Dodaj do ulubionych

szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963

22.05.05, 23:51
rok szkolny 63-64 przyjechali Francuzi,bylam w 11c mieszkam we Francji;Janou
Kozakiewicz.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 13:52
      i to ,wiem ze na forum to bardziej ludzie mlodzi,ale moze wiecie do ktorego
      lyceum chodzili rodzice,pamietam Przemka P,Asie,Wlodka,a w 11d Ule F.
      • vitalia Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 13:59
        No ,,młodzi owszem ale niektórzy także duchem. Ja do liceym chodziłam w latach
        70 tych.. Może spróbuj na forum Trójmiasto.
        • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 14:09
          vitalia napisała:

> No ,,młodzi owszem ale niektórzy także duchem. Ja do liceym chodziłam w
          latach
          > 70 tych.. Może spróbuj na forum Trójmiasto.
          juz probowalam miesiac temu,rezultat ogromna cisza .dziekuje ci za rade i czy
          cos wiesz o francuzach ci ktorzy zostali na studia w Polsce ,ja wrocilam do
          Francji i po Polsku wiele zapomnialam.janou.
          • vitalia Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 15:16
            Niestety nic na ten temat nie wiem.Ale szukaj jednak..
    • vitalia Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 15:18
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10032
      A może tutaj.Tam jest masa Fajnych ludzi,może oni coś wiedzą.
    • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 16:12
      nie wiem dlaczego, ale pozwalaja mi wejsc na te forum Janou
      • vitalia Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 16:32
        No to dobrze,,to jest forum ukryte,i nie każdy może tam wchodzić,ale jak Cię
        zapraszają to wejdż i pytaj,a może znajdzie się ktoś ,kto Ci pomoże.
        • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 17:45
          pomymylilam sie na pisaniu, ma byc" ale NIE pozwalaja mi tam wejsc"
          • vitalia Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 18:27
            Acha.... zaraz spróbuję to jakoś wyjaśnić..A Pisałaś czemu chcesz wejść na
            forum??????
            • binka Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 19:39
              ja faktycznie nie mogę pomóc
              powodzenia!
            • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 23.05.05, 23:19
              vitalia napisała:

> Acha.... zaraz spróbuję to jakoś wyjaśnić..A Pisałaś czemu chcesz wejść na
              > forum??????
              > no tak ,napisalam zeby odnalesc dawnych kolegow i kolezanek bo ja tu mieszkam
              wiecej niz 40lat a komputer mam od poltora miesiaca dlatego wczesniej nie
              szukalam
              • windyga Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 25.05.05, 10:17
                Witam!
                Mam pewien pomysł. Otóż "trójka" podobnie jak inne szkoły, obchodzi co pięć lat
                swoje jubileusze. Niedawno , cyba dwa lata temu obchodziła jakies "lecie".
                Dyrekcja ma na pewno spis absolwentów. Ma być może nazwiska osób z Twojego
                rocznika. Postaram sie o kontakt, bys sama mogła dotrzeć do poszukiwanych osób.
                Ok? Ja kończyłam I LO w Orłowie. ;))
                • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 25.05.05, 11:29
                  windyga napisała:

> Witam!
                  > Mam pewien pomysł. Otóż "trójka" podobnie jak inne szkoły, obchodzi co pięć
                  lat
                  >
                  > swoje jubileusze. Niedawno , cyba dwa lata temu obchodziła jakies "lecie".
                  > Dyrekcja ma na pewno spis absolwentów. Ma być może nazwiska osób z Twojego
                  > rocznika. Postaram sie o kontakt, bys sama mogła dotrzeć do poszukiwanych
                  osób.
                  >
                  > Ok? Ja kończyłam I LO w Orłowie. ;))
                  z gory dziekuje ,fajna jestes Janou.
                • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 25.05.05, 11:36
                  i jeszcze,wiem ze bylo takie spotkanie w 88 roku przyjaciolka ktora mieszka
                  teraz w niemcach zadzwonila wtedy do mnie,ale nie mialam paszportu a wiesz jak
                  to bylo w tamtych czasach adzwonila do mnie 15 dni przed uroczyscia,wiec nie
                  udalo sie Janou
    • ewka5 Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 31.05.05, 07:35
      Janou, ja znalazlam fragment rodziny zgubiony w czasie wojny - spotkali sie po
      53 latach rozlaki, wiec nie przestawaj szukac!
      Windyga ma racje - najlepiej chyba isc prosto do szkoly.
      Powodzenia.
      • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 31.05.05, 13:14
        ewka5 napisała:

> Janou, ja znalazlam fragment rodziny zgubiony w czasie wojny - spotkali sie
        po
        > 53 latach rozlaki, wiec nie przestawaj szukac!
        > Windyga ma racje - najlepiej chyba isc prosto do szkoly.
        > Powodzenia.
        znalazlam lo3gdynia,napisalam e-mail ale najbardziej wzruszajace to nazwisko
        (panieskie Kozakiewicz Janina)na liscie absolwentow rok 63-64 klasa 11a dzieki
        za wszyskie info.Janou.
        • belissarius Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 02.06.05, 06:37
          Ja też znalazłem kuzynkę, której nie widziałem na oczy, a tu się okazało, że
          mieszka kilka mil ode mnie. Ale kolegów ze szkoły dotąd jakoś nie... Niemniej
          witaj Równolato...
          Pozdrawiam, Piotr
          • janou Re: szukam dawnych znajomych III lyceum rok1963 02.06.05, 08:20
            ja tez witam,to tys taki "mlody" jak ja???????????Francuskie przyslowie"Mamy
            lata jakie sobie dajemy"Czy bywales w tamtych latach na gdynskiej slizgawce?
            Pozdrawiam.Janou.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka