Dodaj do ulubionych

Reklama Machiny

IP: 195.117.141.* 12.04.02, 08:37
Gratuluję odpowiedzialności i dobrego smaku. Reklama taka znajduje się m. in.
na boisku Szkoły Podstawowej nr 8 Gdańsk-Chełm."Takie będą Rzeczpospolite jakie
ich młodzieży chowanie"
Obserwuj wątek
    • Gość: piot-r Re: Reklama Machiny IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:06
      > Gratuluję odpowiedzialności i dobrego smaku. Reklama taka znajduje się m. in.
      > na boisku Szkoły Podstawowej nr 8 Gdańsk-Chełm."Takie będą Rzeczpospolite jakie
      > ich młodzieży chowanie"

Nie przesadzasz?
      Młodzież nie takie rzeczy widziała i na pewno jej to nie szokuje.
      Nie zmienia to faktu że machina była jest i pewnie będzie nierzetelnym,
      subiektywnym szmatławcem. To moje zdanie.

• sloggi Re: Reklama Machiny 23.04.02, 12:38
        W sumie masz rację - tyle, że tam pracowałem, więc więcej nie mogę napisać.
        • Gość: Sasza Re: Reklama Machiny IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.02, 02:32
          Plakaty Machiny? Tonący brzytwy się chwyta.
      • jarromir Re: Reklama Machiny 27.04.02, 00:12
        Gość portalu: piot-r napisał(a):

> Nie przesadzasz?
        > Młodzież nie takie rzeczy widziała i na pewno jej to nie szokuje.
        > Nie zmienia to faktu że machina była jest i pewnie będzie nierzetelnym,
        > subiektywnym szmatławcem. To moje zdanie.
        >
        >

Cześć Piotrze!
        Jeszcze tu bywasz!
        Pozdr.
        • Gość: piot-r Re: Reklama Machiny IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 02:32
          mało piszę ostatnio, ale codziennie czytam i również Jaro Cię pozdrawiam
          Piotr
          • lucy_z Re: Reklama Machiny 27.04.02, 10:38
            Gość portalu: piot-r napisał(a):

> mało piszę ostatnio, ale codziennie czytam i również Jaro Cię pozdrawiam
            > Piotr

Ja Ciebie też pozdrawiam Piotrze:)))
            • Gość: aCH Re: Reklama Machiny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.04.02, 10:46
              ja tez pozadrawiam...hihihi..wszystkich ktorych nie bylo okazji. o chocby
              jaromirka i piotra, bo lucy to caly czas gdzies spotykam, prawda lucy?
              • lucy_z Re: Reklama Machiny 27.04.02, 10:51
                Gość portalu: aCH napisał(a):

> ja tez pozadrawiam...hihihi..wszystkich ktorych nie bylo okazji. o chocby
                > jaromirka i piotra, bo lucy to caly czas gdzies spotykam, prawda lucy?

Witaj ACH:))) A Ty nie chciałaś pojechać w góry czy nie mogłaś?????
                • Gość: aCH Re: Reklama Machiny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.04.02, 17:27
                  witaj lucy!
                  niby chciec to moc, ale nie zawsze!!!
                  zreszta, zaproszono mnie takze do pragi..taaaa....i co z tego pytam co z tego?
                  :(
                  • lucy_z Re: Reklama Machiny 27.04.02, 18:01
                    Gość portalu: aCH napisał(a):

> witaj lucy!
                    > niby chciec to moc, ale nie zawsze!!!
                    > zreszta, zaproszono mnie takze do pragi..taaaa....i co z tego pytam co z tego?
                    > :(

Nawet się nie zastanawiaj tylko jedź!!! :)))
                    • Gość: aCh Re: Reklama Machiny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.04.02, 22:13
                      lucy kochaniutka, kiedy nie moge. jestem w sytuacji tzw wyboru i moj wrodzony
                      racjonaliz mowi nie mozesz droga aniou jechac bo....
                      a zreszta gdzie ja byjm ich teraz znalazla, pewnie sa juz na szlaku.
                      :((((
                      • Gość: sharky Re: Reklama Machiny IP: 5.2.1R1D* / *.ditto.dialup.pol.co.uk 28.04.02, 22:30
                        Pozdrawiam wszystkich.Nie odzywalem, ale ostatnio troche sie udzielalem na
                        forum Polonii za granica...Mielismy nawet wczoraj spotkanie w Londynie (na
                        ktorym bylo ok 20! osob to a propos spotkania w Gdansku...). A najwazniejsze,
                        ze bylo to juz czwarte spotkanie. Gdanszczanie: postarajcie sie troche!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka