Dodaj do ulubionych

internetowy ANTYRADAR

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 01:20
w związku z tym , że kończy mi się kasa na dyskusje z panami w białych czapkach
proponuję również w interesie wszystkich Was jeżdżących zrobić listę miejsc w
Trójmieście w których się można natknąć na "operatorów suszarek"
jako pierwszy podam miejsce mojego zgonu: Słowackiego zjeżdżając z obwodnicy na
zwęzeniu dwupasmówki w lesie (przystanek autobusowy, zakaz wyprzedzania, 50km/h)
pozdrawiam
ps.a może jeszcze n-ry rej.cywilnych auto-video-radarów...
Obserwuj wątek
    • Gość: koprofag Re: internetowy ANTYRADAR IP: 157.25.158.* 10.08.01, 08:21
      w gdyni zjezdzajac z wielkopolskiej w kierunku aleji zwyciestwa na wysokosci
      lowickiej - tam jest wiraz i wypadajac z niego wjezdza sie prosto na celownik.
      Oni w tym miejscu powinni stac ale raczej w nocy bo to wlasnie wtedy jacys
      kretyni dwa razy w ciagu ostatniego roku skasowali przystanek autobusowy
      (wypadajac z tego wirazu ale to trzeba chyba ze 130 zapierdalac)

na kolibkach w dwie strony ale to standard - przestrzegam jednak przed
      wyjatkawa perfidia - jeden radiowoz nieco nizej mijasz go fajnie jest zrobiles
      ich w ch... przyspieszasz i... wpadasz na drugi stojacy przy sklepie z
      lazienkami przed groblewskim

na wysokosci dworca wzgorze maxymiliana w kierunku gdanska - poznym wieczorem i
      noca
      • Gość: mark6 Re: internetowy ANTYRADAR IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 09:44
        we wrzeszczu na Gronwaldzkiej przed skrzyżowaniem z Wojska Polskiego jest
        ograniczenie do 60, zaraz potem do 50. Misie lubia sie tam zaczaic szczegolnie
        w nocy, kiedy z daleka miedzy drzewami w ogole ich nie widac.
    • Gość: mcroti Re: internetowy ANTYRADAR IP: *.ibngr.edu.pl 10.08.01, 09:47
      Radze uważać na odcinku Armii Krajowej w Gdąńsku przed skrzyzowaniem z Łostowicką. Tam jest co
      prawda ograniczenie do 80 (którego staram się zreszta przestrzegać) ale widziałem juz delikwentów
      którzy dawali na tym odcinku łychę a potem musieli dawać po heblach. Stoja z rzadka, ale sa bardzo
      skuteczni:))))
      • Gość: Witek Re: internetowy ANTYRADAR IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 12:15
        W drodze z Sopotu do Gdyni, zaraz przed sama tabliczka Gdynia przy stacji
        bezynowej tam od sopotu jest dluga prosta i wszyscy pruja wiecej niz dozwolone
        70.
        • cmd26 Re: internetowy ANTYRADAR 10.08.01, 13:13
          Gość portalu: Witek napisał(a):

> W drodze z Sopotu do Gdyni, zaraz przed sama tabliczka Gdynia przy stacji
          > bezynowej tam od sopotu jest dluga prosta i wszyscy pruja wiecej niz dozwolone
          > 70.

W Sopocie na Obodrzycow obok tych nowych osmiu domkow zbudowanych przez Sewaco -
          bardzo czesto tam stoja - jest tam ograniczenie bodajze do 40 a wiekszosc
          kierowcow ponizej 60 nie jezdzi :)
          • Gość: KOWI Re: internetowy ANTYRADAR IP: 144.167.40.* 10.08.01, 22:42
            Czy ktosik wie, czy antyradary kupione w USA (jak np: Cobra) beda dzialac w
            Polsce ? (9 fali x, k, ka, laser etc)

P
            • mcroti Re: internetowy ANTYRADAR 10.08.01, 22:45
              O ile mi wiadomo to takie urzadzenia (pod taka nazwa) widziałem kiedys nawet na stacjach benzynowych
            • Gość: EKO Re: internetowy ANTYRADAR IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 01:44
              ponoć większość takich urządzeń jest stamtąd przywożona i raczej te wszystkie
              są u nas używane
              • cmd26 Re: internetowy ANTYRADAR 11.08.01, 01:47
                Gość portalu: EKO napisał(a):

> ponoć większość takich urządzeń jest stamtąd przywożona i raczej te wszystkie
                > są u nas używane

a podonbno dresiki wierza, ze jak sie powiesi plyte CD na lusterku, to ta bedzie
                odbijala promien radaru i samochod nie zostanie namierzony :)))))
                • Gość: Zły . IP: *.uwgda.gov.pl 16.08.01, 14:28
                  gdzieś ty to usłyszał że dresiki akurat, płyte wieszają akurat wieśniak z
                  miejscowości takich jak np. pszczółki, kolbudy itp. zastanów się co piszesz
            • Gość: slawek Re: internetowy ANTYRADAR IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 15:55
              Mam Cobre 6050 i juz mi sie zwróciła :)
    • Gość: Czeczen Re: mam numery wideoradarów IP: *.uwgda.gov.pl 16.08.01, 14:22
      chcecie piszcie to są autentyczne numery rej. postaram się je napisać
      z radarem stoją również przy wyjeździe z dolnego Sopotu w obu kierunkach za
      zakrętem, Hallera we Wrzeszczu ograniczenie do 50km, trakt konny ograniczenie do
      50km na wysokości pogotowia, chełm trasa na obwodnice ogr. 80km, Marynarki
      Polskiej przed wiaduktem w kierunku Nowego Portu i za koło stacji Statoil i w
      zatoczce przed wiaduktem koło przystanku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka