Gość: taa Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 01:30 Świetny taki list - ciesz się, że jesteś zdrowy... Co innego podejście doceniaj to co masz, a co innego wylewanie żali za to czego donało się od losu na ludzi, którzy mają lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.12, 02:19 Mam nadzieję,że Dawid spotka Ikera i będzie mógł z nim porozmawiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasawer14 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro 28.05.12, 02:22 Popłakałem się czytając o Wielkim chłopaku... Mam bilet na mecz Hiszpania-Irlandia, zapewne potrzebny jest bilet na specjalne sektory, ale w razie jakby co jest on do dyspozycji. Pozdrawiam i życzę wszystkiego, co najlepsze dla Kibica i Mamy tamede@gaze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej33 Dawid - trzymaj sie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.12, 02:40 Dawid! Mimo, ze kibicuje Barcie to cieplej mysle teraz o Realu. Maja fantastycznego fana! Stary, trzymaj sie mocno, wiem, ze nie dasz sie chorobie i zobaczymy jeszcze wiele Mundiali i Euro! A te wiadomo w Polsce wygra Polska, a Ikes bedzie mial srebro!:) Trzymam za Ciebie kciuki! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
panspawacz1 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro 28.05.12, 07:25 Ja,facet "z jajami" popłakałem się... Trzymaj się,dzielny chłopcze.Ty i Twoja mama. Jesteście wspaniałą rodziną.Mimo,że kibicuję Legii,to mojemu kochanemu Gdańskowi zazdroszczę takiego kibica jak Ty. Pozdrawiam z Warszawy. Artur Prokop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociesznybigos Dymu z rac ??!! IP: *.bg.am.poznan.pl 28.05.12, 07:26 Toż gazeto to już kibolstwo jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: 2.174.25.* 28.05.12, 07:53 Dawid! Jestes wielki! Panie trenerze Smuda, zorganizuj spotkanie swojej kadrze z Tym WIELKIM MALYM CZLOWIEKIEM, to da NASZYM chlopakom naturalnego ,,kopa"! i poakaze im jak sie wygrywa, gdy wszyscy postawia na Tobie krzyzyk. Zrob to !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.man.tk-internet.pl 28.05.12, 08:12 Dawid, bądź dobrej myśli - mam pewne możliwości, żeby Ci pomóc i myślę, że powinno się udać spotkać się z Ikerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.drukpak.pl 28.05.12, 08:19 Trzymaj sie Dawid, dużo radości z Euro 2012 i wszystkich kolejnych mistrzostw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna z Katowic Trzymaj się maluchu! IP: 212.160.172.* 28.05.12, 09:18 Wszystkiego najpiękniejszego Ci życzę, spełnienia marzeń. Dużo siły dla mamy. I nie poddawaj się - jesteś fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumi Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.30.26.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.12, 10:16 Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić podziw dla Dawida i jego rodziny. Obok mnie leży mój 6-miesięczny synek a ja siedzę i płaczę ze szczęścia, że jest zdrowy. Może zdarzy się cud i Dawidek zobaczy jeszcze nie jeden mecz, a nawet sam stanie na murawie i strzeli niejednego gola. Życzę Ci tego chłopcze z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABG Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.2.lubocka.net 28.05.12, 10:53 szkoda że wyborcza nie potrafi napisać że kibole Lechii, Wisły, Śląska prowadzili zbiórke pieniędzy na leczenie chłopaka od dłuższego czasu, czyżby zbyt nie wygodny fakt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 11:50 oj wydaje mi sie,że pomyliły sie fakty.sprawdziłem na stronie Lwów Północy i cisza o niejakim Dawidzie Zapisek.jedynie Lechia.net udziela info na temat Dawida ,a wczesniej były wpłaty 1%.moze o to chodzilo? z tego co wiem od matki Dawida wpłaty z tytułu 1% wpłyną niestety najwczesniej w 4-tym kwartale tego roku-stad ta akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 15:02 a mnie uderzył opis sytuacji z przedszkola (integracyjnego przecież!!!0. jak matka innego dziecka - wszystko jedno, zdrowego czy chorego - może mówić innej matce, aby nie przyprowadzała swojego chorego synka do przedszkola... a wychowawczyni stałą obok i udawała, ze nie słyszy? a inne matki, zamiast dać po ryju, udawały, że nie słysza? nie jestem w stanie tego pojąc, jako matka i jako człowiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wira Żal mi siostry Dawida IP: *.lublin.mm.pl 19.09.12, 08:54 Czy matka jej podobnie gorliwie pokazywała miłość, jak te "dzióbki" na spotkaniu opłatkowym? mam nadzieję , że tak. Być siostrą inwalidy, "dla którego wszystko", jest jak bycie wiecznie pomocnikiem, bez własnej osobowości i celów. Liczą sie tylko ich cele - rodziców i tego "naj" Odpowiedz Link Zgłoś