Gość: wefwf Wybielanie Komorowskiego przez GW IP: *.elblag.vectranet.pl 23.04.10, 19:04 tak to wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maYAGA Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.interkonekt.pl 23.04.10, 19:08 Miejsce trupa jest w grobie. Pogrzeb to nic więcej niż sposób utylizacji zwłok. Cały ceremoniał pogrzebowy to nic innego tylko zaklinanie śmierci: niech ona dotyczy innych nie mnie, niech ofiarą dla niej będzie zmarły, niechaj nasycona bogatą ofiarą i pysznym ceremoniałem pogrzebowym odejdzie precz na tereny odległe, dalej ode mnie i moich bliskich. Pani Walentynowicz nie była postacią historyczną, nie jest i nie będzie nią pomimo wawelskiego pochówku prezydent nieboszczyk Kaczyński. Byli oni pionkami na szachownicy, gdzie wielcy tego świata przesuwali figury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 19:15 jo... natürlich Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni nie ! 23.04.10, 19:18 Jaka to żenada. PIS-uary wytaczają ostatni oręż. Ostatni trzeżwi.Biedacy. Żałosne błazny ! A ta Walentynowicz to otępiała suwnicowa a nie KTOŚ. Taka ot bełkocząca starowinka. Głupiutka jak kura. I o co ten hałas ?? Symbole, symbole , bez końca symbole zamiast troski o dziś i jutro. Biedna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herkus Re: Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:42 Maciejukozlowski nikt nie obwinia cię za to, że jesteś idiotą. Można mieć tylko żal do twoich rodziców, że nie nauczyli cię milczeć ---- maciejkozlowski napisał: > Jaka to żenada. PIS-uary wytaczają ostatni oręż. Ostatni trzeżwi.Biedacy. > Żałosne błazny ! A ta Walentynowicz to otępiała suwnicowa a nie KTOŚ. Taka ot > bełkocząca starowinka. Głupiutka jak kura. I o co ten hałas ?? Symbole, > symbole , bez końca symbole zamiast troski o dziś i jutro. Biedna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniamin Re: Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni IP: *.col.wideopenwest.com 23.04.10, 21:04 Oj Macieju!!!! Czlowiek moze byc niski,ale nie powinien byc maly.Ty robaczku aby jestes trzezwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni IP: *.toya.net.pl 23.04.10, 21:31 Tyś prawdziwy Polak, i sumienie Narodu! Weź podręczni histori dla klas 1-3 i czytaj nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni IP: *.chello.pl 23.04.10, 22:58 Cham i prostak. Tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PU Re: Dla Pis-owców wszyscy z PO cuchną wódką. Oni IP: *.hsd1.md.comcast.net 24.04.10, 04:04 "A ta Walentynowicz to otępiała suwnicowa a nie KTOŚ" nie wiesz co mowisz - zatem nie mow Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... 23.04.10, 19:19 Kiedyś był "dziadek z Werhmachtu", dziś mamy skandal nad grobem. Tak oto PiS rozpoczął kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 23:02 Dlatego wlasnie nie mozna wybierac takich badziewiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
velobit Re: Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było 24.04.10, 09:11 W sprawie dziadka sedno sprawy tkwi w tym, ze Tusk skłamał. Był nawet reportaż w TVN, który nie został pokazany na antenie. Był do obejrzenia w internecie. Ciotka Tuska mówiła zdziwiona, że jak to DOnald nie wiedział o dziadku w Wermahcie, skoro cała rodzina wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Skandal z dziadkiem 24.04.10, 09:58 velobit napisał: > W sprawie dziadka sedno sprawy tkwi w tym, ze Tusk skłamał. Był nawet reportaż > w > TVN, który nie został pokazany na antenie. Był do obejrzenia w internecie. > Ciotka Tuska mówiła zdziwiona, że jak to DOnald nie wiedział o dziadku w > Wermahcie, skoro cała rodzina wiedziała. > Po co zaraz od razu potępiać? Może Donek po prostu myslał cały czas, że dziadek służył w AK? [znaczy sie - w Afrika Korps] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Sami potwierdzają złamasy IP: *.chello.pl 23.04.10, 19:19 1.Sami potwierdzją że pili. 2.Twierdzą ze pili 1,5 lampki - zwykle zaniża się ilość ale to nie wazne - pili - fakt nie do podważenia. 3.Nie ma więc watpliwości, że mozna było wyczuc alkohol bo pili. 4.Czy prowadzili samochód? 5.Skandale dwa: - pijani - spóźnieni bo pili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.hari.cable.virginmedia.com 23.04.10, 19:20 Aj jaj jaj....tak to sie gazeta wybiorcza gesto tlumaczy.... Normalnie az sie wzruszylam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szewc dratewka Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:22 GORZOŁKA ZAWSZE DOBRO JEST -nawet po pogrzebie! byli na jednej STYPIE ,przybyli na DRUGĄ -i co w tym złego -W KOŃCU trzeba się od stresować po tygodniowej NARODOWEJ ŻAŁOBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.wolomin.net 23.04.10, 19:23 Jeśli pan Komorowski zamierza nawiazać do prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego, to współpracowników dobiera odpowiednich. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było 23.04.10, 19:26 Zaraził się syndromem charkowskiego golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Szacun! Po chlańsku z Głódziem donieśli wieniec IP: 212.33.75.* 23.04.10, 19:25 Czapki z głów! Twardzi zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.04.10, 19:25 to rzeczywiście musiał być "wyjątkowo" trzeżwy skoro nawet nie wie ile wypił.... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... 23.04.10, 19:26 Normalnie; PiS to PiS i inaczej już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowa Re: Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:29 weźcie sie zastanówicie nad sobą , jesteście zupełnie niepoważni ! WSTYD ! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Ojczyzna, to wielki zbiorowy obowiązek... 23.04.10, 19:34 ...chyba, że uważa Pan, Panie Marszałku Komorowski, że Norwid to bezdomny starzec, który nie miał racji. A może ten obowiązek jest dla Pana za ciężki? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Jeszcze pogrzeby, jeszcze dzwony biją 23.04.10, 19:36 a tu na Polaków plują, a tam piją, a dziennikarze już pogrzebami znudzeni, już prowokują, a dziennikarze tańce z gwizdami oklaskują bo to rozumieją, a dziennikarze swoje postawy komentują, nad sobą sie litują ileż to już dni w czerni się katują ... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Biskup poczęstował,PIS opisał... 23.04.10, 19:46 żadnych dowodów,żadnych faktów, tylko pomówienia, legendy.. Tak "działa" PIS-komuna.. STLIKACZYZM ! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm przecież z abp wino pili, 23.04.10, 20:25 a że na pogrzeb suwnicowej nie zdążyli to co?, przecież wieniec od Hrabiego położyli to nie wystarczy ? Pan Hrabia i Pan Premier mieli ważne ze sobą spotkanie, Zapomnieli ile zawdzięczają, ile Polska zawdzięcza Annie. Annie Wlentynowicz cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Już nie mam wątpliwości i wiem jak myśleć !!! 23.04.10, 19:38 Piękny artykuł i taki obiektywny ! Już nie mam wątpliwości i wiem jak myśleć ! Dziękuję Ci moja Ty krynico ostatecznej mądrości ! Dziękuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logiczny Re: Tak pis-ścierwa rozumieją załobę IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 19:38 Zwykłe - mało, niezwykłe bydlę jesteś business Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... 23.04.10, 19:40 gazeta jak zwykle broni wszelkie smievi pijaków pedaałów esbeków ludzi honoru aferałów i inne badziewie .oddajcie pieniądze na gazete która ukradliscie solidarnosci Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Wikowski vel Dempc to slamsowy redaktorzyna 23.04.10, 19:41 niczym Zygzak ,,historykiem" (histerykiem?); wypocinami takich lumpen-redaktorów karmią ciemny Naród, ktorego codzienną pożywką są seriale edukacyjne jak typu ,,Klan" ,,M jak Miłośc" ,,Brzydula" i ,,Pudelki" ,,Fakty" ,,Rzepa"; jacy Wyborcy tacy ich przedstawiciele Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach A Rydzyk co zrobi ze śmiercią Szatana i jego córy 23.04.10, 19:48 jak nazywał Kaczynskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl mięsa, sałatki wino podawali klerycy z nowicjatu 23.04.10, 19:47 a wszystko w najlepszych gatunkach... do niedawna wydawało się, że taka poświęcana wiocha, to tylko u nas w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medea Jak jest...? IP: *.chello.pl 24.04.10, 11:08 "...mięsa, sałatki wino podawali klerycy z nowicjatu..." i rozmawiali pijąc i jedząc frykasy: pan (przedstawiciele p.o.prezydenta RP) i pleban (w osobie przecież nie tylko kleryków) - a ja się pytam gdzie tu miejsce w tym dramacie na przedstawicieli zwykłych obywateli? Jeśli nie uzyskam odpowiedzi, to stwierdzę, że demokracja to mistyfikacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA skandal... IP: *.chello.pl 23.04.10, 19:50 to była wyjątkowa kobieta, niepodobna do tej sitwy widocznej w tv... nawiasem szkoda, że Wałęsa nie odpowiedział na jej 17 pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.centertel.pl 23.04.10, 19:56 Nie rozumiem co tym tekstem chciano wyjaśnić/zamazać/. Faktem jest, że osoby wyznaczone do uczestnictwa w pogrzebie Anny Walentynowicz woleli najpierw pójść do biskupa na kilicha niż na pogrzeb kogoś kto już się nie liczy w polityce. Dla mnie jest oczywiste...wywalić na zbitą twarz im szybiej tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolityk Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:58 Nie ma to jak być żałobnikiem przy pieczonych mięsach, sałatkach, wytrawnym winie, wszystko w najlepszej jakości!!! A bliźniego swego jak siebie samego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grubelix Hallo!! Hallo !!........... 23.04.10, 20:00 Nie stety, nic temu kolesiowi nie można zrobić, jeżeli udowodni że jest chory psychicznie- ROZDWOJENIE JAŹNI. Jeżeli tego nie udowodni, można dobrać mu sie do dupy za: 1. zniesławienie 2. świadczenie nieprawdy 3. niepłacenie podatków - Wikowski mógł płacić Dempcowi gratyfikacje pieniężne za wykonanie zlecenia, nie zgłaszając tego odpowiednim organom. Nie jestem prawnikiem, więc nie wiem co jeszcze przeskrobał w świetle prawa. Uważam że, takie indywidua należy tępić wszystkimi możliwymi sposobami, jeżeli okazałoby się że to prawda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Skandal nad grobem A. Walentynowicz. Jak było n... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 20:00 Aż się wzruszyłem tą obroną GW. Ale spokojnie cyngle. Będa jeszcze różne polecenia.Pogubicie się nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś