Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 8 Gdańsk

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 21:33
Oczekuję opinii o atmosferze i wymaganiach w gimnazjum nr 8, zwłaszcza w
klasie o profilu mat-fiz. Wybieram się do tej szkoły, ale nie znam nikogo,
kto mógłby podać mi jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 21:48
      Przecież już raz zadawałeś to pytanie i odpowiadałam, ale mogę jeszcze raz.
      Atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna, a poziom podwyższa to, że w gimnazjum
      uczą ci sami ludzie, co w szkole średniej. Wymagań to nie ma prawie
      żadnych-jestem w klasie trzeciej i od dwóch lat nikt nic ode mnie nie chciał ;)
      Ogólnie szkoła jest bardzo fajna, ale w końcu sam się wszystkiego dowiesz, jak
      pójdziesz.
      • Gość: FILIPEK Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.05.04, 22:45
        to znaczy ze gimnazjum to jest do bani. Co to znaczy ,że nikt nie wymaga, - to
        znaczy ze tam panuje kicha, kto potem dostanie sie do dobrego liceum, glupku,
        co?
        • Gość: julka Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:38
          Hmmm.....
          Czyżbyś mnie nazwał głupkiem, który się nie dostanie do dobrego liceum?
          No i jesteś w błędzie, bo mimo, że nikt nic nie chciał ode mnie to jestem
          laureatem olimpiady matematycznej(1 miejsce) i dostane się do każdego liceum.
          Ciekawe, czy ktoś, kto nazywa innych głupkami, ma ten komfort.
          A ja myśle, że moje gimnazjum jest bajeranckie!!!
          • Gość: KAROL Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 22.05.04, 10:50
            TO WIDAĆ ŻE TWA AMBICJA JEST POWAŻNIE CHORA, WŁAŚCIWIE TO WYKAZUJESZ JEJ BRAK!
            • Gość: mam was gdzies Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 19:12
              brak ambicji, tak?
              nie znasz mnie, wiec skad mozesz to wiedziec.
              moze po prostu sa ludzie, ktorzy chca cokolwiek napisac na forum, chocby bezsens.
              przypominam, ze alfik chcial sie tylko dowiedziec czegos o szkole, a wy tylko
              wrzucacie innym.
              gratuluje ambitniacy.
              • Gość: król Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 24.05.04, 19:07
                rzeczywiście nie masz nic do powiedzenia, sam masz się gdzieś, pajacu.
                • Gość: a Re: Gimnazjum nr 8 Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:03
                  no comments!
                  wy sie ludzie czasem zastanowcie co piszecie ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka