Dodaj do ulubionych

Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro

• Gość: taa Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 01:30
      Świetny taki list - ciesz się, że jesteś zdrowy...
      Co innego podejście doceniaj to co masz, a co innego wylewanie żali za to czego donało się od losu na ludzi, którzy mają lepiej...
    • Gość: Marysia Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.12, 02:19
      Mam nadzieję,że Dawid spotka Ikera i będzie mógł z nim porozmawiać!!!
    • kasawer14 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro 28.05.12, 02:22
      Popłakałem się czytając o Wielkim chłopaku... Mam bilet na mecz Hiszpania-Irlandia, zapewne potrzebny jest bilet na specjalne sektory, ale w razie jakby co jest on do dyspozycji. Pozdrawiam i życzę wszystkiego, co najlepsze dla Kibica i Mamy tamede@gaze.pl
    • Gość: Andrzej33 Dawid - trzymaj sie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.12, 02:40
      Dawid!
      Mimo, ze kibicuje Barcie to cieplej mysle teraz o Realu. Maja fantastycznego fana! Stary, trzymaj sie mocno, wiem, ze nie dasz sie chorobie i zobaczymy jeszcze wiele Mundiali i Euro! A te wiadomo w Polsce wygra Polska, a Ikes bedzie mial srebro!:)
      Trzymam za Ciebie kciuki! Andrzej
    • panspawacz1 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro 28.05.12, 07:25
      Ja,facet "z jajami" popłakałem się... Trzymaj się,dzielny chłopcze.Ty i Twoja mama. Jesteście wspaniałą rodziną.Mimo,że kibicuję Legii,to mojemu kochanemu Gdańskowi zazdroszczę takiego kibica jak Ty.
      Pozdrawiam z Warszawy.
      Artur Prokop
    • Gość: pociesznybigos Dymu z rac ??!! IP: *.bg.am.poznan.pl 28.05.12, 07:26
      Toż gazeto to już kibolstwo jest !
    • Gość: JOANNA Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: 2.174.25.* 28.05.12, 07:53
      Dawid! Jestes wielki!
      Panie trenerze Smuda, zorganizuj spotkanie swojej kadrze z Tym WIELKIM MALYM CZLOWIEKIEM, to da NASZYM chlopakom naturalnego ,,kopa"! i poakaze im jak sie wygrywa, gdy wszyscy postawia na Tobie krzyzyk. Zrob to !!!!
    • Gość: Mat Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.man.tk-internet.pl 28.05.12, 08:12
      Dawid, bądź dobrej myśli - mam pewne możliwości, żeby Ci pomóc i myślę, że powinno się udać spotkać się z Ikerem...
    • Gość: KS Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.drukpak.pl 28.05.12, 08:19
      Trzymaj sie Dawid, dużo radości z Euro 2012 i wszystkich kolejnych mistrzostw :)
    • Gość: Justyna z Katowic Trzymaj się maluchu! IP: 212.160.172.* 28.05.12, 09:18
      Wszystkiego najpiękniejszego Ci życzę, spełnienia marzeń. Dużo siły dla mamy. I nie poddawaj się - jesteś fantastyczny!
    • Gość: jumi Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.30.26.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.12, 10:16
      Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić podziw dla Dawida i jego rodziny. Obok mnie leży mój 6-miesięczny synek a ja siedzę i płaczę ze szczęścia, że jest zdrowy. Może zdarzy się cud i Dawidek zobaczy jeszcze nie jeden mecz, a nawet sam stanie na murawie i strzeli niejednego gola. Życzę Ci tego chłopcze z całego serca.
    • Gość: ABG Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.2.lubocka.net 28.05.12, 10:53
      szkoda że wyborcza nie potrafi napisać że kibole Lechii, Wisły, Śląska prowadzili zbiórke pieniędzy na leczenie chłopaka od dłuższego czasu, czyżby zbyt nie wygodny fakt??
      • Gość: kibol Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 11:50
        oj wydaje mi sie,że pomyliły sie fakty.sprawdziłem na stronie Lwów Północy i cisza o niejakim Dawidzie Zapisek.jedynie Lechia.net udziela info na temat Dawida ,a wczesniej były wpłaty 1%.moze o to chodzilo?
        z tego co wiem od matki Dawida wpłaty z tytułu 1% wpłyną niestety najwczesniej w 4-tym kwartale tego roku-stad ta akcja.
        • Gość: maria Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 15:02
          a mnie uderzył opis sytuacji z przedszkola (integracyjnego przecież!!!0. jak matka innego dziecka - wszystko jedno, zdrowego czy chorego - może mówić innej matce, aby nie przyprowadzała swojego chorego synka do przedszkola...
          a wychowawczyni stałą obok i udawała, ze nie słyszy?
          a inne matki, zamiast dać po ryju, udawały, że nie słysza?
          nie jestem w stanie tego pojąc, jako matka i jako człowiek....
    • Gość: wira Żal mi siostry Dawida IP: *.lublin.mm.pl 19.09.12, 08:54
      Czy matka jej podobnie gorliwie pokazywała miłość, jak te "dzióbki" na spotkaniu opłatkowym? mam nadzieję , że tak. Być siostrą inwalidy, "dla którego wszystko", jest jak bycie wiecznie pomocnikiem, bez własnej osobowości i celów. Liczą sie tylko ich cele - rodziców i tego "naj"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka