Gość: M IP: *.nat0.sta.nsm.pl 07.06.10, 20:38 O shit! To coś jak sytuacja z tego filmiku: www.youtube.com/watch?v=IxD_OH2AQWg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwykly_troll Dwie osoby nie żyją. Wypadek na obwodnicy 07.06.10, 21:07 ta... pewnie kierowca był świeży i wypoczęty, tylko od 3 dni w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... 07.06.10, 21:44 DHL...ciagle pod presja czasu i szefostwa.. biedni ci kerwocy... Widze ich codziennie dziesiatki...zawsze gaz w deche i terminy... TRAGICZNA FIRMA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby ni IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.10, 22:19 Biedni kierowcy? Dziś na Wielkopolskiej inny biedny kierowca firmy kurierskiej gdy zatrzymałem się na czerwonym, zręcznie mnie ominął i pojechał dalej. Bardzo biedny kierowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax222 Znowu DHL IP: 213.192.80.* 08.06.10, 07:22 Rok temu kierowca tej firmy po chamsku zajechał drogę autobusowi 207. Oczywiście, firma miała to w d..., kontakt z menedżerem floty niemożliwy itp. Dziś przez DHL popłynęła krew ludzka. Mam nadzieję, że policja weźmie się w końcu za tych piratów w żółtych samochodach z logiem DHL. I proszę wariatów z tej firmy, aby zaczęli szanować ograniczenia prędkości. Również te w strefie zamieszkania. Bo jak jeszcze raz zobaczę trąbienie na dzieci w takim miejscu, to nie zdzierżę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.10, 22:00 "Tuż przed godz. 20 droga w stronę Gdańska była już przejezdna, odblokowywanie jezdni w przeciwnym kierunku trwało znacznie dłużej ." Cóż za sprytny wybieg by nie aktualizować artykułu. Jest 22.00 i właśnie teraz odblokowali tę nitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 00:04 Masakra to się mogło zdarzyć każdemu... Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
elve Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... 08.06.10, 01:21 straszne. jechałam tamtędy godzinę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technik drogowiec Barierki z czego? IP: *.mad.east.verizon.net 08.06.10, 06:35 Z czego te "barierki",wedle mnie to projektant jest winien za smierc ludzi. Barierki bez Atestu? Prokurator musi sie zajac ta sprawa! Na pasie, miedzy jezdniami musza byc bariery z betonu o wysokosci 120 cm,tak jest wszedzie. P.S. Hello Debile z Dyrekcji Drog,tu jest link: en.wikipedia.org/wiki/Jersey_barrier Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Właśnie tacy debile jak ty powodują te straszne wy 08.06.10, 10:44 Szukanie winnych dookoła, zamiast zdjąć nogę z gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - - - Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: 195.3.221.* 08.06.10, 08:06 a co to za gó...ane bariery ?... przecież ich funkcją jest właśnie niedopuszczenie do przejazdów samochodów na przeciwległy pas... przeciez to ni ebył wielki ciężki "TIR" tylko średnia ciężarówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby ni IP: *.swietojanska.net 08.06.10, 08:41 gdybys widział te barirey, to wiedziałbys,ze nie zostały przerwane. są zgięte. dhl przeleciał nad nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to pirat drogowy Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: 91.211.84.* 08.06.10, 08:31 Powinni takim do zywotnio oedbrac prawojazdy a ciezarówki powinny miec czeste kontrole bo sa najwiekszym zagrozeniem na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga latające sam Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.swietojanska.net 08.06.10, 08:38 Niedługo na drodze, zamiast znaków ostrzegawczych "uwaga zwierzęta na drodze" będą znaki- "uwaga latające auta".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 08:45 tak własnie jeżdzą samochody ciężarowe po obwodnicy jest tam zakaz wyprzedzania przez ciężarówki ale wszyscy mają to w dupie a na zwróconą uwagę potrafią człowieka zmieszać z błotem ile ludzi jeszcze musi zginąć aby ktoś w koncu się obudził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 09:30 Kilka dni temu jeden z kurierów (inna firma) też zrobił "piękny" manewr, który mógł się skończyć dla mnie tragicznie, gdyby nie moja szybka reakcja. Jechałem rowerem w stronę brzeźna na ścieżce rowerowej i na jednym ze skrzyżowań z mojej prawej strony wyjechał kurier na czerwonym świetle i z pasa przeznaczonego do skrętu w lewo skręcił sobie w prawo (ominął samochód stojący na czerwonym świetle). Później go dogoniłem i wciskał mi kit, że za szybko jeżdżę, że dojeżdżając do skrzyżowania powinienem zwolnić, itp... No i oczywiście się głupio wykręcał tekstami: "a może tamten stojący samochód był uszkodzony...? ja go omijałem, itd...". To na prawdę nie śmieszne, trzeba coś z tymi piratami zrobić. "Szerokości" mobilki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby ni IP: *.chello.pl 08.06.10, 10:10 > Później go dogoniłem i wciskał mi kit, z buta w tylne światła i będzie lepiej pamiętał... tak się w cywilizowanym świecie uczy kretynów rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:21 Ludzie ,którzy zginęli mieszkali w mojej miejscowości osierocili 11-letnią córkę. kto odpowie za ich śmierć?.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.lublin.mm.pl 09.06.10, 01:39 zeby kazdy jechal obwodnica z predkoscia 110 i nie siedzial nikomu na dupie mrugajac innym swiatlami to nie byloby tyle wypadkow!!! Jakis radar tez by sie przydal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurier DHL-u Zderzenie czołowe na obwodnicy. Dwie osoby nie ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 00:09 Jestem kurierem DHL-u i jeżdżę ciężarówką. I powiem wam jedno: po części winę ponoszą pracownicy DHL-u, tzw. koordynatorzy transpoortu kurierskiego. To są ludzie, dla których liczy się tylko ich własna premia. Statystyki - to jest dla pani Magdy Ch. najważniejsze (czyżby od tego płacili jej premię?). Brak zrozumienia i znajomości realiów, a tym bardziej charakterystyki zawodu kierowcy (chyba w ogóle nie wiedzą co to tacho). Nie ważne, że kurier pracuje od rano, czasami od 5:45 do późnego popołudnia. Ważne jest, by zawiózł i przywiózł jak najwięcej. Poza tym, jak ktoś słusznie zauważył, kurierom płacą od ilości punktów, zatem kurierzy chcą zrobić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. Jazda non stop, bez przerw, w ciągłym pośpiechu, wtedy o błędy kierowcy łatwiej. A więc - koordynatorzy i kierownictwo DHL - poczujcie się do winy! Odpowiedz Link Zgłoś