Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka do Gdyni

16.01.12, 09:18
Witajcie Forumowicze, zwracam się z pytaniem do tych, którzy mają ochotę pogadać sobie na ten temat: które miejsca w Gdyni są sympatyczne do zamieszkania, a które odradzacie. Planuję kupić mieszkanie i zastanawiam się gdzie, stąd ten wątek. ( w grę wchodzi jeszcze Wejcherowo i Rumia). Super jesli w najblizszej okolicy jest podstawowka i jakis klub sportowy dla malego mezczyzny.

Jakie macie doświadczenia? Gdzie świetnie się Wam żyje a skąd najlepiej wiać?

Obserwuj wątek
    • kopergdynia Re: Przeprowadzka do Gdyni 22.01.12, 20:37
      Gdynia Orłowo, ale jest droga. Fajnie jest mieszkać blisko morza.
      • mojemieszkanie24 Re: Przeprowadzka do Gdyni 24.01.12, 22:23
        zależy czego oczekujesz... Jak mieszkania maja byc tanie to Rumia, Reda, Wejherowo.
    • bopin Re: Przeprowadzka do Gdyni 25.01.12, 17:22
      Śródmieście tylko i wyłącznie. Dobre szkoły, dobra komunikacja i wszystko pod ręką.
      • mamuska081 Re: Przeprowadzka do Gdyni 26.01.12, 18:32
        Witam i dziekuje za odpowiedzi.

Powoli zaczynam przegladac oferty .

Nie ukrywam, ze interesuja mnie rejony blisko morza( byloby super:) ) , ale i las ( to dla pas; musi sie gdzies wybiegac;P)) .Mieszkanko 3-4 pokojowe ( w przystepnej cenie;),
        [b]Zostala mi tez polecona dzielnica [b]Gdynia Wiczlino - Chwarzno oraz Oksywie podobno nowe , ciekawe osiedla tam powstaja . Tylko co z tym lotniskiem ......wojskowe a ma byc cywilne ????

Czekam na wasze opinie.....

pzdr
        • michalina38 Re: Przeprowadzka do Gdyni 29.01.12, 20:44
          Wiczlino-chwarzno, fajne, ładne nowe osiedle, ale ze szkołami kiepsko, wszędzie trzeba dowozic, o klubach sportowych nie ma jeszcze przez jakis czas mowy ale podobno mieszka się wspaniale. Sródmieście odradzam bo do morza owszem bliziutko, ale do lasów kawał drogi, a lasy mam wspaniałe wszędzie dookoła. Osobiście polecam Witomino które ma wspaniałą komunikację, a w razie czego i na piechotę zejśc gdziekolwiek jest całkiem przyjemnie. Sa szkoły, przedszkola, basen i las gdzie się nie ruszysz. Chociaż osiedle raczej z tych starszych, ale ja Witomino uwielbiam i polecam .
          Michalina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka