dum.dum 04.07.04, 12:12 Doszły mnie plotki o likwidacji 'City Magazine'. Podobno nie będzie już sierpniowego numeru. Dlaczego likwiduje się takie ciekawe i jedyne w swoim rodzaju pisma??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nolan Re: 'City Magazine' IP: 80.48.240.* 05.07.04, 14:03 Bo juz nie chca do niego doplacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmaty Re: 'City Magazine' IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 23:14 zawsze czekalem na poczatek miesiaca, zeby zdobyc "city" i zobaczyc co sie bedzie dzialo w miescie. trudno mi uwierzyc, ze nie bedzie juz tej gazety :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: 'City Magazine' 15.07.04, 01:38 Nie będzie mojego podstawowego informatora? No way?! Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: 'City Magazine' 15.07.04, 11:31 Co to za informator, który w opisie knajp ma kilka lokali nieistniejących od paru lat. Niemniej jednak opisy imprez były cool. Cos takiego mozna teraz znaleźć na trojmiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Jest jeszcze "Airport Review" 15.07.04, 13:38 Choć można je znaleźć jedynie na lotnisku, ale też podaje informacje o imprezach na cały miesiąc naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: 'City Magazine' 16.07.04, 00:45 Etrusek, szczegóły szczegóły. Jak jesteś miastowy to wierz chyba, która knajpa istnieje? Fakt opisy są przednie. Co do trojmiasto.pl... No cóż pozostaje tylko wydrukować z tej stronki info i delektować się gazetką kulturalną, smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: 'City Magazine' 19.07.04, 19:30 chyba swiecisz kolego! albo ci sie gazety pomylily, albo ktos ci dal do poczytania numer sprzed paru lat:))))) ja tam "city" bardzo lubilem i nie wiem, co teraz bede czytal. przeciez nie triendowego przerzuce sie na "aktivista":(((( Odpowiedz Link Zgłoś