBRAC_DOBRE_OKNA.html
                ja tutaj sporo się dowiedziałem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka