Gość: Pierwszy jestem IP: *.chello.pl 14.03.10, 19:51 ... no i wiecie kto musi odejść? komuś inet odcieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: btw Rondo całkiem nowe, a gdzie podziały się pasy? IP: *.chello.pl 14.03.10, 20:29 Ja wiem...ZIMA musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polinik Rondo całkiem nowe, a gdzie podziały się pasy? IP: *.chello.pl 15.03.10, 01:06 Ale po co malować tam pasy? Przecież pasy ruchu są oddzielone betonowymi klockami, więc widać co i jak. A ten "koszmar" to ma chyba tylko autor artykułu, bo rondo jest genialne i doskonale się sprawdza. Przejazd przez skrzyżowanie jest od razu po dojechaniu. Przed remontem Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rondo całkiem nowe, a gdzie podziały się pasy 15.03.10, 05:38 Gość portalu: Polinik napisał(a): > Ale po co malować tam pasy? > Przecież pasy ruchu są oddzielone betonowymi klockami, więc widać co i jak. *********************** Czyżby więc Tusk i Kotłowski nie widzieli, jak ono wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez nieudacznicy IP: *.chello.pl 15.03.10, 10:40 i znowu mieciu dowiaduje się o nieprawidłowościach od dziennikarzy - co ten facet robi w pracy ja się pytam?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Rondo całkiem nowe, a gdzie podziały się pasy? IP: 194.181.110.* 15.03.10, 11:13 No i wykrakali: Radio Gdańsk: Trzy osoby ranne w wypadku, w Kokoszkach (godz. 15.03.2010. godz.7:59) "Mamy już więcej informacji odnośnie wypadku przy skrzyżowaniu ulic .owatorów i Budowlanych w Gdańsku - Kokoszkach. Tam około 7.15 autobus linii 126 zderzył się z ciężarówką, która nie ustąpiła pierwszeństwa na rondzie i uderzyła w bok autobusu. Jak mówią policjanci trzy osoby zostały w tym zdarzeniu ranne. Dwóch pasażerów autobusu i kierowca ciężarówki." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełowiak Rondo całkiem nowe, a gdzie podziały się pasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 11:13 Gdańska jakość to bylejakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tiktak Nic nowego - jak zwykle B_U_R_D_E_L na kółkach! IP: 213.192.66.* 15.03.10, 15:50 Nic nowego w tym temacie - w grodzie "zarządzanym" przez A. Owicza jak zwykle codzienny B_U_R_D_E_L na kółkach! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Espen przygłup z Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 16:03 wyjątkowy Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: przygłup z Ciebie 15.03.10, 17:19 Gość portalu: Espen napisał(a): > wyjątkowy ************************** No właśnie: gdzie on widzi te kółka? Odpowiedz Link Zgłoś